Orijinalini görmek için tıklayınız : Bankacı İsmail Postası ???????
feridun berin
09.Mart.2009, 15:49
Değerli dostum avkoliği senin sayende tanıdık ne senden bi haber var nede güzel paylaşımların. Hadi bekliyoruz bankacı ve postasını en güzel paylaşımlarla. Balıkesir- Maltepe avcılar kulübündeki tüm dostlarada selam. Manisadan kucak dolusu selam.
Sebahattin AVCI
09.Mart.2009, 17:53
Feridun abi haklısın ismail abiden epeydir bi haber yok sesi soluğuda çıkmıyor hayırdır inşallah
Mustafa ÇİL
09.Mart.2009, 18:10
yakında gelir gardaşım muhakkak işleri vardır
kötü bişey olsaydı duyardık mutlaka
feridun berin
10.Mart.2009, 09:00
Alo Bankacaıdan haber yok Balıkesirliler Sındırgılılar sizde görmediniz mi ??? Tüm dostlara selam. Mehmet KANDAK sende yoksun mehmetide görenler haber versin......
İsmail abi nerdesin sahi ya yoksa bizlere küstün mü ? paylaşımlarını bekliyoruz abi bütün dostlara selam.
AVKOLİK DOSTLARI İSMAİL ABİYİ KIRMIŞSINIZ ÇABUK GÖNLÜNÜ ALIN.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/8.gif
(NOT:GEREÇEK AVCILAR ÇOK DUYGUSALDIR)
kapadokyali_1981
10.Mart.2009, 22:18
Valla herkeste bi dünya telaşesidir koşuşturma var. İşlerin kötü olmasıda bu tür şeyleri tetikliyor. Umarım İsmail abininkide böyle bişeydir ve sıkıntıları halledince gene aramıza dönecektir.
İsmail ÇIKRIKÇI
11.Mart.2009, 13:07
Değerli AVKOLİK dostlarım Peşinen Ferudun beye ve yorum yapan diğer arkadaşlara teşekkür ederim.
Siteye girmeyişimin sebebini konu açıldığı için açıklamak zorunda kaldım.
Ben emekliyim çalışmıyorum fırsat buldukça av sitelerine girip bazı av anılarımı fotolarımı paylaşıyorum
Avkolikte kendi gönderdiğim konuda bile düzeltme yada başka bir arkadaşın gönderdiği fotoğrafı alıp
Bilgisayarıma atıp seyredemiyorum bu benim hobim güzel manzaraları seyrederken deşarz oluyorum
inanın beni dinlendiriyor.
Benim gönderdiğim fotoğrafları başkasıyla paylaşamıyacaksam yada bana paylaşım olmayacaksa
siteye girmenin yada paylaşım yapmanın anlamı kalmadığına inanarak aranızda olmadığımı üzülerek
bildirir beni bağışlamanızı rica ediyorum. Saygılarımla
cemalreis
11.Mart.2009, 13:30
İSMAİL ABİ SENİ SEVİYORUZ İLLAKİ RESİM ŞART DEĞİL ARASIRA SELAMLAŞMAK BİLE BİZLERE HAZ VERİYOR.
İsmail ÇIKRIKÇI
11.Mart.2009, 13:53
Cemal bey herşey senin Erciyes fotoğrafında başladı ahtım kaldı o fotoda.
Fakat gönderdiğin mesajda kayıtlı ordan bakıyorum.
İlgi ve alakana teşekkür ederim.
imported_avkolik
11.Mart.2009, 14:08
Sevgili İsmail Abim,
Haklı olabilirsin...Ama birde bizleri düşün emek veriyoruz birşeyler paylaşıyoruz bu site yüzünden işimizden uykumuzdan ailemizden feragat ediyoruz...Fakat birde bakıyoruz ki burda yapılan paylaşım başka bir yerde noktasına virgülüne kadar aynı şekilde yer almış..Bu alıntıyı konu sahibi yaparsa zaten problem yok..Kendi konusudur istediği yerde açar...Fakat başka birisi konu sahibinin izni olmadan direk kopyala yapıştır yaparak başka bir yerde açmış...Bu emek hırsızlığı değil mi abim..
Sen burda bizim büyüğümüzsün ve en kıdemli en eski üyelerimizdensin..Bir daha düşün eğer ki haksızsam aç Ali Ekber bu kilidi dersin açarım abi..Senden önemli değil...
Saygılar abim..
feridun berin
11.Mart.2009, 14:59
İsmail ustam Ali ekber'inde msj nı okudun sen kendi açından haklısın ama Aliekber kardeşimde haklı sen büyüksün kusuru varsa affet yoksa da aramıza geri dön güzel paylaşımlarını bekliyoruz sen iyi bi dostsun her ortamda diyorum iyiki tanıdım her yerdede anlatıyorum Aliekberde iyibir kardeş hele sitedeki dostlar hepsi harika valla imkanım olsa hepsi ile yüzyüze tanışıp çay içmek isterim başka sitelere de giriyom burdaki sıcaklaığı yakalayamadım tamam onlarda iyidir ama Avkolik çok farklı beee birde yetişkin insan olarak sizler kırgınlık yapmayın ne olur ben Avkoliği değiştirip dostkolik yapalım diyorum tüm dostlara Manisadan kucak dolusu selam..... http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gif
çetin ekren
10.Nisan.2009, 13:19
İsmail abi nerdesin sen yaw özletiyorsun bak kendini.....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.