Orijinalini görmek için tıklayınız : Önemli Virüs Programları Hakkında ...
Abilerim şimdi anlatmak istediklerim virüs programları hakkında İLK OLARAK ;
Sizler Hangi Virüs Programı Kullanıyorsunuz ? bunu öğrenmek isterim
Suan da internet te her aradıgımız bulabiliyoruz ama malesef kötü yazılımlar bilgisayara zarar veriyor ve bu benim genel düşüncem her internete giren bilgisayarda bir antivürüs programı olması lazım çünkü çoğu sitede virüs denilen muzur şey bulunmak da
Ben kendim Panda Antivirus + Firewall 2008 ı kullanıyorum kendim çalıstıgım yerden almıstıgım lisanslı bir program fiyat olarak 27 ytl ye suan halen satılmakta kimse yanlıs anlamasın sakın ben panda yı kullandıgımdan beri hçi virüs yemedim ve her türlü siteye girip çıktım çünkü bir bilgisayarcı oldugum için arastırmam gereken programlar oluyor
onun haricinde nod 32 ve kaspersky virüs programları dır
saygılarımla ....
ali38
21.Şubat.2009, 06:09
Trend micro Enterprise Edition
Tamer Kuvvet
21.Şubat.2009, 06:51
Norton 360 kullanıyorum fakat bilgisayarı çok kasıyor kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye etmiyorum.
Uğur kardeşim modluğun hayırlı olsun sana bi sorum olcak kardeşim ben norton kullanmayı bırakıcam
karspersky almayı düşünüyorum nasıl tavsiye edermisin pc yi kasıyormuş doğru mu benim pc 4 çekirdek işlemcili 4 Gb (1066 Mhz ) Ram li bir pc bunu kasmıyacak antivirüs programı var mı önerilerini ve görüşlerini bekliyorum.
İsmail ÇIKRIKÇI
21.Şubat.2009, 07:28
Benim virüs proğramı çalışmıyor baktıramadımda çok bonkörüm herkese 100 kontör gönderiyorum.
Devamlıda ekranda çıkıyor bazende bir bayan çıkıyor başlıyor soyunmaya bende yazıyor gibi numaradan ben sana hanım evdeyken arama demedimmi diyorum hanımda öğrendi Virüs oldüğünu
bak yine seninki çıktı diye oda benle dalga geçiyor. Saygılar
Mustafa ÇİL
21.Şubat.2009, 10:03
teşekkürler uğur
sen zaten gereken bir adamsın steye
sağolasın
imported_avkolik
21.Şubat.2009, 14:20
Norton 360 kullanıyorum fakat bilgisayarı çok kasıyor kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye etmiyorum.
Uğur kardeşim modluğun hayırlı olsun sana bi sorum olcak kardeşim ben norton kullanmayı bırakıcam
karspersky almayı düşünüyorum nasıl tavsiye edermisin pc yi kasıyormuş doğru mu benim pc 4 çekirdek işlemcili 4 Gb (1066 Mhz ) Ram li bir pc bunu kasmıyacak antivirüs programı var mı önerilerini ve görüşlerini bekliyorum.
tamerim senin bilgisayarı istanbul bir olsa üstüne gelse kasamazlar merak etme :) kaspersky ı rahatlıkla alıp kullanabilirsin...
aryıca ben şu an nod32 kullanıyorum..çokta hoşuma gitmiyor ..daha önce kaspersky kullandım .bu zamana kadar kullandığım en iyi virüs programı diyebilirim..kur ve işine bak ..kesinlikle sorun yapmayan bir virüs koruma programı..
öncelikle tamer abim kaspersky okadar kasmaz yani senin pc yietkilemezben sana pandayı tavsiye ederim hem güvenlik duvarı hemantivürüs
ama illa da kasper diyorsan ben sana yardımcı olayım alalım bir yerden
Tamer Kuvvet
21.Şubat.2009, 15:45
Ali Ekber abim teşekkürler Uğur kardeşim sanada teşekkürler Ali Ekber abinin dediği gibi yapıcam Kaspersky alıcam hayırlısı artık
tabi abim kaspersky da güzel
cemalreis
21.Şubat.2009, 20:21
Avira AntiVir Personal KULLANIYORUM KARDEŞİM.
cemal abim o sadece virüs programıdır internet koruması yoktur
cemalreis
21.Şubat.2009, 21:07
önerin ne kardeşim
cemalreis
22.Şubat.2009, 10:38
bu arada uğur kardeşim şimdi ben vista kulanıyorum vistanın güvenlik duvarı ve virüs sitemi oldukca güçlü ayriyedende antivir var bi ara bende nod32 ve kaspersky kulandın ama o programlar bilgisayarı fazla kasıyor...
sipsak
22.Şubat.2009, 12:16
avast kullanıyorum
cemal abim internet koruması istiyorsan ve kasmamasını istityorsan Panda Antivirus + Firewall 2009 tavsiye ederim ama vista zaten kasıyor ben vistayı pek sevmiyorum abi o yüzden
4x4cemal
22.Şubat.2009, 18:05
Uğur ben panda kullanıyorum ama bazen normal sayfa dururken mausu kullanıyorumda tuş sesi geliyor gibi arada klik klik sesler geliyor bende virüsten şüpheleniyordum bu neden olur?
cemal abim panda hangi versiyon
Kaspersky..... tek geçerim.
abim kasperskyda güzel önemli olan cakma olmaması orginal serial olması hem güvenli hemde kaliteli dir saygılarımla ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.