PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CEKU YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜYOR (YORUMLARINIZI BEKLİYORUM)

ali kaya
10.Mart.2009, 15:46
Ceku yakLaşık 5 ayLık oLdu ve eğitimLeri evde ve arazide devamediyor.
Mustafa abiden aLdığım Ceku İnşaLLah aiLesinin yoLundandevam edicek.
Birkaç kare aLmıştım sizLerLe payLaşmak istedim..
Nası olmuş Mustafa abi Bir Usta GözüyLe bak BakaLım..

http://img22.imageshack.us/img22/9837/70014134.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/2623/97997624.jpg

http://img15.imageshack.us/img15/5627/86655263.jpg

http://img228.imageshack.us/img228/11/92137074.jpg

http://img228.imageshack.us/img228/820/54222432.jpg

Buda Cekuyu Koruyan KraL baya ürkütücü ama iyi bir Koruma

http://img24.imageshack.us/img24/3637/kralp.jpg

erol kahraman
10.Mart.2009, 15:48
güle güle avlan maşşallahı var

ali kaya
10.Mart.2009, 15:49
EYW EroL Kardeş

10.Mart.2009, 16:08
abim maşallah çok güzel bir köpek olmus bol avlar dileğiyle

Tamer Kuvvet
10.Mart.2009, 16:27
Ali köpeğinin maşallahı var güle güle besle aman hocam Ceku yu fazla yaklaştırma kral a yer vallhaa :)

Mustafa ÇİL
10.Mart.2009, 16:29
iş yerindeki pc resimleri göstermiyo alim
evdem bakayım artık...

ali kaya
10.Mart.2009, 16:30
Ali köpeğinin maşallahı var güle güle besle aman hocam Ceku yu fazla yaklaştırma kral a yer vallhaa :)

araLarında herzaman mesafe var :)

onLar abi kardeş gibiLer...

ali kaya
10.Mart.2009, 16:31
iş yerindeki pc resimleri göstermiyo alim
evdem bakayım artık...

bak abi eğer göremessen bana haber ver iLgiLeneyim...

unforgiven
10.Mart.2009, 17:57
Hay maşallah ikisi de civan gibiler :) Rabbim nazarlardan saklasın çok güzel olmuş yavru...

Saygılarımla...

Sebahattin AVCI
10.Mart.2009, 19:47
maşallah 5 aylık cekun iyi bakımlı dinç duruyor

arkasında bol fermalı avlar dilerim rastgele

saygı ve sevgiler.

10.Mart.2009, 19:55
bu köpek seni mahcub etmez keyifli avlar inşallah

ali kaya
11.Mart.2009, 14:55
bu köpek seni mahcub etmez keyifli avlar inşallah

Mustafa abiden aLınan bir köpeğin öyLe birşey yapacağını sanmıyorum zaten sadece bekLentiLerim var onLarı karşıLar inşaLLah...

ali kaya
11.Mart.2009, 15:02
maşallah 5 aylık cekun iyi bakımlı dinç duruyor

arkasında bol fermalı avlar dilerim rastgele

saygı ve sevgiler.

saoLasın aLLah razı oLsun..

11.Mart.2009, 15:12
fermasında bol avlar dilerim

ali kaya
12.Mart.2009, 08:43
bu sitede bu kadar kişimi var :( yorumLar 3-5 kişiden
yoksa beni beğenmiyormusunuz ¿ :=(

cemalreis
12.Mart.2009, 09:11
Ali kardeş harika olmuş maşallah bol avlar kralda kral maşallah.

ali kaya
19.Mart.2009, 09:27
Ali kardeş harika olmuş maşallah bol avlar kralda kral maşallah.

eyvaLLah abi nacizane yorumun için teşekkürLer

19.Mart.2009, 09:56
biriyle kuş avlarsın dieriyle domuz ses getirirmi kemiklerden acaba kral

ali kaya
19.Mart.2009, 11:08
BuLunduğumuz yerde Domuz oLsa denerdik. ses getireceğindende eminim ama domuz yok :(

KOSAVALIMİROGLU
19.Mart.2009, 12:07
rabbim saglık versin ayagına taş degmesin avı yaglı olsun gardaşım selamlar

ali kaya
19.Mart.2009, 13:24
rabbim saglık versin ayagına taş degmesin avı yaglı olsun gardaşım selamlar

ALLAH RAZI OLSUN ABİ.....

19.Mart.2009, 14:15
çok güzel kardeşim maşşallah.ALLAH(cc) kazasız belasız avlar yapmayı nasip etsin.

ali kaya
19.Mart.2009, 14:18
çok güzel kardeşim maşşallah.ALLAH(cc) kazasız belasız avlar yapmayı nasip etsin.

AMİN CÜMLEMİZE.

24.Mart.2009, 18:47
msşallah benımkıde 3 ayluk benımkıd buyuyo ınşallah bıldırcına hazır olçak koruyucusuda cokk iyimiş benımkının koruyucusuda drahtdaar bı av köpeği onların sertlığinide bilen arkadaslar vardır

mesut karaca
24.Mart.2009, 19:18
Abicim ceku yu başkalarından kal koruyoda kral dan ceku yu kim koruyacak neyse bol avlar abi köpeğin duruşu çok güzel ...

24.Mart.2009, 19:20
saol kardeşim senınkıde cook guzel

25.Mart.2009, 07:48
Ali abi gidişat iyi görünüyor. Yalnız yetiştirir iken eğitimine çok özen göster. Çünkü avcılık bu köpeklerin kanında zaten fazlasıyla var. Üzerine eklememiz gereken tek şey eğitim. Saygılar..

Sami KARATAY
25.Mart.2009, 08:02
Ali kardeşim köpeklerin mahşallahı var .pitbul beslemek yasak değilmi,ömrü uzun avı bol olsun

Mehmet Ardilli
25.Mart.2009, 09:54
Ali kardeşim çok güzel köpekler maşaallh. Allah nazardan saklasın, aman dikkat çaldırma Cekuyu, bak okadar emek harcıyoruz bu köpeklere, sonra çok üzücü oluyor. Vallağa korkar olduk zincirden salmaya hayvanları. Ama soylu güzel bir hayvan belli, inşaallah uzun yıllar birlikte bereketli güzel avlar yaparsınız. Sağlıkla, sağlıcakla kal, Manisa'dan selamlar.

ali kaya
25.Mart.2009, 12:45
Ali abi gidişat iyi görünüyor. Yalnız yetiştirir iken eğitimine çok özen göster. Çünkü avcılık bu köpeklerin kanında zaten fazlasıyla var. Üzerine eklememiz gereken tek şey eğitim. Saygılar..

Her yorum benim için aLtın değerinde ve öğrenecek çok şey var daha yorumun için tşk hüseyin abi.

ali kaya
25.Mart.2009, 12:52
Ali kardeşim köpeklerin mahşallahı var .pitbul beslemek yasak değilmi,ömrü uzun avı bol olsun

ÖnceLikLe yorumun için Tşk Sami abi PitbuLL besLemek evet yasak ama KraL o kadar sakin o Kadar uysaL o Kadar akıLLıki anLatamam sadece düzgün bir kandan BuLup besLeyen biLir.

Benim zaten KavgayLa döğüşLe işim oLmaz ve döğüştürenLeride tasvip etmiyorum karşıyım herzaman.

ali kaya
25.Mart.2009, 13:06
Ali kardeşim çok güzel köpekler maşaallh. Allah nazardan saklasın, aman dikkat çaldırma Cekuyu, bak okadar emek harcıyoruz bu köpeklere, sonra çok üzücü oluyor. Vallağa korkar olduk zincirden salmaya hayvanları. Ama soylu güzel bir hayvan belli, inşaallah uzun yıllar birlikte bereketli güzel avlar yaparsınız. Sağlıkla, sağlıcakla kal, Manisa'dan selamlar.

Zaten en çok korktuğumuz Şeyde ÇaLınması Zoruma gitme konusu.
Sen tut Yetiştir eğit zamanını ver arkadaş gibi oL biri geLsin çaLsın :( Hoş birŞey deyiL.

KOSAVALIMİROGLU
25.Mart.2009, 13:17
ali kardeşim çok güzel bir köpek gerçekten onu anlamak bir sanattır egitime devam avı yaglı canı sag olsun hayrını gör diyelim kıymetinide bilesin degeri büyüktür bu köpeklerin kal saglıcakla

25.Mart.2009, 13:40
Ali kardeşim şuan bende bir pointer yetiştiriyorum. Benim daha önceki köpeklerimde pointerdi o yüzden bu konuyla çok ilgili ve meraklıyım. Köpeğinin üzerine durarak yapacağın en önemli şey açılmaması olsun. Önce bir düdük al ben çok faydasını gördüm. Başta alıştırıriken meraya yalnız çık ve düdüğü her çaldığında ters istikamete koş. Köpek düdük her çaldığında sizin gideceğinizi kafasına yerleştiriyor. Şuan benim köpeğim her düdükte inanın savrularak dönüyor. Ayrıca pointer hakkından ancak bol dayakla gelirsin diye bir tabir vardır. Ben bunu daha önceki köpeklerimde denedim. Aksine köpekler benden soğudu ve meralarda yanıma gelmemeye başladılar. Bu köpeğime tam tersini yapıyorum daha tek bir tokat vurmadım. Yalnz bir iki sefer başkasını devreye soktum, o salınca ben aksine daha çok sevdim. Şimdi beni kaybedecek diye aklı gidiyor ve bana aşık. Köpeğimle biz bu büyük sorunu aştık. Kafana takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım....

ali kaya
25.Mart.2009, 15:10
Ali kardeşim şuan bende bir pointer yetiştiriyorum. Benim daha önceki köpeklerimde pointerdi o yüzden bu konuyla çok ilgili ve meraklıyım. Köpeğinin üzerine durarak yapacağın en önemli şey açılmaması olsun. Önce bir düdük al ben çok faydasını gördüm. Başta alıştırıriken meraya yalnız çık ve düdüğü her çaldığında ters istikamete koş. Köpek düdük her çaldığında sizin gideceğinizi kafasına yerleştiriyor. Şuan benim köpeğim her düdükte inanın savrularak dönüyor. Ayrıca pointer hakkından ancak bol dayakla gelirsin diye bir tabir vardır. Ben bunu daha önceki köpeklerimde denedim. Aksine köpekler benden soğudu ve meralarda yanıma gelmemeye başladılar. Bu köpeğime tam tersini yapıyorum daha tek bir tokat vurmadım. Yalnz bir iki sefer başkasını devreye soktum, o salınca ben aksine daha çok sevdim. Şimdi beni kaybedecek diye aklı gidiyor ve bana aşık. Köpeğimle biz bu büyük sorunu aştık. Kafana takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım....

İste bu biLgiLer Gerçekten aLtın kadar değerli hep okuyorum siteLerden ama hiçbirzaman gerçekten denenerek etkiLi oLan birisinden duymak daha iyi ve ona göre hareket ermek Lazım diye düşünüyorum. Ben IsLıkLa çağırıyordum. Düdük oLayını duymuştum ama hiç denemedim deniyecem ama. Çok TeşekkürLer

hakan elibol
04.Ağustos.2009, 21:04
maşallah tüyü kadar avı olsun

İbrahim ÖZEL
05.Ağustos.2009, 08:11
Hemşerim ali kardeşim. Köpeğin mükemmel ama bu sezon çok fazla beklentin olmasın o daha çocuk. Ama seneye yakar alim allah. Heleki sende gençsin aman allahım vay o meraların halina. Sana bol şanslar kardeşim. Avın bol olsun...

Mesut BÜLBÜL
05.Ağustos.2009, 08:59
ail kardeşim maşşallah diyelim avı vede ferması bol olsun şimdiden kardeşim güle güle büyütesin mustafayada teşekkürle diyorum maşşallah tekrardan

05.Ağustos.2009, 10:13
maşallah avı bol, ferması ve ömrü uzun olsun

ali kaya
07.Ağustos.2009, 15:00
ceku şu anda 9 aylık 10 a merdiven dayadı avın açılmasınada 1 hafta kaldı umarum başarılı olmuşuzdur eğitimlerde..

gerçek eğitim 1 hafta sonra...

08.Ağustos.2009, 06:01
maşşallah ceku çok güzel bi pointer ali abi . sezonda beklıyorum bircan abiyle unutma
paylaşım için teşekkürler

mehmet KISALAR
08.Ağustos.2009, 13:47
cok güzel köpek bol avlar dilerim tüyü kadar avı bol olsun inşallah

sukru sunar
09.Ağustos.2009, 09:01
cekunun masallahı var abı yenı sezonda bol kanlı avlar dılıyorum salıhlıden selamlar

sukru sunar
09.Ağustos.2009, 09:12

huseyın abı bu sozune katılıyorum abı dayakla hıcbır yere gelınmez abıler dıyo yok dayak olmadan olmaz kopek senden korkacak kı sozunu dınlesın...fakat kendı kopeklerı ava gıttıklerınde cok acılıyo ve yanına cagırdıgında gelmıyo kısacası kendı basına av yapıyo...benb dayaga karsıyım su an 5 aylık poınterım var akhısarda da gormustun abı o zaman 2 aylık falandı daha elımı kaldırmadım.fakat cok bagırırım sozumu dınlemezse kızarım ceza verırım ama dayak asla.bazı abılere bakıyoum oyle dovuyorlar kı ayaklarının altına alıyorlar o an ıcım burkuluyo nasıl uzuluyorum ama bısey de dıyemıyorum.kısacası abı ben dayaga karsıyım ve kopegımı bı arkadas gıbı goruyorum ve su anda kopegımın geldıgı durumdan gayet memnunum merada komut vermem ıcın gozumun ıcıne bakıyo ve komutları hemen yerıne getırıyo.ben daha ne ısteyeyım kı...salıhlıden selamlar

Osman KARATEPE
10.Ağustos.2009, 07:26
Maşallah kardeşim çok güzel bi köpek bol avlar dilerim..

ali kaya
10.Ağustos.2009, 10:30
hepinizden aLLah razı oLsun....

10.Ağustos.2009, 10:34
BOL FERMALI AVLAR .

15.Eylül.2009, 15:43
kraldan ürkmemek mümkün degil pointerinle kazasız nice avlar dilerim..

mehmet KISALAR
15.Eylül.2009, 16:06
kral şuan cok korkutucu ama cok gördüm böyle köpek işi gücü kendi cinsi insana bişi yapmıyor ama kedi köpek görmsin parcalıyor !! çeku maşallah nazar deymesin cok dinç duruyo inşallah bol avları olur bol avlar diletim