PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ZİYARETÇİLER NEDEN FOTOLARI GÖREMİYOR???

02.Mart.2009, 11:00
sevgili site yöneticileri

sitemiz güzel paylaşımlar güzel
ama dışardan gelen ziyaretçiler
fotoları göremiyor üye olması gerekiyor
bence gelenlerde fotoları görmeli sitenin
güzelliğini daha iyi yansıtacağı kanısındayım
paylaşımları gördükçede ziyaretçilerin üyeye
dönüşeceğini umuyorum

SAYGILAR

Mustafa ÇİL
02.Mart.2009, 12:13
mustafa gardaşım bunu ste yönetimine duyuralımbakalımnasıl bir sonuç çıkacak

Sebahattin AVCI
02.Mart.2009, 13:13
musrafa hocam çok güzel bir konuya değindiniz mantıklı olanıda bu

saygılar

imported_avkolik
02.Mart.2009, 13:16
sevgili site yöneticileri

sitemiz güzel paylaşımlar güzel
ama dışardan gelen ziyaretçiler
fotoları göremiyor üye olması gerekiyor
bence gelenlerde fotoları görmeli sitenin
güzelliğini daha iyi yansıtacağı kanısındayım
paylaşımları gördükçede ziyaretçilerin üyeye
dönüşeceğini umuyorum

SAYGILAR

Mustafa kardeşim,

içten ve her üyemizden beklediğimiz türden bi yaklaşımla sorduğun soru için öncelikle çok teşekkür ederim..

Kardeşim bu site açıldığında bu olay yoktu...Fakat baktıkki ziyeretçilerimiz sadece bakıp gidiyor bu yönteme başvurmak zorunda kaldık..Buda emeğe saygının bir parçası olarak yapılmalı diye düşündük..

Çünkü avını paylaşan güzel gününü paylaşan doğum gününü sevinicini üzüntüsünü paylaşan abilerimiz kardeşlerimiz var...Bunların emek verip düşünüp açtıkları konularda bir teşekkürü çok görmemek lazım diye düşünüyorum ve buna teşvik içinde bu yol geliştirildi..

O dönemde çokta başarılı oldu..Bana kalırsa forum içeriğini komple kapatmak lazım belki ozaman katılım yapılır...

İlgin için tekrar teşekkür eder, bütün üyelerimizden bu şekilde soruları ve ilgi beklediğimizi bildirmek isterim...

Saygılar

02.Mart.2009, 14:04
ali kardeşim
reklam güzeldir bence
çok üyesi olup konuların çok ziyaret edildiği yerlerde var
ama dediğin gibi msj sayısı yine az
yani üye yada değil konuya bakıyor ve geçiyor
bunu bende yapıyorum birçoğumuz gibi
ben hala ısrarla faydalı olacağını savunuyorum

Mesut BÜLBÜL
02.Mart.2009, 14:09
bence her 2 tarafın sözlerine de hak vermemek elde diyil haklısınız diye düşünüyorum ortadayım aslında

02.Mart.2009, 14:41
oylama yapılsın site üyelerinin görüşleri alınsın ona göre bir çözüm üretilsin.benim görüşüm bu

Mustafa ÇİL
02.Mart.2009, 15:30
düşünülüp bir sonuca varılsın dostlar

Yusuf
02.Mart.2009, 18:23
Bence oylamaya gerek yok ortada tecrübe edilmiş bir durum var.
Bazen "Bu kadar kişi ziyaret etmiş ama yorum yapan çok az" diye şikayet ediyoruz.
Burada en iyi gözlemi yapıp kararı verecek kişi bence Ali Ekber Bey'dir.

osmanyaprak
02.Mart.2009, 21:50
Bence ziyaretçilerin fotoları görmek için üye olmasına gerek yok. Ne yani adam üye oldum ben bu siteye diye devamlı siteye girecek forumlara yorumlarını yazıcak diye bir durum mu oluşacak. Ben pek çok siteye veya herhangi bir foruma işimi görebilmek için sallama kayıt olup bir dahada hiç girmediğim çok defa olmuştur.
Üye sayısı ziyaretçiler fotoları görse belkide daha da artabilir. Benim düşüncem, herkese saygılar..

02.Mart.2009, 21:59
mustafa abi,kendi açından baktığın zaman gerçekten çok haklı bi pozisyon...düşünce gerçekten güzel.Ancak yönetim olarak aldığımız ortak kararda şunu düşündük...emek harcanarak bişeyler yapılıyor,konular açılıyor,paylaşımlar yapılıyor...bu katılımın biraz daha güçlenmesi için,üyelerimize ayrıcalık olması bakımından bu karara vardık...eminim ki sen de bize hak veriyorsundur...saygılar abi...

Sebahattin AVCI
03.Mart.2009, 00:15
benimde gecenin 03:02 si oldu aklıma gelende şu herkez girip bişiler yazarsa resim yollarsa bu küfür ve argo kelimede olabilir nüü resimleride olabilir bi anlık gelip geçicidir bi konuya kafası bozulmuştur onun düşüncesine göre terstir yani sıkıntı olabilir diye düşünüyorum

internet ortamında şifresi üye kaydı olamdan kaç yere girebiliyoruzki

yalandan yere sallama linkler mail adresleri ile gelenler dahi olsa sallama olarak emek vererek gelsin ?

( ali babanın çiftliği değilki burası http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif )

erol kahraman
03.Mart.2009, 11:19
sonuna kadar haklısın sebahattin usatam sonra ziyaretçi küfür edecek çekip gidecek en iyisi bu uygulama devam :)

03.Mart.2009, 11:48
arkadaşlar ziyaretçiler yazı yazabilmeli demiyorum
ziyaretçiler resimleri görebilmeli diyorum
üye olmadan yazı yazamaz zaten

imported_avkolik
03.Mart.2009, 12:07
Arkdaşlar görüşlerin çoğalmasını ve fikirlerin artmasını beklioyrum .Konunun en sonunda detaylı bi şekilde açıklama yapmaya çalışacağım...Lütfen fikirlerinizi belirtin.En sonunda ben açıklama yapmaya çalışayım...

fevzi dursun
03.Mart.2009, 17:34
her iş hanının bi giriş kapısı vardır. handa işi olan çalar kapıyı. üye olmak o kadar zor bir şey değil. ikametgah senedi nüfus sureti istenmiyor üye olunurken. zile bassın kapı ardına kadar açılır.selamlar

Sebahattin AVCI
03.Mart.2009, 17:36
kayserili mustfa ustam yazı olayı olmazsa resimleri görmesinde sakınca olmaya bilir herkez bi yorumlarını bi yazsın düşünce ve fikirleri alalım ona göre hareket ederiz düşüncene saygı duyuyorum zamana bırakalım