Orijinalini görmek için tıklayınız : TEŞEKKÜRLER MUSTAFA ÇİL
Adil Karakus
18.Ocak.2008, 08:13
Değerli gardaşım Mustafa,
Sabret dedin sabrettik ve yavrumuza inşallah kavuşacağız,ilgi ve alakana sana ve ustalara teşekkürler.
Yavrunun fotolarını bekliyoruz ev halkı olarak,kızım sabırsızlanıyor.Malum onun köpeği
Gardaşım yanlış anlamada telefonla görüşüp diğer detayları halletmek için gereğini yapayım
Herkeze selamlar saygılar
develili
18.Ocak.2008, 13:54
adil kardeşim o işleri telefonla hallet dost tavsiyesi yanlış anlama kardeşim benim şekil gereği olarak dedim
Mustafa ÇİL
18.Ocak.2008, 14:13
olsun olsun metin abim benim..adil abi sana şimdi tlf ediyorum ve hesap no yu veriyorum
sevgili metin abi istersen sanada yollayayım hesap no.abim benim
Mustafa ÇİL
18.Ocak.2008, 14:15
isdesem canını verirsin develili abim metin abim benim..kurban olurum senin gibi abiye ben yaavvv
develili
18.Ocak.2008, 17:27
kardeşim benim dostum dediğime varlığım feda kişi kişinin aynasıdır hadistir bildiğin gibi kardeşim hepinizi çok seviyor ve sayıyorum tüm avkolik ailesini seviyom yaaa allaha emanat olun tel 24 saat açık hizmette sınır yok
Mustafa ÇİL
18.Ocak.2008, 17:30
abim benim can dostu abim adamı karşılıksız seven abim
İnsanı insan olduğu için sevem mübarek adam, bu aralar görüşemiyoruz, unutmadan yavrun hayırlı uğurlu olsun, inşallah benim de bir yavrumun olacağı günler elbet gelecek..!!!!!!!!!!
develili
19.Ocak.2008, 07:40
dostlarım benim insan olana can kurban 3 günlük dünyada ne olurki bir var bir yok be dostum. Dostum senin benim yok bizim var ha bende ha sende NE FARK VARKİ BENCE allah razı olsun ama en kralı senin olsun canım benim ve her şeyin en iyiside
Mustafa ÇİL
20.Ocak.2008, 05:27
SİZLER BU ALEMDE EŞİ BENZERİ BULUNMAZSINIZ
SLMLAR SİZLERE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.