Orijinalini görmek için tıklayınız : Avcı Abimize Usta Dişi Drahthaar Aranıyor
slm
sayın üye arkadaşlar,
ümraniyede ikamet eden selahaddin bilgin adlı avcı abimize dişi usta bir drahthaar lazımmış. kendisi adına ben yazıyorum. istanbul ve yakın çevresi tercihidir. elinde olan ve bilen varsa burdan irtibata geçmesi rica olunur. 1,000 - 1,500 lira arasında para verebileceğini söyledi.
532 558 77 22
saygılar
Sebahattin AVCI
02.Mart.2009, 13:20
valla güzel bi ilan olmuş çil ustam pointer bir tutkudur ama avcının zevkine hitap edecek çok ırk bulunmaktadır
şimdi bretonada başladın merak ediyorum diğer ırklara ne zaman geçecen
dostum inşallah aradığınız özelliklerde bi drahaar bulursunuz rsatgele
VAR AMA.......ELİMDE DRAHTDAAR BI TANE YAVRU ALDIM POİNTER ONU YETİŞTİRCEM YANINDA YETİŞMİŞ OLSAYDI YAVRUM YARDIMCI OLURDUM
Serbay Erol
02.Mart.2009, 19:56
bahadır bendede erkek var 2 yaşında
inşallah istenilen köpek bulunur...
Mustafa ÇİL
02.Mart.2009, 21:09
oda var bende desem ayıp olurmu acaba
Sebahattin AVCI
02.Mart.2009, 21:54
yok canım ne ayıbı memnun oluruz hocam zaten yok deseydin şaşardım
arkadaşa yardımcı olurmusun hocam
Mustafa ÇİL
02.Mart.2009, 22:11
sebahattin gardaşım
yardımcı olmaya çalışayım
yakın bir zamanda sakaryada olacam, tabi işler ters gitmezse gardaşım
Sebahattin AVCI
02.Mart.2009, 22:42
inşallah sakaryaya niyet var yani nasipse bekliyoruz yazdan beri http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Sebahattin AVCI
02.Mart.2009, 22:44
bellide olmaz sakaryadan bi arkadaşım senden köpek almaya gelecek bana beraber gidermiyiz dedi bakalım nasip
3 tane çayını içerim ama http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
slm
yardımlarınız için teşekkürler. vaktimiz var daha köpek için. aklınızda bulunsun diye yazdım. satmaya karar veren veya elinde olan bize ulaşabilir.
saygılar
Sebahattin AVCI
03.Mart.2009, 10:20
Hüsameddin ustam vakit varsa sıkıntı yoktur elbet aradığınız özelliklerde olanı bulursunuz inşallah
slm
sebahattin kardeş,
av sezonu açılıncaya kadar vakit var. tabi daha önce bulabilirsek alacak abimiz.
saygılar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.