PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MAMA TERCİHİNİZ HANGİSİ?

21.Şubat.2009, 20:47
Değerli avkolik üyeleri,bugüne kadar yavru veya yetişkin köpeklerinize yedirdiğiniz mamalardan köpeğinize en çok yarayan hangisi oldu?

cemalreis
21.Şubat.2009, 20:57
yagız kardeş en iyi mama bıldırcın kemikli makarna.

21.Şubat.2009, 21:40
yagız kardeş en iyi mama bıldırcın kemikli makarna.

21.Şubat.2009, 21:52
Nereden bulacağız abi onu?

21.Şubat.2009, 21:54
siportmisk

21.Şubat.2009, 21:57
teşekkürler

21.Şubat.2009, 21:58
sende saol kardesim

22.Şubat.2009, 08:45
love dog,royal canin,,,özellikle royal muhteşem...

yavrular için de 1st choice

Yusuf
22.Şubat.2009, 16:30
Pedigree tavsiye ederim

Serbay Erol
22.Şubat.2009, 18:47
bence hills
tavsiye ederim
biraz pahalı ama hele hele yavru mamaları denedim farkı bir haftada gösterdi
en azından pappy leri kullanmalıyız sağlık lı yavrunun geleceği oluyo

Sebahattin AVCI
22.Şubat.2009, 20:33
bir çok mamayı denedim birkaç yavru yetiştirdim normal mamalar normal oluyor ha yemek vermişsin ha ucuz mama

ama ROYALCANIN YAVRU İÇİN sellection on numara birde mama yemiyor köpeğim diyorsanız HİİLS yeme garantisi veriyor en pahalısıda hiils ama mama kalori içindeki karışım yağ oranı falan royalcanın ve hils en iyi mamalar dır

köpeğinizin tüy ve gelişimini bu mamalar ile çok farklı bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz saygılar

22.Şubat.2009, 20:43
ustam sipormisk ne?ve nekadar yedirmemiz lazım eniğe yardımcı olursan sevinirim yada bu konuda yardımcı olun belki benim gibi bilmeyen çok arkadaş olduğunu sanıyorum mesela 1 aylık eniğe ne kadar vermeliyiz çünkü eniklerin gelişmesi için önemli bu bilgiler üstadım SAYGILARR

Sebahattin AVCI
22.Şubat.2009, 21:41
bekir ustam seportmix ne diye sormuşsunuz bir tür mama markası ve 1 aylık yavru çok erken ayrılmış anneden 1 aydaha kalma şansı yokmuydu emmesi için sağlığı için

bir aylık ayvruda sütle mamayı ıslatıp verirsin ölçekte bence 1 aylık yavruya yiyebileceği kadar önüne mama koyacan fazla koyupta mam sütle karışıp uzun süre kalmasın tasında az az sık sık verirsin 1çay bardağı kadar mama koy dene ama süte su karıştır 3/1 ORANINDA VE KÖPEĞE KONTİL VERMEYİDE UNUTMA İÇ PARAZİT İÇİN saygılar

Yusuf
23.Şubat.2009, 10:03
Ya arkadaslar yerli mamalarda var hem daha ucuz hem yerli
niye Avrupayi zengin ediyorsunuz nedir bu yerli mali dusmanliginiz ve yabanci hayranliginiz

naz gülhan
23.Şubat.2009, 11:35
gecenlerde domuz etli mama duydum yediren varmı bu tür mamayı

erol dursun
23.Şubat.2009, 14:09
arkadaşlar sizlere acizane bir tavsiyem olacak malüm elimde köpek cok oldugu için aylık mama tüketimim cok fazla ve cok fazla mama denedim kimisi cok iyi ama pahalı kimisi ucuz ama cok kötüydü en sonunda bir mama firması benimle irtibata gecip bana 1 torba mama göndermek istediklerini ve mamalarını denememi istediler.ve gönderdiler yerli bir mama ama denedikden sonra inanılmaz bir memnuniyet duydum mamadan fiyatı cok uygun isterseniz internetden sipariş verebiliyorsunuz kredi kartlarınada 3 taksit yapıyorlar.köpeklerin yemesi cok iyi degerleride güzel.ve en önemlisi köpeklerin tüy yapısı cok güzel oldu bu mamyı vermeye başladıgımdan beri sizlere tavsiyem bu mamayı deneyin inanın cok begeneceksiniz ben ciftlik maması olan kennel markasını veriyorum ama sizler isterseniz diger mama ceşitlerinide verebilirsiniz.mamanın fiyatı 34.50 tl 15 kilo ve kargo ücreti dahil. site adresi www.temizmama.com.deneyin görün en azından yerli bir mama paramız yurdumuzda kalsın.

Mustafa ÇİL
23.Şubat.2009, 14:30
PARAMIZ YURDUMUZDA KALSIN
BENDE BİLYEM DİYORUM
HEM EKONOMİK-HEMDE YERLİ MAL

Sebahattin AVCI
23.Şubat.2009, 16:46
ülkemizde güzel kaliteli mamalar varsa kullananlarda memnunsa hele birde fiyatı uygunsa sıkıntı yoktur

bana yerli yurdumun kaliteli maması denk gelmedi sakaryada olanları denedim memnun kalmadım ha yemek artığı ile bakmışım ha kuru ekmekle fark görmediğimden ötürü ben royalcanın dedim sonuç muhteşem

ögrenecek görecek bilgilenecek çok şeyimiz var erol ustam bu işin piri sonunda bulmuş yararlı bir mama memnunda ozaman alıp kullanmak denemek lazım fiyatta çok uygun

saygılar

ama mamayı ben vereyim de nasıl olursa olsun olmakmı önemli mamanın köpeğe faydalı olması yaramasımı önemli tok lukla fayda arasındaki fark önemli

vezy35
24.Şubat.2009, 07:34
PARAMIZ YURDUMUZDA KALSIN
BENDE BİLYEM DİYORUM
HEM EKONOMİK-HEMDE YERLİ MAL

kesinlikle katılıyorum mustafam yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum umduğumdan daha iyi çıktı.düşünen arkadaşlara tavsiye edrim.

Serbay Erol
24.Şubat.2009, 13:02
avustralyadan gelen tavşan etli mama varmış duydum hemde çpk güzelmiş bir tanıdık kullanıyo çok ta memnun markasını banada söyleyecek ama domuz etli olnı hiç duymadım araştırırım rastklarsam yazarım sana naz hanım

mustafa aydoğmuş
24.Şubat.2009, 18:59
Pedigree tavsiye ederim

orcun senin değin love dog ve pedigree bu iki mama da köoeklerde kıl dökülmesini cok aşırı yapıyor beslemesi iyi olsa da heryeri kıl yapıyor köpekler

mustafa aydoğmuş
24.Şubat.2009, 19:09
bilyemi neden alacağız arkadaşlar deneyelim

24.Şubat.2009, 19:31
Mustafa,Bilyem Mehmet Sucu abimizde vardı sanırım.

maraton
24.Şubat.2009, 19:55
en ideali benim düşüncem CHALLENGE dog food muhteşem bi mama hemyavruya hemde anneye tüyğüzelliği ayrıcalığı

26.Şubat.2009, 10:52
70 günlük yavru köpeğim var arkadaşlar mama miktarı ne kadardır

Mustafa ÇİL
26.Şubat.2009, 10:56
BAHADIR GARDAŞIM GENELDE MAMA LAR,,,YETİŞKİNLERE YADA YAVRULARA DİYEREK AYIRIYOLAR AMA
KÖPEĞİN AYINA AİT KULLANIM GENELLİKLE ÜZERLERİNDE YAZMAKDA GARDAŞIM
YAVRULARA 3 AYI GEÇTİKTEN SONRA 150 İLE 200 GR ARASINDA YETİŞKİNLEREDE GÜNDE 400 GR VERDİĞİMDE YETERLİ OLMAKDA
BU BENİM ÖLÇÜLERİM TABİ GARDAŞIM
VE BİL YEM ÖLÇÜLERİM
İKİDE BİR REKLAM YAPAR GİBİ OLUYORUM AMA
BAŞKA MAMA KULLANMADIĞIM İÇİN BUNUNÖLÇÜLERİNİ VEREBİLİYORUM

Yusuf
26.Şubat.2009, 17:21
Pedigree tavsiye ederim

orcun senin değin love dog ve pedigree bu iki mama da köoeklerde kıl dökülmesini cok aşırı yapıyor beslemesi iyi olsa da heryeri kıl yapıyor köpekler

Bu yönünü bilmiyordum
Teşekkür Ederim.

26.Şubat.2009, 17:27
mustafa ağabeyim bi sıkıntımız olmadı love dog da...zaten çoğunlukla evde ne yeniliyorsa o veriliyor...değişiklik için arada bir mama kullanıyorum...