PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yavru drahthaar arıyorum...

03.Mart.2009, 14:03
manisa ve çevresinden yavru dişi drahthaarı olup 41km çekim mesafeli lisans gerektirmeyen midland marka telsizim ve üzerine 2 üç kutu fişek yada para karşılığında bana yavru drahthaar verebilecek avcı abim arkadaşım olurmu. şimdiden hepinize saygılar.

yanlış anlamayın hiç birşey vermicem demiyorum elimde olanlardan ne olursa artık. yetişmiş istemiyorum sadece yavru kendim bakıcam ve eğiticem.

olan olursa lütfen bana bildirsin. hepinize saygılar sunarım.

0 532 725 3622
zaferkose7@hotmail.com

09.Mart.2009, 18:34
dün drahtdaarımı çektim inşallah 60 gün sonra........ inşallah olcak yavrular

28.Ağustos.2009, 18:42
selam ben bandırmadan osman güneysu

mustafa aydoğmuş
28.Ağustos.2009, 18:52
afyon köpek bakım evinin sahibi mehmet badır abimizde erkek 4 aylık yavru var baba secereli 0532 4417847 numarsı ara görüş dostum

Murat PAMUK
28.Ağustos.2009, 19:32
Zafer abi galiba sizde bir adet erkek yavru var. Onu yetiştirseniz, ava başlasanız, dört dörtlük yapsanızda daha sonra yavrunuza partner arasanız daha isabetli karar vermiş olursunuz gibime geliyor. Önceki erkek yavrunuzuda uzun zaman almak için uğraşmıştınız. Bence biraz tadını çıkartın. İyi geceler

mehmet KISALAR
28.Ağustos.2009, 23:59
inşallah aradını bulursun abim be bende aradım ama hala bir sonuç yok

29.Ağustos.2009, 07:23
Zafer abi galiba sizde bir adet erkek yavru var. Onu yetiştirseniz, ava başlasanız, dört dörtlük yapsanızda daha sonra yavrunuza partner arasanız daha isabetli karar vermiş olursunuz gibime geliyor. Önceki erkek yavrunuzuda uzun zaman almak için uğraşmıştınız. Bence biraz tadını çıkartın. İyi geceler

Murat kardeşim ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim kusura bakmayın konuyu kilitlemeyi unutmuşum ama 17 mayıs ta 1 adet erkek drahthaar aldım ve şu anda eylülün 5 inde 6. ayımıza gereceğiz eğitimi ve bakım işinden dolayı bayadır yazamıyordum sizlerden özür dilerim hepinize saygılar sevgiler

29.Ağustos.2009, 07:24

Murat kardeşim ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim kusura bakmayın konuyu kilitlemeyi unutmuşum ama 17 mayıs ta 1 adet erkek drahthaar aldım ve şu anda eylülün 5 inde 6. ayımıza gereceğiz eğitimi ve bakım işinden dolayı bayadır yazamıyordum sizlerden özür dilerim hepinize saygılar sevgiler

fevzi dursun
29.Ağustos.2009, 12:51
zafer kardeşim hayırlı olsun, paylaşımlarınızı bekleriz şimdilik bu konuya KİLİT...!!