Orijinalini görmek için tıklayınız : DOSTLUK BUDUR DİYENLER BUYRUN!...
çetin ekren
19.Şubat.2009, 07:40
Bu siteye üye olduğumdan beri bir sürü yüzünü göremediğimiz sesini duyamadığımız dostlarımız oldu.
yorumlarımıza kimi katılım yaptı kimi muhalefet.tabiki aynısını bizde yaptık ister istemez..
şunu merak ettim bu kadar dost dost diyenler bu dostluk denilen terimi nasıl açıklayacaklar dostluktan anladıkları nedir?
dağda bayırda beraber gezmekmi,bir dilim ekmeği bölmekmi ama bizim insanımız aç birini görsede ekmeğini
böler bence dostluk başka birşey olmalı...
Hadi bakalım yorumlar neler olacak...
çetin ekren
19.Şubat.2009, 07:59
vah vah kimse henüz yorum yazmamış yoksa kimse dostluk nedir açıklamasını yapamıyormu.ben şimdiye 100 bulur diye umuyordumhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/39.gif
mustafa aydoğmuş
19.Şubat.2009, 08:39
abi benim tabirimde dost her ne olursa karsındaki insanı menfaate dayalı bir arkadaşlık kurmama ve karsımdakıne dostum kardeşim veya abim dediysem iyi kötü gününde yanında olabildiysem dostumdur bir dilim ekmeğe gelince düşmanımda olsa kapımız misafire acıktır dostluğu bu sanal alemde bazı arkadaşlarımız av veya rant veya paraya köpeğe dayalı göstermelik yapıyorlar cok üzülüyorum ama sonunda yüzlerini gösterdiklerinde seviniyorum neden cünkü aramızdan böyle kişiler ayrılmış kişiliklerini belli etmiş oluyorlar
daha kaleme dökülerek anlatılacak çok sey vardır ama dostnu onunla vakit gecirerek ve birşeyler yaşayarak sectiğin için kısıtlı yazılıyor su an
saygılar
unforgiven
19.Şubat.2009, 08:53
Dostluk mu ?? Dostluk dediğin Gönül birlikteliğidir, illa ki yanyana gelip de birşeyler paylaşmaya gerek yok bence...
Saygılarımla...
kim senin kötü gününde yanında olup,senin kusurlarını,hatalarını,açığını aramayan görmezlikten gelen kişidir.
çetin ekren
19.Şubat.2009, 10:47
Arkadaşlar takip ettiğim kadarıyla bayağı arkadaş konuyu okuyor fakat nedense kendi dostluk kavramını kelimelere döküp yazamıyor yada yazmak istemiyor çok zor bir konu değil bence fikrini beyan eden arkadaşlara teşekkür ederim.DOSTLUK NEDİR ARKADAŞLAR hadi bekliyorum.
İsmail ÇIKRIKÇI
19.Şubat.2009, 10:58
Bence 2 çeşit dost var
1. Menfaatçılar.
2. Can dostlar.
Menfaatçılar : Sende varsa ona göz dikerler ceplerinde Akrep vardır eli cebine girmez bir çayın hesabını yapar seni yaralamak için plan yapar senin samimi olduğun birini görsün ona yanaşır
onunla dost görünür sana bir çay söylemeyen ona yemek söyler senin aranı bozmak için her
fedakarlıktan kaçınmaz, Böyle dostları iyi analiz etmek lazım çok tehlikelidirler iki yüzlü riyakardır.
Can dostlar menfaatçıların tam tersi olandır. Yaptığı iyiliği karşılıksız yapan menfaat gözetmeyen
seni iyi günde kötü günde arayıp halini hatırını soran menfaat gözetmeyen dostlardır.
Ben bunları tecrübemle yaşayarak gördüm ben ne badireler atlattım benim ne dostlarım vardı
Allah düşürmeye görsün işte o zaman iyi ve kötüyü ayırabilirsin.
Diyeceksiniz bir dokunduk bin ah işittik diyeceksiniz.
Allah iyi dostlarla tanışıp menfaatçi dostlardan uzak tutsun.
çetin ekren
19.Şubat.2009, 11:03
var ismail abicim var dediğin dibi Allah düşürmesin düşmanımı öyle dostlara.ya aslında onlara dost kelimesinide yakıştıramıyorumda işte zamanında onun kişiliğini anlayana kadar dost dediğimiz için adları dost olrak kalıyor.sende belliki bu konuda benim kadar dolusun allah sanada sabır versin banada.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/102.gif
dadak_e
19.Şubat.2009, 11:31
dostluk karşındakine hiç bi menfaat gözetmeksizin yanında olduğunu hissettirmektir 100 lerce 1000 lerce km uzaktada olsakta aynı gök yüzü altında yaşıyor. Yeri geilyor aynı anda yıldızlara bakıyoruz dostun nekadar uzakta olduğu önemli değil önemli olan kalp bütünlüğüdür
Mustafa ÇİL
19.Şubat.2009, 14:33
DOST,,, DOSTUM DEDİĞİNİ,, SIRTINDAN BIÇAKLAMAYANDIR
cemalreis
19.Şubat.2009, 14:36
DOST DEDİĞİN ADAM GİBİ ADAMA DENİR.
Dost, acı biber gibidir.Karşılık beklemeyendir,senin yerine ateşe atlayabilecek kadar gözünü senin için karartabilendir,Her koşulda yaslandığında yılmayan yıkılmayandır,dost satmayan satın alınamayandır.
cemal abim ne güzel anlatmış kısa ve öz teşekkürler cemal abim ağzına yüreğine sağlık........
metin BAHADIR
19.Şubat.2009, 18:20
Kardeş benim için DOSTLUK PAYLAŞMAK Öyleki iyi ve kötü günlerinizi, acılarınızı,üzüntülerinizi,kederlerinizi,
sevinçlerinizi,mutluluğunuzu açık açık birbirinizle dürüstçe ve güvenerek paylaşabilmek...Öyle güven vermelisiniz ki karşıdaki dost dediğiniz kişi size
gönül rahatlığı ile herşeyini paylaşabilip anlatabilmeli.Sizin
yanınızda huzur bulmalı.Sevgi ve saygı duymalı.Güvenilir bir kişi olmalısınız..Sırlara sadık kalmalısınız.Onu çok
iyi dinlediğinizi hissettirmelisiniz,Konuştuğunuz
, kişi karşınızda ise onu dinlerken gözlerine bakmalısınız,dinlendiğini bilmeli...Bence eğer bir dostunuzun hatasını veya olumsuz bir yanını gördüyseniz
onu uyarıp doğru yolu göstermelisiniz.Hani derlerya `DOST ACI SÖYLERMİŞ
Yani dostunuza zarar gelecek birşey var ise açık sözlülükle ona söylebilmelisiniz...Gerçek dost dostunun her zor anında yanında olmalıdır.Mazeret göstermeden
eğer size onun ihtiyacı olduğunu öğrenmiş iseniz yanında olmalısınız
Onun acı ve sevincine ortak olmalısınız.Gerçek dostluklar büyük özveri ister.
Acılı,sevinçli,hastalıklı,kederli anında yanında bulunmalısınız.Ona güç vermelisiniz...Gerçek dostluklar çabuk bitmez.Uzun yıllarca her türlü sevinç ve üzüntülerini,zor anını
takip edip dost olduğunu,hep onun yanında olduğunu ve olacağını hissettirmelidir.
Tek kelime ile SADIK BİR DOST Olmalıdır...Sağlıcakla kalın
Mustafa ÇİL
19.Şubat.2009, 19:02
anladımki bu ste benim dostlarım la dolu
DOST DEDİĞİN HER NE OLURSA OLSUN YALAN SÖYLEYEMEĞİN KİŞİ VEYA KİŞİLERDİR http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/67.gif
Sami KARATAY
19.Şubat.2009, 20:03
Dostluk....küçük ama dev bir kelime,yaşa,başa,zamana göre değişiyor.sayfalarca yazılabilir,gençlikte daha kolaydır,hayatın yükü binmeye başladımı,aile hayatı çoluk,cocuk ,,,yaş kemale erinçe ...parmakla zor sayılır dostluk...
Sebahattin AVCI
19.Şubat.2009, 20:29
cetin ustam bu açtığınız konuda size avkolikte dostgibi görünen yada dostum diyen biri yanlışmı yaptı bu konu hakkında siz bizlerden önce dostluğu bi anlatırmısınız sizden dinleyelim farklı bi düşüncenizmi var buyrun hocam
saygılar
ben bunu babadan ogula gelen bir hikayeyle anlatmak isterim umarım sıkılmazsınız
bir aganın oglu varmıs bu ogul hergün gelir babasından para ister gider arkadaslarıyla gezer yer icermiş birgün böyle iki gün öyle aga artık yeter demiş kendi kendine oglu yine gelir baba para ver aga sorar ne yapacaksın oglum diye arkadaslarla biryerlere gidecez falan der cocuk aga sorar tamam oglum git gez ama senin bu arkadasların nasıl arkadas cocuk derki baba hepsi can benim için ölürler babası belki öyledir oglum ama gel senin bu arkadaslarını deneyelim der cocukta gerek yok baba ama sen nasıl istersen yapalım ben güveniyorum arkadaslarıma der ve aga baslar anlatmaya oglum su parayı al arkadaslrınıda al güzel bir restauranta yemege gidin aradan biraz zaman gecince sen lavobaya diye kalk dısarda biraz oyalandıktan sonra üstünü basını yırt ve arkadaslarının yanına gel sordukları zamanda arkadslar dısarda birisi bana musallat oldu bende dayanamadım adamı bıcakladım öldürdüm gelin kimse görmeden adamaı biryere gömelim diye anlatmıs babasını dediklerini aklına yazan cocuk babasını dedigi gibi arkadaslarını alır restaunranta gelir biraz zaman gectikten sonra kalkar babasını dedigi gibi dısarda zaman gecirip üstünü basını yırtıp geri gelir ve arkadaslarını babasının dediginin aynısını söyler ve o anda cocugun arkadaslarından birtanesi bile kalmaksızın işim var diyen kacar gider ve bizim aganın oglu evin yolunu tutar aga da evde beklemektedir cünkü olacakları tahmin etmistir önceden cocuk gelir ve derki babasını sen haklıymıssın hepsi kactı gitti der aganın dersi bitmemiştir daha ve cocugu surdan git falanca köyden ali aga adında biri var onu bul ben filanca aganın ogluyum babamın selamı var babam bir adam öldürdü sabah namazıyla gelip o adamı gömecekmissiniz de der ve cocuk kalkar gider agayı bulur babasının dediklerini söyler ve aga cocuga derki taamam oglum babana cok cok selam et sabah namazıyla ordayım der cocuk döner geriye gelir ve sabah namazıyla gelmistir adam ve aga oglunu uyandırır önceden hazırladıgı içinde koyun ölüsü cuvalı birlikte bahceye gömerler ve adam gider aradan fazla gecmeden aga oglunu tekrar gönderir ali aganın evine ve ogluna derki ali aga kapıyı acar acmaz vurmaya basla cocuk gider ve babasının dediğini yapar adam kapaıyı acar acmaz vurmaya baslar ve ali aganın agzından su sözler cıkar sen bana vursanda öldürsende ben evin arkasını gömdüğümüz cuvalı oracıkta unuttum daha da hatırlamam der ve böylelikle cocuk babasından cok büük bir ders almıs olur
işte böyle degerli büyüklerim dostluk hergün gezip yiyip icmek birlikte olmak degil bir selamla yardıma kosmak ve ufak bir hata içinde herseyi silmemektir
cemalreis
19.Şubat.2009, 21:34
ALİ KARDEŞ DİLİNE SAĞLIK GERÇEKTEN İBRET ALINMASI GEREKEN BİRDERS TEŞEKKÜRLER.
tesekkürler abi babam anlatmıstı onada babası anlatmıs gercekten ders alncak seyler cetin abiyi aydınlatmısızdır sanırım
İsmail ÇIKRIKÇI
19.Şubat.2009, 22:47
BİZİM BÖYLE DOSTLUKLARIMIZ VAR MI? VARSA KİMLER?
SARIMSAK TARLASINI SATMAYAN DOSTLARIMA İTHAF DIR.....
Dost
Genç adamın biri,
Dermiş babasına her gün;
'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi'
Baba, itiraz eder,
Olmaz öyle çok dost, hakikisi
Belki bir, belki iki,
Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...
Devam eder durur konuşma...
Aralarında başlar bir tartışma,
Karar verirler bir sınava,
Dostun hakikisini anlamaya...
Bir akşam bir koyun keserler,
Ve koyarlar çuvala.
Baba der ki oğluna,
'Hadi al bu çuvalı, şimdi götür dostuna'.
Çuvaldan kanlar damlamakta,
Sanki öldürmüşler de bir adamı,
Koymuşlar çuvala,
Dıştan böyle sanılmakta.
Delikanlı sırtlar çuvalı,
Gider en iyi bildiği dostuna,
çalar kapıyı.
O dost, bakar ki bir çuvala
hem de kanlı,
Kapar hızla kapıyı delikanlının suratına,
Almaz içeri arkadaşını,
Böylece tek tek dolaşır delikanlı,
Kendince tanıdığı, sevdiği dostlarını.
Ne çare, hepsinde de sonuç aynıdır.
evlat geriye döner.
Ama içten yıkılır...
Babasına dönerek; haklıymışsın baba ' der.
Dost yokmuş bu dünyada ne sana, ne de bana.
Baba 'hayır Evlat 'der, benim bir dostum var bildiğim.
Hadi, çuvalı alda bir kerede git ona.
Genç adam, çuvalı sırtlar tekrar.
Alnından ter, çuvaldan kanlar damlar...
Gider, baba dostuna. Kabul görür, sevinir.
O dost, delikanlıyı alır hemen içeri.
Geçerler arka bahçeye.
Bir çukur kazarlar birlikte,
Çuvaldaki koyunu gömerler adam diye,
Üzerine de serpiştirirler toprak.
Belli olmasın diye
dikerler sarımsak...
Genç adam gelir babasına;
'Baba, işte dost buymuş' diye konuşunca,
Babası; 'daha erken, o belli olmaz daha.
Sen yarın git O'na, çıkart bir kavga,
Atacaksın iki tokat, hiç çekinmeden ona,
işte o zaman anlaşılacak, dostun hakikisi.
Sonra gel olanları anlat bana...'
Genç adam, aynen yapar babasının dediğini,
Maksadı anlamaktır dostun hakikisini,
babasının dostuna istemeden basar iki tokadı!
Der ki tokadı yiyen DOST;
'Git de söyle babana, biz satmayız Sarımsak tarlasını
böyle iki tokada'!
Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile Seni
Sevmeli...
Sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile Sana
Sarılmalı...
Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile Sana Dayanmalı...
Dost dediğin;
fanatik olmalı;
Bütün dünya seni üzdüğünde Sana moral vermeli.
Güzel haberler aldığında seninle dans etmeli,
Ve ağladığında, seninle ağlamalı...
Ama hepsinden daha çok;
Dost matematiksel olmali;
Sevinci çarpmalı...
Üzüntüyü bölmeli...
Geçmişi çıkarmalı...
Yarını toplamalıi...
Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı...
Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı...
İşi bitince seni bir tarafa atmamalı...
Mevlana
çetin ekren
20.Şubat.2009, 06:35
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR
Sebahattin kardeşim seni bu sitede üzen birimi oldu diye sormuş.öncelikle hayır öyle bir hadise olmadı sadece açılan konulardan kimisi bana ters geldi kimisine benim yaptığım yorum ters geldi buda bu dostluğun cilvesi olsa gerek.benim dostluktan anlayışımı sormuş sebahattin kardeş.söyleyeyim!...
Dost dediğin sevecek biri olmadığında bile seni sevmeli.
Sarılacak biri kalmadığında bile sana sarılmalı.
Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanabilmeli.
Dost dediğin fanatik olmalı.
Bütün dünya seni üzdüğünde bile sana moral verebilmeli...
Güzel haberleri aldığında seninle coşabilmeli.,
Ve ağladığında seninle ağlayabilmeli.
Ama hepsinden daha çok,
Dost matematiksel olmalı
Sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli,
Geçmişi çıkarmalı,yarını toplamalı.
Kalbinin deriniliklerindeki ihtiyacı hesaplayabilmeli,
Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı.
SEVGİYE HER ZAMAN YERİ OLAN YÜREĞİ KOCAMAN DOSTLARA!...
çetin ekren
20.Şubat.2009, 06:38
tamda ismail abimin yazdığı gibi dos doğru dost olmalı yani!...
PAYLAŞACAK DOSTLARINIZ YOKSA İYİ ŞEYLERE SAHİP OLMANIN BİR ZEVKİ YOKTUR!...
Ağzına sağlık ismail abi varollll....
çetin ekren
20.Şubat.2009, 06:43
Her rüzgar savuracak bir toz bulur..
Her hayal yaşanacak bir can bulur.
Her düş gerçekleşecek bir umut bulur.
Kolay bulunmayan tek şey güzel bir DOSTLUKTUR.
Kuşlar gibi uçmayı,balıklar gibi yüzmeyi öğrendik ama.
Basit bir sanatı unuttuk!...
İnsan gibi yaşamayı unuttuk
Sami KARATAY
20.Şubat.2009, 07:32
Eskilerden bir şarkı vardı.Gönül Akkor söylerdi...Dost bildiklerim,,,aklıma geldi,,Nerde o sözlere kandığım günler-Acıdan kahrolup yandığım günler-Terkedipte gitti dost bildiklerim.-Sanırdım onlarla hep gündüzdü geçem,İçimde ümitdi dost bildiklerim...diye gider,DOSTLUĞA SELAM-AVKOLİĞE DEVAM...
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifdoslukların en kıralı avda başlayanıdır o bir tutku obir heycan tarif edilemez yaptığınız doumsuz avlar dahilinde başlayan dosluklar uzakları yakınlaştırır sizce oğledeğilmi size sulunan bu dostluğu asla kaybetmeğe göze alamasınız not bütün sitedeki dostlara mutlu ve dostca avlar geçirmek dileğiyle düzceden ali kalaycı
Mehmet Ardilli
20.Şubat.2009, 13:05
Biz baba ocağın da baba nasihatine kulak, dostluğa gönül verdik. Rahmetli derdi ki; oğlum dostun odur ki, sana canını emanet etsin, sen ona canını emanet et. Baba ocağından çıkıp, münafık kucağına düşme. Menfeat ve hırs uğruna söszünden dönme. Bir yola baş koymuyorsan o yola çıkma. Bitirmiyeceğin işe başlama. Tamahkarlık edip, paraya ve kadına sapma. Bu dusturda olmayanla sen de olma. Bana dost getir, evladım olsun. Ben dostu olmayana evlat demem. Arkadaşın bol, dostun can olsun. Hürmetlerimle.
çetin ekren
20.Şubat.2009, 14:44
eyvallahın var mehmet abi varolasın!....
babacında sözün kralını etmiş ha ağzına sağlık...
ALPEREN
16.Nisan.2009, 17:09
EMİNİM Kİ HEPİMİZİN DE DOSTU VARDIR.
AMA HİÇ BİRİMİZİN DE DOSTUNU SINAYACAK SINAVI OLMAMIŞTIR.
BÜYÜK İHTİMALLE SINAYACAK DURUM OLMAMIŞTIR. BU ZAMAN DA. DİLERİM DE OLMAZ.
BEN DE DOSTUM VAR, HATTA ÇOK DİYORDUM. ÇÜNKÜ ONA GÖRE YAŞAMIŞTIM VE YAŞATMIŞTIM.
AMA YANILMIŞIM. İLK DOĞAL SINAVDA, DOSTUM OLMADIĞINI ANLADIM.
TANIDIĞIMIN, ARKADAŞIMIN, YOLDAŞIMIN, SEVDİĞİMİN ÇOK OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA DOSTUM
OLMADIĞINI DA BİLİYORUM.
13 KİŞİ DAĞ AVINA GİTSENİZ. DAĞDA AYAĞINIZA AĞRI GİRSE. BİR SÜRE SONRA DÜŞSENİZ
OMZUNUZU İNCİTSENİZ. ÇOK CANINIZ YANSA. İLK MOLADA DURUMU ANLATSANIZ. DİĞER AVCILAR
YÜRÜMEK İÇİN KALKSALAR VE SENDE DESEN Kİ, ARKADAŞLAR BİR 15 DAKİKA DAHA DİNLENELİM.
OMZUM VE AYAĞIM ACIYOR. BİZ YORULMADIK YÜRÜYÜN ARKADAŞLAR DESE BİRİ VE 12 KİŞİNİN
HEPSİ YÜRÜYÜP GİTSE. VE BUNLAR KAMERAYA ÇEKİLSE. KAMERAYI ÇEKEN ARKADAŞ ON ADIMDAN
SONRA GERİ GELSE YİNE KAMERA AÇIK VAZİYETTE BAŞKAN KENDİNİ NASIL HİSSEDİYORSUN DESE.
BEN DE HİÇ İYİ HİSSETMİYORUM. SİZE ENGEL OLMAYAYIM. BANA BİR KURŞUN ÇEKİVER GİT.
DESEM. O DA GÜLEREK DİĞERLERİNE KATILIP GİTSE. ARABANIN GELİŞ YERİNİN DEĞİŞTİRİLDİĞİ
SANA SÖYLENMESE. TESEDÜFEN ÖĞRENSEN VE SEN KAÇ ADET DOSTUN OLDUĞUNU
SÖYLEYEBİLİRSİN. BENİM HİÇ YOKMUŞ.
SİZ HİÇ BÖYLE BİR SINAV YAŞADINIZ MI? YAŞAMADINIZSA DOSTUNUZ OLDUĞUNA EMİN
DEĞİLSİNİZ DEMEKTİR. O NA GÖRE YAŞAYIN, ONA GÖRE BİRİSİNE DOSTUM DİYİN.
SQAYGILAR, SELAMLAR...
ALPEREN
16.Nisan.2009, 17:14
VE BEN DE DOSTUM OLMAYAN BU ARKADAŞLARLA, 1,5 YIL HİÇ DAĞA, AVA, AVLANMAYA GİTMEDİM.
SONRA KAMERDA SEYREDİNCE HATALARINI ANLADILAR AMA...
12 ADET DOSTLUK BİTTİKTEN SONRA...
VEDE TELEFİSİ OLMUYOR NE YAZIKKİ.
ALPEREN
16.Nisan.2009, 17:19
ON DAN SONRA O ARKADAŞLARLA YİNE AVA GİTTİM.
AMA NE OLABİLECEĞİNİ, BAŞIMA NE GELEBİLECEĞİ BİLEREK.
ONA GÖRE RUHEN VE BEDENEN HAZIR OLARAK.
SADECE YOLDAŞLIK İÇİN, ARABA PAYLAŞIMI İÇİN...
SADECE ÖYLESİNE BİR BİRLİKTELİK İŞTE...
Sebahattin AVCI
16.Nisan.2009, 18:51
Çetin ustam konuyu yeni gördüm kusura bakma
sevgi ve saygı çerçevesinde dürüt ve gerçekci olarak samimiyet ile sohbetler dostluk tan öte bişi değildir
ADAPAZARLI AVCI
17.Nisan.2009, 05:50
herkesin yorumları çok iyi ve güzel
dost dediğin böyle olmalı. ben arkadaşımla sabah ördeğinde koca bir sürü ördek üzerimize çıktı ben bekledim o
atsın önce oda beni bekledi attayım diye ördekler geçti gitti.
ikimizde birbirimize baktık. aynı anda bensana bırakmıştım. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif dosluk olmalı
abi benim tabirimde dost her ne olursa karsındaki insanı menfaate dayalı bir arkadaşlık kurmama ve karsımdakıne dostum kardeşim veya abim dediysem iyi kötü gününde yanında olabildiysem dostumdur bir dilim ekmeğe gelince düşmanımda olsa kapımız misafire acıktır dostluğu bu sanal alemde bazı arkadaşlarımız av veya rant veya paraya köpeğe dayalı göstermelik yapıyorlar cok üzülüyorum ama sonunda yüzlerini gösterdiklerinde seviniyorum neden cünkü aramızdan böyle kişiler ayrılmış kişiliklerini belli etmiş oluyorlar
daha kaleme dökülerek anlatılacak çok sey vardır ama dostnu onunla vakit gecirerek ve birşeyler yaşayarak sectiğin için kısıtlı yazılıyor su an
saygılar
Sonuna kadar katılıyorum Mustafa Ustama
dost bulmak çok zor iş be abi...arkadaşlık başka,dostluk bambaşka
Mehmet Ardilli
17.Nisan.2009, 15:22
Bana dostunu söyle senin kim olduğunu, Yada düşmanını söyle ne olamadığını söyliyeyim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.