Orijinalini görmek için tıklayınız : 82'LİK BÜYÜK USTA.
feridun berin
27.Şubat.2009, 16:15
27-02-2009 Cuma günü cuma'dan sonra baba dostu benimde büyük avcı ustam sevgili Cevdet Aktaş (Beco Dayı)' ı Manisa dinlenme evinde (Huzur Evi) ziyarete gittim eski anılarından eski avlardan eski dostlardan bahsederek uzun bir süre sohbet ettik günümüzde herşeyin maddiyata ve maddeye döndüğünü eski dostlukların arkadaşlıkların kalmadığını veya çok azaldığını söyledi bende ona dayı haklısın ama yine azda olsa dostlukların devam ettiğini Avkolik diye bir sitenin olduğunu burada çok değişik bölgelerden avcılarla dostluklar kurduğumuzu hatta onları ziyarete gittiğimizi belirttim çok memnun oldu Büyük Ustanın siz dostlara hepinize çok selamı var. Kalın sağlıcakla.http://www.avkolik.net/forum/richedit/upload/2k9d0ead4b82.jpg http://www.avkolik.net/forum/richedit/upload/2kc0a65b6fb0.jpg http://www.avkolik.net/forum/richedit/upload/2k4fa07e9831.jpg http://www.avkolik.net/forum/richedit/upload/2k9a18f0d2aa.jpg
Yusuf
27.Şubat.2009, 16:20
Ellerinden Öperiz
unforgiven
27.Şubat.2009, 16:26
Büyük ustaya Kütahya Emetten kucak dolusu selamlar sevgiler...Rabbim öyle büyüklerimizi anmaktan ve arayıp sormaktan bizleri mahrum bırakmasın inşallah...Feridun abim güzel paylaşımın için teşekkürler...
Saygılarımla...
ferudun abi hayırlı biriş yapmışın allah sendende razı olsun beco dayınında ellerinde öpüyorum sağlıcakla kaıln
Mustafa ÇİL
27.Şubat.2009, 17:04
ELLERİNDEN ÖPERİM YAŞLI ÇINARIMIZIN
NE GÜZEL İNSANLARSINIZ SİZLER
Sebahattin AVCI
27.Şubat.2009, 17:11
( beco dayı ya allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin maşallah dinç ve dinamik görünüyor )
birdaha görmek nasip olursa dayımıza selam iletirsin feridun abi
saygılar
Büyük ustamıza hayran olmamak elde değil 82 yaşında ama babamla yanına gittiğimizde hala delikanlı gibi bizi karşılayıp sohbet ediyor Allah ona sağlık sıhhat versin babamdan onun avcılığını çok dinledim Manisa-Muradiyenin en eski uçar avcısıymış havada uçan kuşa iki sıkı attığını hemen hemen gören yok gibi tatlı dilli hoş sohbet bana bile avla silahla ilgili bilgiler veriyor sağolsun onu çok seviyoruz inşallah yeni sezonda üveyk avına onuda götürürüz. kalın sağlıcakla.
mehmetsahin
27.Şubat.2009, 21:48
onları ençok sevindiren şey ziyaret unutulmadıklarını bilsinler.
Mesut BÜLBÜL
28.Şubat.2009, 07:13
yaşlı dedemin ellerinden öperim allah uzun ömürler versin bizlerinde varacağı yerdir oraları cokdagüzel bir konuya deyinmiş vede iyi etmişsin allah razı olsun kardeşim senden selamlar sayğılar şimdilik
cemalreis
28.Şubat.2009, 14:37
FERİDUN ABİM AYAĞINA SAĞLIK ÇINARIN GÖNLÜNÜ ALDIM RABBİMDE SENİN GÖNLÜNÜ ALSIN
feridun berin
01.Mart.2009, 18:09
katılımlarınız için çok teşekkür ederim kalın sağlıcakla.
çetin ekren
02.Mart.2009, 07:16
Abican hem o avcı büyüğümüzün hemde senin ellerinden öperim.Allah sen ve senin gibi dostlarımızın eksikliğini göstermesin varolasın feridun abim ne güzel bir şey yapıpta ziyaretine gitmişsin,hem bizlerin daha o insanlardan öğreneceği çok şey var.SAYGILAR-SEVGİLER!...
Mehmet Sucu
02.Mart.2009, 09:35
Feridun abi ayağına sağlık cok güzel bir ziyaret etmişsin, ben tüm gençlerin böyle eski avcıları ziyaret edip, güzel yurdumuzda eskiden nasıl avların olduğunu nasıl zorluklarla avlara gittiklerini dinlemelerini öneririm
feridun berin
04.Mart.2009, 07:42
Fevzi kardeşim haklısın yaşayan büyüklerin anılarını dinlemek yanlışlarından veya doğrularından pay çıkarıp gelecek nesile köprü olabiliyorsak ne mutlu bize. Traplarda görüşmek dileğiyle selam.
sipsak
04.Mart.2009, 10:21
ellerınden öper saglıklı gunler dılerım sevgılı ustama
Recep DÖNMEZ
04.Mart.2009, 12:24
Cevdat AKTAŞ (Beco Dayı) ustamıza sağlık,sıhhat ve uzun ömürler diler saygılar sunarım....
ellerine vede ayagına saglık ben çok duygulandım böyle bir ziyaretten dolayı inşallah bizde senin gibi olabiliriz abi ellerinden öpüyorum kal saglıcakla allah beco dedeyede saglıklı vede huzurlu bir hayat versin bundan sonra hoşcakalaın.
İşte bu adam benim FERİDUN abim. hoş sözlü,hoş muhabbetli ,yufka yürekli ve dost canlısı biri ,Feridun abim senin ve Anılın ayaklarına ve gönlünüze sağlık ne iyi yapmışsınız beco dayıyı ziyaret etmişsin bende muradiyede duydum Beco dayı çok usta bir avcıymış halen muradiyede konuşuluyor her ikinizinde ellerinden öpüyorum Anılında yanaklarından öpüyorum (trap atışlarından bir haber vermedin eğer olursa beraber takılırız Mehmet abiyide alırız iyi olur biraz stres atalım perşembe ve cumartesi boşum ) eğer olursa biz Erdal abiyle geliriz
feridun berin
10.Mart.2009, 09:51
Yılmaz kardeşim bak beni gaza getirme iyi olduğuma inanmağa başlıcam valla. Atışlarla ilgili bir şey duyarsam gideriz inşallah çok iyi silah atanlar var hiç şüphe yok ama Mehmet ARDİLLİ, Komutan Yılmaz ve Anılı da görsünler bi bakalım analar neler doğurmuş görsünler keşfedilmemmiş yetenekler olarak madalyalar sizin hehehehhe.
Mehmet Ardilli
10.Mart.2009, 12:36
BECO, o bir efsane, o bir arkadaş, o bir dost, o bir usta, o bir tecrübe anıtı, o bir istisnai yetenek, o bir tüfeği ile tek vücut, o bir 4*4 lük avcı, o bir BECO. Sizin yaşınız küçük demeden bizimle dostluk eden, arkadaşımız BECO dayımız, evlenmediği için bugün bakım evin de. Ama yine kimseye muhtaç olmamanın guru için de dimdik ayakta. Bizler onu yanlız bırakmadığımız sürece keyfide herzaman ki gibi yerinde olacak ustamın.
Sami KARATAY
23.Mart.2009, 21:29
ALLAH sizlerden razı olsun,huzur evide olsa zor,,,ALLAH hayırlı evlat nasip etsin
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.