24.Şubat.2009, 12:24
kıfın ne olduğunu,ne işe yaradığını,avcılığa faydası var mı? yok mu?bilmeyenemiz yoktur tahmin ederim.(KÖPEK IRKLARI FEDERASYONU)fakat benim nazicane bir sıkıntım var.EYHAF avcılara hizmet veren bir avcı federasyonudur.tabi bu karadenizdede ,doğudada ,trakyadada ,istanbuldada olan birçok federasyon gibi bir avcı federasyonudur.avcıların birlik beraberlik hoş zaman geçirmesi için izmir selçukta bir yarışması düzenledi.buraya kadar herşey bence harika.ve bu yarışmayada muhakkak katılacağım.fakat önümde bir problem var.oda KIF.kıf negibi bir terslik yapar demeyin evet istediğinde yapabiliyor.bu yarışmanın yöneticileri ve hazırlayanlarına diyor ki,bana bağlı bir dernekle beraber yapacaksın yani avcıyı köpekçi ile aynı çatı altına sokuyor hatta buda yetmediği gibi onlarla yapmaması halinde tehtitte bulunuyor.ne bu tehdit?kıf kaydı olan köpekler bu yarışmaya katılırsa kıf kaydı silinecekmiş.ALLAH ALLAH bu ne perhis bu ne lahana turşusu!
arkadaşlar biz avcıyız,ve elbette en iyi köpeği beslemek isteriz.avcıya yapılan hizmet bir şekilde engellenmek isteniyorsa hakkatten yazık.ben bu sebeple burada kıfı kınıyorum.
AYRICA BU SİTEDE BU KONUŞMA HAKKINI VEREN SİTE YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜRLER.
arkadaşlar biz avcıyız,ve elbette en iyi köpeği beslemek isteriz.avcıya yapılan hizmet bir şekilde engellenmek isteniyorsa hakkatten yazık.ben bu sebeple burada kıfı kınıyorum.
AYRICA BU SİTEDE BU KONUŞMA HAKKINI VEREN SİTE YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜRLER.