PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''sebo'dan Naim Ustama h.g

Sebahattin AVCI
20.Şubat.2009, 19:19
selamun aleyküm avkolik' ailesi öncelikle sitemize katılan ÜSTADI'mız abimiz ve avcılığı kendine sevgi saygı çerçevesinde bizlere yıllarının emeği bilgilerini tatlı dilli güler yüzlü tebessümü ile aramıza yeni katılan sayın ustamız (üstadımız) Naim ÖZAVCI

sayın abim sitemize çok kısa sürede yanlış anlamayın abes olmassa bomba gibi girdiniz ve çok güzel fotolarınız paylaşımlarınız oldu ve inanıyorum dahada güzellerini göreceğiz

Naim abi şuanda bulunmuş olduğunuz avkolik sanal aleminde saygı ve sevginin dostlukların bilhassa burada tanışıp memleketinden geçerken bir selam verip çayını bir dilim ekmeğini paylaşan yada işi gereği hususi avkolik dostluğunu pekiştiren bir çok arkadaş tanıdım ben 7 aydır bu sitedeyim bir çok arkadaş dost edindiğime inanıyorum sanalda olsa gerçeklerle karşılaştım

hatta bir ara 3 hafta hiç giremedim siteye hemen telefonla aramaya başladılar hayırmı sebo bişimi oldu seni göremiyoruz merak ettik diye valla çok şaşırdım saolsun mersinden halil küçük abim ilk arayanlardan idi

abicim sizide bu ailenin bir parçası olarak sanal gibi görünsede gerçek hayatta görüşmek ümidiyle saygıyla selamlıyorum

sakaryalı sebo'dan shooter (tetikcihttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif) ustama RASTGELE

tekrardan hoşgeldiniz sefalar getirdiniz dostça kalın

20.Şubat.2009, 19:32
Sevgili Sebahattin, başta sen olmak üzere tüm avcı dostların şahsıma göstermiş oldugu bu yakınlıktan dolayı cok tesekkür ediyorum.

Hayat felsefem; sevgi, saygı ve dostluk üzerine kurulmuştur. Ömrüm yettikcede bu böyle devam edecektir.

Hersey gönlünüzce olsun.. Selam ve saygılar.

RASTGELE..

cemalreis
20.Şubat.2009, 19:59
SABAHATTİN KARDEŞİME KATILIYORUM İYİKİ GELDİNİZ NAİM AĞBEY

Sebahattin AVCI
20.Şubat.2009, 20:56
allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin ustam

Halil KÜÇÜK
20.Şubat.2009, 22:26
Sebo yazın için teşekkür ederim.
ayrıca Naim beyide dostlar arasında görmekten mutlu oldum
Mersinden Selamlar

4x4cemal
20.Şubat.2009, 22:45
Aleyküm Selam Sebahattin. öncelikle o güzel yazınla benimde hislerime tercüman olmuşsun bundan dolayı seni tebrik ve teşekkür ederim. Naim abi Sebahattinin, bu kadar güzel ve isabetli sözlerinin devamına yazacak kelime bulamıyorum, sadece hoşgeldiniz diyorum. Develiden saygı ve selamlar.

Sebahattin AVCI
21.Şubat.2009, 00:31
estağfurullah cemal abicicim ben idda ederim bu sitede daha ne gördüm nede okudum sizin gibi yorumlara güzel sözleri yüreğinizin güzelliği ile yazan daha farklı birini göremedim inanın herkez aynı düşüncededir benimle

saygılar sakaryadan develinin saygın ustası Cemal ALTINSOY ' RASTGELE

Mustafa ÇİL
21.Şubat.2009, 10:13
avkoliğin farkı,dostkoliğin farkı
teşekkürler sebo
teşekkürler naim abi

unforgiven
21.Şubat.2009, 11:17
İşte bizim farkımız... Sağolasınız abilerim... Naim abim saygıyla selamlıyorum seni...

Saygılarımla...

22.Şubat.2009, 10:31
Saygı ve sevgi bizden sevgili İsmail.. Cok tesekkür ederim.

sipsak
22.Şubat.2009, 12:29
[quote author=İsmail ŞEN link=topic=8505.msg69809#msg69809 date=1235218670]
İşte bizim farkımız... Sağolasınız abilerim... Naim abim saygıyla selamlıyorum seni... BANDIRMADAN

Saygılarımla..

Sebahattin AVCI
22.Şubat.2009, 20:44
Naim abi sezon kapanışını güzel karelerle kapatacağını umuyorum saygılar

naz gülhan
23.Şubat.2009, 11:37
hg naimbey