Orijinalini görmek için tıklayınız : YAPILAMAZ DENİLENİ YAPTIK( TEBRİKLER HUĞLU)
- HUĞLU'DAKİ FİRMALAR ABD SİLAH DEVİ SMİTH&WESSON'A DÜNYANIN EN KALİTELİ AV TÜFEĞİNİ ÜRETİYOR
- ABD'YE GÖNDERİLEN TÜFEKLER BU ÜLKEDE BİR NUMARA SEÇİLDİ.
Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu beldesinde faaliyet gösteren 3 ayrı firma, ABD'nin silah devi Smith&Wesson için dünyanın en kaliteli av tüfeklerini üretiyor.
Amerika'da 2 milyon dolar harcanan, 2 yıl uğraş verilen ancak 'bu tüfek üretilemez' diye rafa kaldırılan av tüfeğini Türkiye'de üretmeyi başaran Huğlulu firmalar dış pazarda adından söz ettiriyor. Huğlu'da üretilen av tüfekleri şimdi Smith&Wesson markasıyla bu ülkede satılan en kaliteli av tüfekleri kategorisindeki yerini aldı.Huğlulu firmalar,ABD'nin ünlü silah devi Smith&Wesson'a özel tasarım ve Türk el işçiliğinin doruğa ulaştığı dünyanın en kaliteli av tüfeğini üretmeye başladı.
Sebahattin AVCI
21.Şubat.2009, 09:11
hellal olsun
AVRUPA HASTALARINA DUYRULUR:)
Mustafa ÇİL
21.Şubat.2009, 10:05
türk isdedimi
yapar , al işde üretmekle ,satın almak,üretilmişi almak arasındaki fark
helal olsun
sedat DALCI
21.Şubat.2009, 12:31
nede olsa turk helal olsun fordunda butun parcaları burda yapılıyo olayı buyutmeye gerek yok biz cok kalıteli işçilere sahip bir ulkeyız.
cemalreis
21.Şubat.2009, 13:48
TÜRK ÖĞÜN ÇALIŞ GÜVEN
yağız abi bende görmüştüm kendi sitesinde çok güzel avrupa standartlarınıda geçtik böyle haberler çok iyi geliyor sağolasın abim
yakında el yapımı tankta yaparız biz helal olsun http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif
işallah teknoloji devioluruz
Yusuf
21.Şubat.2009, 17:36
Huğlu Türkiye nin en kaliteli markasıdır
Yusuf
21.Şubat.2009, 17:50
Huğlu Türkiye nin en kaliteli markasıdır
Başka markaları maddi menfaat için övüp duranlara duyurulur.
Sami KARATAY
21.Şubat.2009, 18:11
Ellerine emeklerine sağlık,kıvanç duyduk,
Böyle güzel,onur verici daha nice haberleri paylaşmak dileğiyle.
kazım bozkurt
21.Şubat.2009, 19:09
seref
21.Şubat.2009, 19:36
yağız paylaşımın için teşekkür ederiz ellerine sağlık
mustafa aydoğmuş
21.Şubat.2009, 20:07
hugulunun avrupaya ürettikleri o silah ile bütün avkolik ve av camiasına en iyi bildikler avrupa silah ile aynı hedefe aynı mesafeden değil avrupaya avans vermek sartı ile tek kursun atmanızı tavsiye ederim hedefte öyle agac kökü felan olmasın bulabilirseniz kalın bi demir boru atın bakalım arasındaki farkı görün
AVRUPA BİZİM TÜFEĞİMİZEDE KÖPEĞİMİZE DE HAYRAN BU LAFIMDA SECERE HASTALARINA GELSİN
KÖPEĞİNİ SATAMAYAN SECERE YE AVI VURAMAYAN DA AVRUPAYA BAŞ VURMAYA DEVAM ETSİN BAKALIM
BU SİLAH AVRUPA BU KÖPEK SECERELİ NE OLURLARSA OLSUNLAR GÖRÜYORUZ
AVRUPA BİZDEN HEM KÖPEK GÖTÜRÜYOR HEM TÜFEK
Rica ederim avkolik dostlar.
sipsak
22.Şubat.2009, 12:56
YAKISIR ISTE TURKUN GUCU
vaktiyle FATİH SULTAN MEHMET'de istanbul'u almak için top döktürmüştü.Biz öyle asil bir ecdadın torunlarıyız azmettiğimiz zaman herşeyi yaparız.
Abdullah ATASOY
22.Şubat.2009, 18:24
hala varmı acaba bu avrupa malı diye övünen insan dışarı çıkınca anlıyo türkiyenin ne kadar ileri gittiğini eskiden kıbrıstan getirirlerdi bazı şeyleri şimdi gidin görün tekstil otomobil elektronik eşya tüfek sanayi işin garibi bize hep eksik taraflarımız gösteriliyo bizde zannediyozki her tarafımız sökıük
SELAM ARKADAŞLAR.BEN BU KONUDA BAYAAA DERTLİYİM AÇTIRMAYIN BENİM BAYRAMLIK AĞZIMI..DOSTLARIM BEN AVRUPA TÜFEK KULLANIYORUM EVET..NEDEN Bİ SORUN BAKALIM.AVRUPA HASTALARI DİYE ATIFTA BULUNMAK KOLAY.NE TÜFEKLER ALDIM SATTIM BEN. BU OLMADI.ŞU OLMADI.O YIKMADI YOK KENDİN FİŞEK YAP OLMADI OLMUYORRR OLMAYACAKTA ANLAYABİLİYORMUSUNUZ BENİ?BEN BİR OLAY YAŞADIM ONU KISACA YAZAYIM SİZE BELKİ YÖN TAYİN EDER HEPİMİZE.ELİMDE HUĞLU ÇİFTE VAR ATIYOM KARAVANA ÇAKIYOM KARAVANA FITTIRIYORUM.BU ARADA Bİ ARKADAŞIM O HUĞLUNUN DIŞARI İHRAÇ ETTİĞİ TÜFEKLERDEN VAR BİR ARKADAŞIMDA GÜMRÜKTEN ALINMA O SİLAHLA ATIYOM ATTIĞIMI DÜŞÜRÜYOM ŞEYTAN BUNUN NERESİNDE?BEN SÖYLİYEM ÇÜNKÜ DIŞARIYA İHRAÇ EDİLEN TÜFEKLER BAŞKA İÇ PAZARA SATTIKLARI BAŞKADA ONDAN...O TÜFEKLERDEN İSTEDİM HUĞLUDAN BİR SÖYLEDİM BİN İŞİTTİM.BENDE KENDİ ÖZ MALIMI KULLANMAK İSTERİM AMA NAFİLE..AYNI SİSTEM FİŞEKLERDE DE AYNI TÜRKİYEDE SATILAN FİŞEKLERİN ÇOĞU PROBLEMLİ.YANİ UYUMSUZ.BİZİM TÜFEKLER LE AVRUPALININ KULLANDIĞI FİŞEKLERİ KULLANDISINLAR BİZİ OLAY FARKLI OLUR TABİİ FARKLI OLUR ADAMLARIN BARUTU KALİLETİ SU BORUSUNUN İÇİNE KOY AT YIKAR AVI.BÖYLE ARAKADAŞLAR..KISIR BİR DÖNGÜ BU BENCE.BENİM YORUMUM BU HERKESİN YORUMUNADA SAYGILIYIM DOSTLAR KALIN SAĞLICAKLA...............http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/106.gif
NADİR KARDEŞİM ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞİN AĞZINA SAĞLIK.SİZİN HUZURUNUZDA SÖZ VERİYOM HUĞLUYA DÖKTÜRELİM DIŞ PAZARA GÖNDERDİĞİ TÜFEKLERDEN SÖZ SATACAĞİM ELİMDEKİ TÜFEKLERİ.... AVKOLİKLER HADİ DUYURALIM SESİMİZİ HUĞLUYA http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/45.gif
Yeterki isteyelim neler yapmayız ki..
mustafa aydoğmuş
23.Şubat.2009, 10:24
vurmayan tüfek yoktur arkadaşlar vuramayan yıkamayan avcılar vardır unutmayın yerli tüfeğede avrupa tüfeğede laf ebeline gerek yok herşey ortada
maraton
23.Şubat.2009, 11:23
ben yıllar huğlu kullanıyorum kaliteyi zaten yakalamış olan huğlu ekdaş olrak bibaşka marka adını kullansa ne olurki bizinülke sıtandart larına uyğunolan olan herçap avtüfeğini istediğimiz zaman bul mak mümkün acaba onlarmı huğlu adını kullanmak istiyor buda benim fikrim
Abdullah ATASOY
23.Şubat.2009, 13:53
ya arkadaşlar mesele tüfek değil arkasında bazen avı önemsemiyoz nasıl olsa vururuz diye ama çoğunu kaçırırız sonra sorun tüfekte ben aynı tüfekle 25 metrede 5 fişekte tavşan düşürürken 50 metrede cansız düşenler oldu ne yani tüfek avrupa da avcıda arupamı olsun hem bende çok eski bi sarsılmaz s poze ile bugünki değeri 300 tllik çfsan otomatik var gerisini siz düşünün
imported_avkolik
23.Şubat.2009, 14:52
Konudaki gereksiz mesajlar kaldırıldı...Konu dünya çapında bir işe imza atmış olan bir firmamız arkadaşlar...Gurur verici bir olay.Ama ne hikmetse konu ile alakası olmayan olaylar yüzünden aslından sapmış..Tekrar etmemesini umut ediyorum..
Tebrikler HUĞLU ....
Yusuf
23.Şubat.2009, 17:33
SELAM ARKADAŞLAR.BEN BU KONUDA BAYAAA DERTLİYİM AÇTIRMAYIN BENİM BAYRAMLIK AĞZIMI..DOSTLARIM BEN AVRUPA TÜFEK KULLANIYORUM EVET..NEDEN Bİ SORUN BAKALIM.AVRUPA HASTALARI DİYE ATIFTA BULUNMAK KOLAY.NE TÜFEKLER ALDIM SATTIM BEN. BU OLMADI.ŞU OLMADI.O YIKMADI YOK KENDİN FİŞEK YAP OLMADI OLMUYORRR OLMAYACAKTA ANLAYABİLİYORMUSUNUZ BENİ?BEN BİR OLAY YAŞADIM ONU KISACA YAZAYIM SİZE BELKİ YÖN TAYİN EDER HEPİMİZE.ELİMDE HUĞLU ÇİFTE VAR ATIYOM KARAVANA ÇAKIYOM KARAVANA FITTIRIYORUM.BU ARADA Bİ ARKADAŞIM O HUĞLUNUN DIŞARI İHRAÇ ETTİĞİ TÜFEKLERDEN VAR BİR ARKADAŞIMDA GÜMRÜKTEN ALINMA O SİLAHLA ATIYOM ATTIĞIMI DÜŞÜRÜYOM ŞEYTAN BUNUN NERESİNDE?BEN SÖYLİYEM ÇÜNKÜ DIŞARIYA İHRAÇ EDİLEN TÜFEKLER BAŞKA İÇ PAZARA SATTIKLARI BAŞKADA ONDAN...O TÜFEKLERDEN İSTEDİM HUĞLUDAN BİR SÖYLEDİM BİN İŞİTTİM.BENDE KENDİ ÖZ MALIMI KULLANMAK İSTERİM AMA NAFİLE..AYNI SİSTEM FİŞEKLERDE DE AYNI TÜRKİYEDE SATILAN FİŞEKLERİN ÇOĞU PROBLEMLİ.YANİ UYUMSUZ.BİZİM TÜFEKLER LE AVRUPALININ KULLANDIĞI FİŞEKLERİ KULLANDISINLAR BİZİ OLAY FARKLI OLUR TABİİ FARKLI OLUR ADAMLARIN BARUTU KALİLETİ SU BORUSUNUN İÇİNE KOY AT YIKAR AVI.BÖYLE ARAKADAŞLAR..KISIR BİR DÖNGÜ BU BENCE.BENİM YORUMUM BU HERKESİN YORUMUNADA SAYGILIYIM DOSTLAR KALIN SAĞLICAKLA...............http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/106.gif
Bekir Abi birkaç çeşit fişek denemeni tavsiye ederim
Tüfekler bazen değişik fişeklere değişik cevaplar verebiliyor.
Saygılar
arkadaşlar bende bi Türk olarak herhangi bir Türk markasının dünyada söz sahibi olmasını isterim. yanlız şunu untmayalım: bie böyle gaz vermeye çalışıpta uyutmak istiyorlar. ben teknolojiyi çok iyi bilen birisiyim. kendi kullandıkları teknolojiyi bize vermiyorlar. bunu incelediğiniz vakit göreceksiniz. ama şunu unutmayalım: onların sahip olduğundan daha fazla beyin gücü bizde mevcut. iş onu çalıştırabilmekte. tabiki bizim yerli tüfeklerimizden çok kaliteli olanlar var. ama bize verilenle yetinmeyip te onların makina teknolojisine ulaşmazsak aynı kaliteden söz etmek pek mümkün değil. kaliteli yerli ürünlerimizle övünelim ama hiçbir zaman gaza gelmeyelim. gaza gelmeyelim ki onların teknolojisini önce yakalayalım, sonra da geçip onların bize yetişme çabalarını seyredelim inşallah.
Abdullah ATASOY
23.Şubat.2009, 19:21
biz türk milleti ilk zamanlar sağdan git soldan git derken çok zaman kaybetti şimdi herkes birlik içinde ortadan gidip iş arayıp çalışıyo tabiki amerika japonya değiliz ama son zamanlarda ortadan gidip çok yol katetdik uçak fabrikasının temeli atatürk zamanında idi ama daha ucuza verelim diyenlere kanıp kapattık artık herkes biz yapalım bizim olsun bizim kardeşimiz çalışsın diye düşünüyor
Evet evet orçun kardeşiminde dediği gibi AVRUPA HASTALARINA şimdiden duyurulur. Sezona bu tüfeklerle başlarsınız artık hadi herkeze hayırlı uğurlu olsun . tüm avcı dostlarıma gönülden sevgilerle.
MURAT SARI
24.Şubat.2009, 12:25
merhba
resmi varmı
marka ve modelini söyleyebilirmisin
teşekkürler
ne mutlu TÜRKÜM diyene tebrikler HUGLU
veyselll
23.Mart.2009, 19:56
avrupa silahların yanında hem ucuz hemde avrupaları aratmayacak silahlar yapıyo huğlu ama coğumuz nedenini bilemekle beraber avrupa silah hastasıyız bence herkeste bir yerli tüfek olması lazım ülke ekonomisi açısından hem öyle olursa görün bakın daha ne silahlar yaparız
KOSAVALIMİROGLU
23.Mart.2009, 21:12
ata meslegimiz gururumuz teşekürler tebrikler huglu
Sami KARATAY
23.Mart.2009, 22:54
Dostlar hepimiz miliyetciyiz , bu TÜRK kanında var,dünyanın korktuğuda bu, fazla ateşli milletiz .bunu da biliyorlar ...Lütfen bir birimize düşmeyelim ,baraber olursak başaramıyacağımız hic birşey yok...biraz sabır,biraz hoş görü ....gerisi bizde mevcut zaten ...
burhanettin unutkan
24.Mart.2009, 07:42
arkadaşlar huğlunun yaptığı işten türk olarak gurur duyuyoruz ellerine emeklerine sağlık ama bir türk avcısı olarak bu dışarıya satılan tüfeklerden almak istediğimiz de firma yetkilileri kırk dereden kırk su getiriyor vay efendim elimiz de yok şu an vay efendim yurt içi satışımız yok vay efendim sizin istediğiniz özelliklerde tüfeğimiz yok gibisinden bir çok laf kalabalığı ve mazeret duyuyoruz türk avcısı işte bu sebelerden yılıyor.iyi bir kalite yakaladın bu olaydan busilahtan bırakında yurdum avcısıda yararlansın olmaz önce avrupa avcısı yurdum avcısının dolarları avroları aksın dışarıya bu milliyetcilik beyler ben istiyorum yurdum da her şey üretilsin iyisi üretilsin ama yurdum insanıda yararlansın bunda en iyi reklam cı dağdaki avcıdır bunuda silah sanayi firma yetkilileri bilsin yurdum için yurdum avcısı için hayırlı olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.