Orijinalini görmek için tıklayınız : SEZON FİNALİ ÇOK GÜZELDİ.......
Dün akşamdan Serkan'la planımızı yaptık.Sezonun son günü tahtalıyla başlayıp,yelveyle kapatacaktık sezonu!!!
Sabah saat 5.30 da çaldı telefonun alarmı,kalkıp hazırlandıktan sonra saat 7 de meradaydık!tahtalıda sabah uçarını bekledik ama malesef kuşu göremedik bile,çarşamba günü çok kuş varmış ama tahtalı için kapanışımız malesef boş geçti....umudu kestikten sonra yemeğimizi yiyip saat 1.30 gibi çulluk meramıza girmiştik bile ilk yarım saat boş geçince umutlar kırılmaya başlamıştı ama......
Ne olduysa ondan sonra oldu,baktım Bufy fermada yerimi alıyım derken kuşun kanat sesini duydum ama kuş yükselmeden köpeği ve beni atlatmıştı 20 m aşağıda bufy kokuya girince dere yatağının içine doğru ilerlerken ben de çoktan yerimi almıştım bile daha fermaya zaman kalmadan kuş fırladı,ama yanlış yere..... 8)
Dere yatağından tam karşı yamaca geçerken tek atışla Bornagi 9 no dispersente kanatlarını kırıvermişti ....
Bufy karşı yamaca geçti ve sonuç....
http://i44.tinypic.com/2q8of39.jpg
http://i40.tinypic.com/2vdmath.jpg
Eee bir fotoda kuşu vuran çektirsin artık
http://i43.tinypic.com/r1e6mf.jpg gözler biraz kapalı ama idare ediverin gari ;D
Bir hatıra fotosuda Serkanla çulluktan
http://i42.tinypic.com/2gtnnsy.jpg
Neyse bukadar foto yeter!!!Biz dönelim avımıza,merada yukarı doğru ilerlerken bazı yerlerin çok sık oluşu malesef atış şansı vermedi bize...Yine böyle sıkın içinde yürürken Bufy kokuya girdi ve bastı fermayı ama çok sık atmak imkansız!!Zaten kuşta nerdeyse 20 m ilerden fırladı.....
Demekki merada kuş var ama hep uyanık kuşlar kalmış ;)
Biraz daha yukarlara çıkarken bir açıklığa ulaştım,baktım bufy gene kokuda ama kuş durmuyor yürüyor bufy verdi fermayı ve bende attım kendimi açığa...bufy fermayı bozdu kuş yürüyor ve sonunda yerle beraber uçmaya çalışan bir çulluğa 2 sıkı daha çekiyorum ve oda çantada
http://i41.tinypic.com/5xq61i.jpg
Bizde kaldığımız yerden yukarılara doğru tırmanmaya devam ediyoruz dere yataklarından, ama köpeğin verdiği fermaların ya çok uzaklarından kalkıyor kuş yada çok sıkın içinde kuşu bile göremiyoruz....Velhasıl bugünkü avımıza tahtalıyla başlayıp,3 tahtalıyı çok uzaktan görüp,
Çulluk la devam ettik....8-9 kuş uçurup 2 sine atış imkanı bulup ikisinide çantaya atmayı başardım ve sezonu kazasız belasız bir şekilde böyle güzel bir avla bitirdiğim için çok mutluyum ;D
Yeni sezonda tüm avcı dostlara RASGELE
Bunlarda kapak resimleri olsun
http://i44.tinypic.com/2vlu26x.jpg
http://i40.tinypic.com/30ixgyt.jpg
Sebahattin AVCI
23.Şubat.2009, 05:30
hamit usta zorlu bir ugraştan sonra nasibinizde güzel 2 çulluk olmuş allah olmayanlara versin
yanlız buda kapak olsun demişsin silahınla köpeğini net görebildim çulluklar bertaraf olmuş gibi
kapak resmi koyarken birdahakine Naim ÖZAVCI ABİMİZİN SİLAHINI ASIPTA ÇULLUKLARIN TÜYLERİNİ TARAR GİBİ DÜZGÜN İTİNALI BİR ŞEKİLDE AYAR ÇEKERSEN HARBİ KAPAK OLUR önemli olan kuşumu vurmak güzelliklerimi yaşamak
saygılar
mşllh eliniz yine dolu.sabah vurulmayan avların üstüne iyi gelmiştir.
Hakikaten güzel bir final olmuş..
eline emeğine sağlık..darısı yeni sezona inşaallah...
hamit usta zorlu bir ugraştan sonra nasibinizde güzel 2 çulluk olmuş allah olmayanlara versin
yanlız buda kapak olsun demişsin silahınla köpeğini net görebildim çulluklar bertaraf olmuş gibi
kapak resmi koyarken birdahakine Naim ÖZAVCI ABİMİZİN SİLAHINI ASIPTA ÇULLUKLARIN TÜYLERİNİ TARAR GİBİ DÜZGÜN İTİNALI BİR ŞEKİLDE AYAR ÇEKERSEN HARBİ KAPAK OLUR önemli olan kuşumu vurmak güzelliklerimi yaşamak
saygılar
Sebahattin bey öncelikle yorumunuz için teşekkürler,Ama ben Buda Kapak olsun diye birşey yazmadım....Bunlarda kapak resimleri olsun diye yazıyor orada.
birde sitemizde büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelmiyor heralde ki yada siz büyük harfle yazmanın bağırmak anlamına geldiğini bilmiyorsunuz
bana kapağın nasıl olacağını büyük harflerle yazarak anlatmaya çalışmışsınız!!!!
Bende sizin kadar iyi biliyorum; önemli olanın vurmak değil,güzellikleri paylaşmak olduğunu ve onun içindirki gece saat 1.30 a kadar sizler için bu sunuyu hazırladım......
Sizin emeğe saygınız olsa bukadar resmin içinde tek fotoğrafa takılı kalıp bu yorumu yapmazdınız!!!!
Haklı da olabilirsiniz,ama o fotoğraf biraz aceleyle çekilmiş bir fotoğraf ve kıtkadan çıkan kuşlar ne kadar düzeltsenizde okadar oluyor!!!
Bu arada Teşekkürler Mustafa abim!!!!!
Emeğe saygısı olana bizimde saygımız sonsuzdur......................................... .....
Hamit kardeş güzel bir sezon finali olmuş
darısı yeni sezona inaşallah
Teşekkürler Arif abi
Sami KARATAY
23.Şubat.2009, 06:51
masallah hamit abim masallah güzel görüntüler ellerine sağlık
Sevgili Hamit, avınız ve dostluklarınız daim olsun.
Biliyorum ki, her avcı dogaya ve yabana saygılıdır. Avcılıga ve avcıya olumsuz bakan cevrelere karşı daha saglam durmamız gerektiğini düşünüyorum.
Selam ve saygılar.
Rastgele.
unforgiven
23.Şubat.2009, 09:46
Hey üstad neler oluyor orda :) :) Muhteşem bir av günü olmuş abim sanki yaşıyor gibi oldum anlatımın içinde kayboldum adeta :) Eline emeğine sağlık...Dostluğunuz da avınız da daim olsun...
Saygılarımla...
Sevgili Hamit, avınız ve dostluklarınız daim olsun.
Biliyorum ki, her avcı dogaya ve yabana saygılıdır. Avcılıga ve avcıya olumsuz bakan cevrelere karşı daha saglam durmamız gerektiğini düşünüyorum.
Selam ve saygılar.
Rastgele.
Teşekkürler Naim abim;
Haklısın sanırım ama,yapılan ilk yorumun insanın asabını bozacak düzeyde olması yaşanan güzelliklerin paylaşımına da engel oluyor! Benim kimseyle alıp veremediğim yok.Sadece güzel geçen günümü sitemizin değerli dostlarıyla paylaşmak istedim!Gelen ilk yorum bu düzeyde olunca bende bir açıklama yapma gereği duydum!
Tüm avcılar dosttur,dost kalacaktır.........
Saygılarımla.
Hey üstad neler oluyor orda :) :) Muhteşem bir av günü olmuş abim sanki yaşıyor gibi oldum anlatımın içinde kayboldum adeta :) Eline emeğine sağlık...Dostluğunuz da avınız da daim olsun...
Saygılarımla...
Teşekkürler İsmail'im,dilimizin döndüğünce bu güzel avımızı paylaşmak istedik dostlarımızla.....
Kusurumuz olduysa affola!!!Haşa Kimseye kapak olsun falan demedik yani :)
Saygılarımla
unforgiven
23.Şubat.2009, 13:05
Sağolasın canım abim... Rabbim kazasız belasız bir sezonu daha geçirmeyi nasip etti... İnşallah daha güzel avlarla yeni sezona merhaba demen dileğiyle...
Saygılarımla...
Güzel bir final olmuş.Allah avınızı ve muhabbetinizi daim etsin.
İsmail ÇIKRIKÇI
23.Şubat.2009, 17:23
Hakikaten güzel bir final olmuş..
eline emeğine sağlık..darısı yeni sezona inşaallah...
Yusuf
23.Şubat.2009, 17:42
2 Çulluk Allah Bereket versin.
Kaan KARACA
23.Şubat.2009, 19:33
Bütünlemelere kalmamışsın Hamit Kardeşim olayı finallerde halletmişsin :)
Tebrikler.....
Saygılarımla......
darısı yenisezona elinize sağlık sağlıcakla.
yeni sezondada kazasız avlar şimdiden avın bol olsun abim.
sipsak
23.Şubat.2009, 20:01
Güzel bir final olmuş.Allah avınızı ve muhabbetinizi daim etsin.
Sebahattin AVCI
23.Şubat.2009, 20:10
Hamit usta benim ilk yorumumu okuyup kendine farklı bir yoldan pay çıkarman beni şaşırttı doğrusu daha yeni katıldın aramıza beni ne kadar tanıyorsun bilemiyorum ?
sanin yorumuna verdiğim cevabı bir kaç kere daha sakin bir düşünce ile okuyup anlaya bilirsen ne mutlu sana sitem etmedim sadece gördüğümü düşüncemi daha güzelliklerini yazmaya çalıştım
büyük harfin bağırmak olduğunu 2. kez hatırladım biri daha yazmıştı uyarıldı yalnız güzel sözlerde büyük harf lütüf oluyorda buradamı bağırmak olarak anladınız
DİKKAT edin lütfen oyazımda Naim ÖZAVCI yı aynen bu şekilde soyadı büyük harfler ile yazdım sonrasında caps lock tuşuna basmadan devam etmişim sonrasında küçük harfe dönmüşüm farkettiğimde tekrardan silip küçük harfle yazmaya üşendiğimden olsa gerek
bana kırılmış olabilir bir anlık tepkide göstere bilirsiniz bizler burada iyi kötü günümüzde tartışma yada bilğilenme aydınlanma konularında içiçeyiz
birinin sıkıntısı oldugunda gerçekten kasti bişi görünürse mudahale edilir uyarılır yada özelden mesaj atılır
saygılar hamit usta
yorumuna canı gönülden seni mutlu edecek güzel sözler sarfedemediğim için hakkını helal et
büyük harfle hitap ettiğim içinde özür dilerim sana taş atana sen bu şekilde cevap verme !!!! ....... ......... bunun anlamını bilemez herkez ........ne oluyorsa bu nokta işi uzatmalı pek anlayamadım ustam
benim için bir sıkıntı yok sağlıcakla kal .
Sebahattin bey benim de kimseyle alıp veremediğim yok!Dediğiniz gibiyse asıl ben özür dilerim yanlış anladığım için.Özür dileyebilmek de bir erdemdir!
ünlem işaretine gelince,çok sık kullanıyorum zaten yazılarımda.
........................... noktalar ise ordaki ifadede sonsuzluğu simgeliyor.(saygımın sonsuzluğunu)
benim içinde hiçbir sorun yok.
Saygılarımla,hoşçakalın
Sebahattin AVCI
23.Şubat.2009, 21:36
Hamitim sıkıntı olmaz rahat olmak geniş olmak erdemliktir
ben paylaşımına birçok arkadaşım gibi kısaca saol güzel kareler diyip geçmemek ugruna güzel içten liklerle gereği ğibi düşüncelerimi yazdım sadece olay bundan ibaret herşeyine güzel dedim sadece soyadı yazısı büyük harle olmasından devam edilen yazı oldu
çulluklarıda acele ile asıp fotolaman güzel ama net olmadığını güzel görünmediğini ifade ettim sadece bukadar buda içimden gelen negatif olarak kabul görülürsede sıkıntı yoktur hamit hocam saygılar dostca kal
sedat DALCI
24.Şubat.2009, 07:47
valla kardes kendımı bı an yanın da avda gibi hissettim konuyu anlatısın mukemmel olmus finalde harıka olmus allah boyle guzel finaller nasıp etsın insallah eline parmagına saglık saygılar sevgıler.
valla kardes kendımı bı an yanın da avda gibi hissettim konuyu anlatısın mukemmel olmus finalde harıka olmus allah boyle guzel finaller nasıp etsın insallah eline parmagına saglık saygılar sevgıler.
Teşekkürler Sedat bey...Dilimizin döndüğünce anlatmaya çalıştık işte.Sitemizin değerli üyeleri çok daha iyilerine layık aslında!Darısı yeni sezona artık...
Saygılarımla
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.