PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avkolik üyelerinden bu konuda yardım istiyorum, köpeğim çalınmıştır.

19.Şubat.2009, 17:53
Sağ kulak içinde 25 12 2005 tarihi, sol kulak içinde ml-29 yazısı bulunmaktadır.ayrıca vücut belirgin özelliği kuyruk ortasında şişlik vardır.Kuyruğun son 10 cm lik bölümünde kahverengi-beyaz kırçıl bulunmaktadır.Cep:05335701983 Yardımlarınızı bekliyorum bulunlar mükafatlandırılacaktır.Saygılarımla Salih Çakar Manisa/Merkezhttp://img218.imageshack.us/img218/9329/1000414ba9.jpg

mustafa aydoğmuş
19.Şubat.2009, 18:24
salih abi bu vesile ile tanışmak pek hoş bir durum değil üzüldüm ama şunu bil afyon a geldiyse %70 haberim olur ve seninde haberin olur gecmiş olsun

(butun avcı arkadaşlarım abilerim haddime değil ama bu günlerde bu olaylar cogaldı afyonda da bizim ekipten iki kişin calındı iki lavrak seter dikatli olalım yoksa emeklerimiz boşa gidiyor)

cemalreis
19.Şubat.2009, 21:26
SALİH ABİM GEÇMİŞ OLSUN ŞU ANSENİN ÜZÜNTÜNÜ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENİM DE 1 AY EVEL ÇALINDI İNŞALLAH TEZ KAVUŞURSUN.

20.Şubat.2009, 05:19
abi geçmiş olsun.o üzüntüyü iyi bilirim işşallah en yakın zamanda bulunur av dostun

20.Şubat.2009, 06:01
Çok üzücü bir durum umarım en kısa zamanda bulunur...

20.Şubat.2009, 06:22
geçmiş olsun.inşllh en kısa zamanda bulunur

20.Şubat.2009, 10:49
Geçmiş olsun inşallah bulunur.Sana yakın illerle irtibat kur mutlaka o civardadır bulacaksın ümidini kesme sakın

Mehmet Ardilli
20.Şubat.2009, 11:53
Salih abiyle dün tanıştık, köpeğinin kayıp ilanı avbayii dükkanın camında asılıydı. Kendisinin anlattığına göre; köpeği çalan hırsızlar köpeğin bulunduğu yere çatıdaki kiremitleri kaldırıp girmişler. Her yere başvurmuş, avkoliğede yaz belki gören duyan olur dedik. Ancak manisa bölgesinde gerçekten vahim olaylar oluyor. Bizim bu sene kendi köpeklerimiz de çalındı. Dün tanıştığım Timur abi ise zehirlenen köpeğini anlattı, çektiği vido görüntüsün de köpeğin nasıl can çekiştiğini tüyler ürpertici bir şekilde izledik. Şimdi kafamızda oluşan soru avcının köpeği, hemde sahipli köpeği yedi düvele helal mi arkadaş. Bu memlekette köpeğin hatrı yoksa sahibinin hatırı vardır diye bir söz vardır: Şimdi soruyorum, bu memlekette avcının hatrı hiç mi yok. Ne avkulüpleri, ne milli parklar, ne kolluk kuvetleri hiç birimi bu konularla ilgilenmez? İlgilenmez dostlarım, sesimizi duyuramazsak ilgilenmez.

kapadokyali_1981
20.Şubat.2009, 15:54
Bi avcının köpeğini çalan insanının ya kanında bi dandiklik vardır yada babasıyla ilgili bi sorunu vardır!!!!!!!! Tabi onlar o köpeğe ne kadar emek veriyliyo bilmezler sadece leşçi bi akbaba gibi nasıl bi pay alırız diye hesap ederler. Oysa hayatlarında bi kere köpek yetiştirmiş olsalar mümkün değil öyle bi işe girişmezler. İnşallah bulunur Avkolik geniş bi aile umarım bi karşılaşan olacaktır.

20.Şubat.2009, 16:12
çok zor bir durum. umarım bulunur ve yapanlarda ortaya çıkartılabilirki bir daha yapacak yüzleri olmaz şerefsizlerin.

Halil KÜÇÜK
20.Şubat.2009, 18:57
Geçmiş olsun İnşallah bulunur

20.Şubat.2009, 19:27
salih abim büyük geçmiş olsun inşallah bulunur .

05.Mart.2009, 20:52
Bu konuya duyarlı olan arkadaşlara ayrı ayrı teşekür ediyorum sayğılarımla. bana bu köpeği gören arkadaşların yerini haber vermesini istiyorum. mükafatlandıracağım ismi samimiyetimle söylüyorum gizli kalacak.

kazım bozkurt
05.Mart.2009, 21:36
işallah bulunur cok zor bi durum

06.Mart.2009, 21:18
1983 Yılından beri bilfiil avcılık yapan av kurallarına uyan gerçek bir avcıyım.Bütün avcı dostlarıma sesleniyorum.Bu köpeği görenlerin bana haber verme durumlarında isimleri gizli kalıcaktır ve mükafatlandırılacaklardır.Sizlere soruyorum aranızda hiç mi gören olmadı? Saygılarımla Salih Çakar