Orijinalini görmek için tıklayınız : KÖEĞİMDE İŞTAHSIZLIK
ceyhun YILMAZ
08.Mart.2009, 08:56
MRB SAYGI DEĞER ABİM BENDE 6 AYLI BİR İNGİLİZ VAR FAKAT BU KÖPEK AŞIRI DERECEDE İŞTAHSIZ ALLAH AŞKINA NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLURSAN ÇOK MEMNUN OLURUM SAYGILRIMLA
MRB SAYGI DEĞER ABİM BENDE 6 AYLI BİR İNGİLİZ VAR FAKAT BU KÖPEK AŞIRI DERECEDE İŞTAHSIZ ALLAH AŞKINA NE YAPMAM LAZIM YARDIMCI OLURSAN ÇOK MEMNUN OLURUM SAYGILRIMLA
Merhaba Ceyhun bey;
Öncelikle köpeğinizin iştahsızlığı çok uzun zaman dan berimi var yoksa yenimi başladı ve mama olarak ne yediriyorsunuz köpeğinize.
ceyhun YILMAZ
08.Mart.2009, 14:55
MRB BU İŞTAHSIZLIK BAYADIR VAR.ÇİĞERLERİNİ ÜŞÜTDÜYDÜ ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ UYGULANDIYDI.ACANA MAMA VARDA YEMİYOR SADECE TAVUHA BİRAZ MERAHI VAR SANKİ ZORLA YEMEK YİYOR YALVARMAYLA YEDİRİYORUM
MRB BU İŞTAHSIZLIK BAYADIR VAR.ÇİĞERLERİNİ ÜŞÜTDÜYDÜ ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ UYGULANDIYDI.ACANA MAMA VARDA YEMİYOR SADECE TAVUHA BİRAZ MERAHI VAR SANKİ ZORLA YEMEK YİYOR YALVARMAYLA YEDİRİYORUM
Arkadaşım bu böyle gitmez!Köpeğin durumu baya ciddi sanırım yalvarmayla yemek yedirilmez köpeğe!
En kısa zamanda Veteriner Hekime götürüp bir muayene ettirmeni tavsiye ediyorum sana.Büyük ihtimalle ciğerlerindeki problem kronik hale geçtiği için yemeden kesilmiş olabilir köpek yada başka bir problem vardır! En güzeli köpeği hekimin görmesi ve ona göre müdahale de bulunması gerekir!
Saygılarımla....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.