PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 ADET MUAYYER TAVSANCI KOPOY AİLE SATILIKTIR.

22.Şubat.2009, 11:04
Adı ; keş,arap,linda
Yaşı ;arap=3 yaşında-linda=10 aylık-keş=2.5 yaşında
Fiatı ;tanesi 600 tldir.3 köpeğimin değeri 1800 tldir.
Cinsi ;bulgar kopoyları kardeşler.
Cinsiyeti ;2 si erkek 1i dişi
Egitimi ;tavsana muayyerli oynakta ses verirler ve yatakta bulurlar.denenerek garantili verilecek köpeklerim.arabayı ve sahibini bulurlar asla merada kendilerini kaybetmezler.aynı ana babadan kardeştirler.
Aşıları ;kuduz karma ve ateş aşıları vuruldu.
Varsa Şecere bilgisi ( varsa fotosunu ekleyiniz Saf Kan yazmayınız) ;-
Varsa Chip nosu :-
Kusurları Kötü alışkanlıkları (diş, uluma v.s) ;yok kombine köpeklerdir biri neyse 3üde odur.
Yaşadığı alan ( Bağlı, Kafeste, Serbest, Evde v.s);
Avcılık Durumu ;10 aylık lindada kovuyor abilerinin yanında ama keş ve arap harika tavsan ustalarıdır.deneyebiliriz merada.
Kimden alındığı varsa iletişim bilgisi ;kemal aslandan
Anne bilgileri (Foto, Şecere, Avcılığı v.s) ;var
Baba bilgileri (Foto, Şecere, Avcılığı v.s) ;var
Fotoğrafı ;var
Satış nedeniniz ;tavsan avını bırakıyorum ve bu köpeklerin anne babalarını verdim en büyük nedeni babalarının verilmesidir.
Bulundugu şehir ;tekirdağ
Sahibinin iletişim bilgileri;feyyaz-ali 05348533428 MSN@sanadoyamadan@hotmail.com

Not:köpeklerde memnuniyetsizlik olduğu taktirde köpeklerim 2009 senesi içerisinde hiçbir koşul öne sürülmeden geri alınacaktır.köpeklerin tanesi 600tldir umarım rakkama çok diyen arkadaşlar çıkmaz çunkubir kopoyu yetiştirmenin çok zor olduğunu bilen dostlarım beni anlayacaktır.alan arkadaşlara simdiden hayırlı ugurlu olsun.
http://img27.imageshack.us/img27/9674/fotoraf0047.jpg

22.Şubat.2009, 11:11
Alana satana hayırlı olsun.Tavşan avcıları bu fırsatı kaçırmayın derim.

22.Şubat.2009, 11:27
alana satana hayırlı olsun

sipsak
22.Şubat.2009, 12:06
hayırlısı olsun hadı kopaycılar

Sebahattin AVCI
22.Şubat.2009, 20:57
Feyyaz ustam bir başka ilanında kurzhaar gördüm satılık muayer 4x4 gibi

şimdide bu kopaylar maşallah usta tek tek çıkarma yorma bizleri daha fazla varsa başka köpekler onlarıda biran önce yollaki bilelim görelim senin şu çiftliğini her çeşit var sanırım bunların hepsi sanamı ayit

hayırlı olsun

22.Şubat.2009, 21:43
alan satan hayrını görsün

23.Şubat.2009, 06:40
Feyyaz ustam bir başka ilanında kurzhaar gördüm satılık muayer 4x4 gibi

şimdide bu kopaylar maşallah usta tek tek çıkarma yorma bizleri daha fazla varsa başka köpekler onlarıda biran önce yollaki bilelim görelim senin şu çiftliğini her çeşit var sanırım bunların hepsi sanamı ayit

hayırlı olsun

:)tşkler selahattin bey rabbim daha iyilerini arkadaşlarıma nasip etsin.bunlar son köpeklerim toplam 7 adet var satıp tavuklarıma ağırlık vereceğim.arkadaşlarımın aklına bişey gelmemesini umarım köpekler tek tek eğitilip kombine avlandırıldı.insallah alan arkadaşıma ağız tadıyla avlanmak nasip olur.görüşmek dileğiyle rastgele:)

haci murat kanbolat
23.Şubat.2009, 10:23
yakın bir yerde olsa erkeğin birini alırdım.tokat nere tekirdağ nere.ama inşallah değerini bilen birine gider.alan satan hayrını görsün

Sebahattin AVCI
23.Şubat.2009, 17:07
haci murat ustam gönül istediğinde fizana gidiliyor tokat şurası tekirdağ burası http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

750 KURUŞ köpeğe verebilecek olan mazot parasını sıkıntı yaparmı bu benim görüşüm

çil ustamdan köpek almak isteyen adıyamandan geliyorda sen tokattan mı gelemiyecen olmadı bi kamyon şöförü tanıdığın varsa yardımcı olurlar sanırım

saygılar

Mustafa ÇİL
23.Şubat.2009, 21:09
ALAN SATAN HAYRINI GRÜR İNŞALLAH

24.Şubat.2009, 12:26
arkadaşlar linda satılmıştır dişi olan kopoyum.şuan arap ve keş satılıktır herkese selamlar

Sebahattin AVCI
24.Şubat.2009, 18:10
hayırlı olsun biri gitti ikisi kaldı nasip