Orijinalini görmek için tıklayınız : Dostlar ,Annemi rahmete uğurladım,mekanı çennet olsun
Sami KARATAY
03.Mart.2009, 18:12
28
Merhaba Dostlar.28/02/2009 ,,Cumartesi günü 50 yılımı paylaştığım,annemi 77 yaşında rahmete uğurladım,yürümede zorluğu vardı,sağlığı iyiydi,ALLAHIN taktiri,açil müdahaleye rağmen kurtaramadık,dualarında ALLAH yatırmasın derdi hep,YÜCE RABBİM dualarını kabul etti,mekanı cennet olsun...
Mustafa ÇİL
03.Mart.2009, 18:14
rabbim rahmet eylesin
mekanı cennet olsun abi
geride kalanlara rabbim sabır versin
Sami bey,
Başınız sagolsun arkadaşım. Annenize allahtan rahmet, sizede sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.
4x4cemal
03.Mart.2009, 18:28
Selamün Aleyküm. Sami abi, başınız sağolsun, Rabbim rahmet eylesin, nur içinde yatsın, inşaallah.
Sami KARATAY
03.Mart.2009, 18:30
ALLAH razı olsun,sizler sağolun
erol kahraman
03.Mart.2009, 18:33
başın sağolsun abi allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Tamer Kuvvet
03.Mart.2009, 18:36
ALLAH RAHMET EYLESİN ABİM MEKANI CENNET OLSUN ALLAH NUR İÇİNDE YATIRSIN BAŞINIZ SAĞOLSUN ABİM
unforgiven
03.Mart.2009, 18:37
Rabbim geçmiş günahlarını affetsin inşallah... Mekanı cennet olsun... Rabbim sizlere de sabırlar ihsan etsin inşallah...
Saygılarımla...
abi başın sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin.
Selamün Aleyküm. Sami abi, başınız sağolsun, Rabbim rahmet eylesin, nur içinde yatsın, inşaallah.
"Sen benim gönlümde gerçek erendin.
Kurumuş bahçede yediverendin.
Varını yoğunu ele verendin,
Bu fani dünyada kalan yok anne"
Başın Sağolsun Sami Abi
abi ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun başınız sağ olsun
Sami KARATAY
03.Mart.2009, 18:47
Dostlar hepiniz sağ olun ,var olun,ALLAH razı olsun,ALLAH sizlere uzun ömür versin
kapadokyali_1981
03.Mart.2009, 18:49
Sami abi başın saolsun mekanı cennet olsun.
Abdullah ATASOY
03.Mart.2009, 18:54
allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin sizlerede sabır versin
Serbay Erol
03.Mart.2009, 19:29
anneye ALLAH rahmet eylesin cennet mekanı olsun rabbim kalanlara sabır uzun ömür nasip eylesin başınız sağ olsun
allah rahmet eğlesin.mekanı cennet olsun
İsmail ÇIKRIKÇI
03.Mart.2009, 19:44
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Geride kalanlara sabır versin başınız sağolsun.
Sami bey annenize allahtan rahmet,size ve diğer aile üyelerine allahtan sabır diliyorum.Başınız sağ olsun.
mustafa aydoğmuş
03.Mart.2009, 20:03
rabbim rahmet eylesin
mekanı cennet olsun abi
Hakan41
03.Mart.2009, 20:06
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olur inşallah.sizlerede allah sabırlar versin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
imported_avkolik
03.Mart.2009, 20:44
Sami abi annemize Allah'tan rahmet diliyorum...Mekanı cennet olsun.Allah geride kalnlara sabır versin...Hüküm Allah'ın...
mehmetsahin
03.Mart.2009, 20:49
abicim anca duydum ALLAH cennette kavuştursun çok üzüldüm ne yaparsın hepimizin gideceği yer orası
desemde üzülmemek elde değil ALLAH sabır versin
kuscuerol
03.Mart.2009, 20:58
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Sami ağabeyim başın sağolsun...Allah sizlere başsağlığı ve sabır versin...hüküm Allahtan...validemizin mekanı cennet olsun inşallah...
başınız sağ olsun allah taksiratını affetsin
abim başın sağ olsun ALLAH RAHMET EYLESİN
fevzi dursun
03.Mart.2009, 22:01
başınız sağolsun sami abicim. yüce rabbim size ve ailenize sabırlar versin. mekanı cennet olsun
SAMİ BEY KARDEŞİM!Merhume validenize YÜCE ALLAH'tanrahmet siz eş ve çocuklarına da sabırların en güzelini diliyorum.kabri kur'an-kerim'in nuruyla nurlansın.kabri cennet bahçelerinden bir bahçe,makamıda cennet olsun inşallah.başınız sağolsun.ben acizane ruhuna yasin teberake amme ve fatiha okuyacağım.sizde okuyun arkadaşlar.bir fatihada olsa okuyun lütfen!.......
feridun berin
04.Mart.2009, 04:40
Sami kardeşim başın sağolsun Allah rahmet eylesin meknı cennten olsun. kalsağlıcakla.
başınız sağ olsun allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin.
osmanyaprak
04.Mart.2009, 05:19
Başınız saolsun Sami Abi Rahmetlinin mekanı cennet olsun.
kazım bozkurt
04.Mart.2009, 05:23
başın saolsun sami abi
fehmiabaci
04.Mart.2009, 05:34
rabbim rahmet eylesin
mekanı cennet olsun abi
Başınız sağolsun.. mekanı cennet olsun...
Recep DÖNMEZ
04.Mart.2009, 06:21
Başınız sağolsun,Allah rahmet ve mekanını cennet eylesin
metin BAHADIR
04.Mart.2009, 06:23
rabbim rahmet eylesin
mekanı cennet olsun abi
abi allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlerede allah sabır versin
tanju unen
04.Mart.2009, 06:58
Sami bey.annenize allahtan rahmet geride kalan tüm sevenlerine sabırlar diliyorum.mekanı cennet olsun.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/53.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/53.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/53.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/53.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/53.gif
rabbim rahmet eylesin
mekanı cennet olsun abi
çetin ekren
04.Mart.2009, 07:51
Allah mekanını cennet etsin inşallah.geride kalanlarada Allah(cc)sabırlar versin başınız ve başımız sağolsun.
rabbim rahmet eylesin
mekanı cennet olsun abi
i.emre arman
04.Mart.2009, 09:48
sami usta başınz sagolsun anneye allahtan rahmet dileriz yattıgı yer cennet olur inşallah sizlere ve yakınlarına mevlam sabırlar ihsan eylesin abicim
Mehmet Ardilli
04.Mart.2009, 11:48
Sami abim, RABBİM mekanını cennet etsin, taksiratını af etsin. Yüce RABBİM kalanlara sabır versin, sizlere uzun sağlıklı ömürler taktir buyursun. FATİHA'LARIMIZ onlarla olacak, inşallah onlar sizlerde, torunlarında, yeni nesillerin yüreklerinde yaşamaya devam edecek. Başınız sağolsun Sami abicim.
cemalreis
04.Mart.2009, 11:59
Sami abim Allah size sabır ve ecir versin, hüküm Allah'ındır, Allah cennete kavuştursun
serdar20
04.Mart.2009, 14:27
başın sagolsun abi
sedat DALCI
04.Mart.2009, 15:12
sami abi basın sag olsun allah sevenlerine sabır versin mekanı cenet olsun inşallah . gani gani allah rahmet eglesin . acını paylasıyoruz abi saygılar.
mekanı cenet olsun alah rahmet eylesin
Mesut BÜLBÜL
04.Mart.2009, 16:03
kardeşim emirlahın mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin diyorum.
Abi başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.
Sebahattin AVCI
04.Mart.2009, 18:12
Sami abicim başınız saolsun allahu_teala mekanını cennet etsin allah geride kalan yakınlarına sabır versin
başın sağolsun abi Allah mekanını Cennet etsin
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Geride kalanlara sabırlar dilerim.
Allah Rahmet Eylesin.Mekanı Cennet Olsun. Allah kalanlara sabır versin.
allah rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin
FERSAN HAZAR
05.Mart.2009, 07:40
sami kardeş başın sağolsun ALLAH mekanını cennet eylesin bende beş sene önce sekizer ay arayla ana ve babamı sakladım
Faruk TUNA
05.Mart.2009, 09:30
başınız sağolsun....
Sami abi başınız sağ olsun Allah geride kalanlara sabırlar versin
naz gülhan
05.Mart.2009, 11:15
başınız sagolsun samibey allah sabır versin
ADAPAZARLI AVCI
05.Mart.2009, 11:27
allah sabırlar versin abi
sami abi başın sağolsun allah sabır versin
maviiay
05.Mart.2009, 15:11
abi başın sağolsun.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.