Orijinalini görmek için tıklayınız : Aranıza yeni katıldım
Avkolik arkadaşlar merhaba. Ben Manisa'dan Yılmaz herkeze selamlar.
aileye hoş geldiniz...denizliden selamlar...
kıymetli arkadaşlar aslen eskişehirliyim şuan manisada görev yapıyorum sizinle tanışmak çok güzel ilerki zamanlarda işallah güzel şeyler paylaşırız
fevzi dursun
03.Mart.2009, 22:02
yılmaz kardeşim aileye hoşgeldiniz. paylaşımlarınızı bekleriz
Yılmaz kardeşim aramıza hoş geldin,sefalar getirdin.
Mustafa ÇİL
03.Mart.2009, 23:16
hoş geldin gardaşım
feridun berin
04.Mart.2009, 04:36
Dikkaaaat Komutan geldi. Komutanım hoşgeldin dostlar sitesine arkadaşlar, kardeşler sitesine avdaki silah atışındaki ustalığını siteye katılımındada ve paylaşımındada göstermen dileğiyle. gurubumuzdan şeytan üçgeni tamam ( Mehmet Ardilli, Feridun Berin, yılmaz Turkan ) kareyi tamamlamağa sadece Erdal Ergen kaldı oda bugün yarın tamam oda katılır inşallah. Tüm dostlara Manisadan kucak dolusu selam.
kazım bozkurt
04.Mart.2009, 05:26
hoş geldin yılmaz abii saygılar selcuktan selamlr
Yılmaz kardeş aramıza hoşgeldin...
Mehmet Ardilli
04.Mart.2009, 09:00
Yılmaz'ım yiğidim, aslanım, dostum, hoş geldin sefalar getirdin dostkolikler arasına.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif
hos geldin bu sıcak ortama
sipsak
04.Mart.2009, 10:15
yılmaz kardeşim aileye hoşgeldiniz. paylaşımlarınızı bekleriz
cemalreis
04.Mart.2009, 11:23
yılmaz kardeş hoş geldin sefalar getirdin.
Sebahattin AVCI
04.Mart.2009, 18:34
Yılmaz hocam hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Yılmaz abi haşgeldin katılımlarını bekliyoruz. ben Anıl (Feridun'un oğlu) yeni sezonda beraber avlanmak dileğiyle....
4x4cemal
04.Mart.2009, 19:41
Yılmaz bey kardeşim dostlar diyarına hoş geldiniz, Develiden Manisalı dostlara selam olsun.
sevgili abilerim kardeşlerim samimiyetimle söylemek isterim sizinle tanışmaktan memnun kaldım aramızda daha önceden tanıdığım Mehmet ARDİLLİ abim ile ,Feridun BERİN abim var sizleri daha önceden bana hep anlattılar bende bu sıcak ortama katılmak istedim .Önce tanışmak lazım tabiki ben Eskişehirliyim iyi atıcı olduğumu söylerler ama görmeden inanmayın işallah hepinizle yüz yüze görüşmekte nasip olur. Avcılık bize dedelerimizden miras biz bu mirası torunlarımıza bırakabiliyorsak ne mutlu bize ben sizinle çok şeyler paylaşmak isterim ama bu bilgisayar,fotoğraf,video işinden pek anlamıyorum o bakımdan beni mazur görün işallah öğrenince bir şeyler paylaşırız ama şimdiden kurzhaar köpekleri olan arkadaşlardan yetiştirme konusunda bilgiler almak isterim tabiki paylaşırlarsa hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum kucak dolusu selamlar
erol kahraman
05.Mart.2009, 10:35
dostkoliğe hoşgeldiniz
Yılmaz abi köpeğinin resmini koyda millet köpek görsün yeni sezona bütün avlar yandı valla seni izlemeğe devam en çokta Babam, Mehmet Abi, Erdal Amca izlesin. hehehhehe http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/21.gif
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.