Orijinalini görmek için tıklayınız : setter-pointer yavru
merhaba avcı dostlarım...şimdi bu tür bi ilana madem paran yok köpek almanın yanında avcılık yapmanında ne işin var diyebilir bi çok arkadaşımız...bu işi ticari olarak yapan arkadaşlarada bizde zaman zaman sitem ettik mutlaka.ama herkes kendine göre haklı ve bu işin bi masrafı var.ki güzel ülkemizde tüfek kurs aidat pul parası derken acvılık artık parası olanın yapabileceği bir zevk haline gelmek üzere...ama avcılık bi tutku olduğu için vazgeçilmiyo.benim siz avcı dostlardan isteğim bir adet setter veya pointer yavru.yavruya en iyi şekilde bakılıp sahiplenileceğinden kimsenin şüphesi olmasın.masrafları karşılığında gönlümüzden koptuğunca karşılı ödenecektir.
İSTEYEN ARKADAŞ OLURSA 1 ÇİFT MALİNUA KANARYA İLE TAKAS EDEBİLİRİM.ÇÜNKÜ YAPABİLECEKLERİM BUNLAR.
Her türlü yoruma saygım sonsuz...sağolun....
TAMAM....Bİ BAKALIM SAĞ SOLAAA...
Mehmet Ardilli
25.Şubat.2009, 13:35
Adaşım seni samimiyetinden dolayı tebrik ederim. Biz bu site de böyle konular görmek istiyoruz. Elbette ki bu işi saf kan köpeklerle, üretimini ve eğitimini yapan profosyonel arkadaşlarımızı desttekliyor, onların bu üretkenliğini sürdürmelerine ihtiyaç duyuyoruz. Ancak avkolik dostlarımın için de senin sesine kulak verecek gönlü zengin insanların olduğunu biliyorum. Umarım güzel bir eniğe sende kavuşursun. Manisa'dan selamlar.
teşekkür ederim mehmet abi...Aydın'dan selamlar...
KARDEŞ SANA BEN VERİRDİM AMA SEN SETTER İLE POİNTER DİYORSUN BENDE CATAL BURUN YAVRUSU VAR AMA KIRMA
Sebahattin AVCI
02.Mart.2009, 20:36
Mehmet ustam bu samimi ve içten yazdığın mesajına duyarlı ve fazladan köpeği olan yada askere giden gibi durumlarda yeni sahip arayan köpekler için buradaki dostların yardımcı olacağına inanıyorum aklımızdasın
erol kahraman
03.Mart.2009, 11:17
inşallah gönlünüze göre bir köpek bulabilirsiniz
Mehmet ustam bu samimi ve içten yazdığın mesajına duyarlı ve fazladan köpeği olan yada askere giden gibi durumlarda yeni sahip arayan köpekler için buradaki dostların yardımcı olacağına inanıyorum aklımızdasın
teşekkür ederim sabahattin abi...
sukru sunar
24.Mart.2009, 15:08
mehmet kardesımız gercekten cok guzel yazmıs.bende tam bı englısh poınter hastasıyım fakat bı turlu bı yavru bulamadım ınternette arastırıyorum fakat fıyatları gordugumde dudgım ucukluyo yanı en azı 500 mılyondan baslıyo.ben unıversıteye hazırlanan bır ogrencyım sonucta hala babama baglıyım bı kopege de o kadar para verecek durumda degılım gercekten yanlıs anlamayın ama su an bı gelrım olsa hıc dusunmeden alırım bı englısh poınter ama yok.sızden ıstegım soyle 100-150 cıvarında guzel bı englısh poınter yavru bulabılıecegım bı yer var mı.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.