Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Halil KÜÇÜK ustamızdan haberi olan varmı?
Sebahattin AVCI
10.Mart.2009, 21:11
Selamun aleyküm kusura bakmayın halil abiyi merak ettim epeydir görünmüyor ha bugün ha yarın gelir derken hayırdır inşallah ?
arkadaşlar kusura bakmayın kontürüm yok musait olan arkadaşlar araya bilirler ise bi haber almış oluruz
saygı ve sevgiler
Halil küçük: 0532 364 40 00
evet bende göremiyorum Halil abimi
Halil Usta Bayadır yoq nerde arayıpta soran olursa bilgi bekleriz........ Usta düşündüğün için tesekkurler.....
cemalreis
11.Mart.2009, 14:26
arkadaşlar halil beyin hepinize selamı var işlerinin yoğunluğu nedeni ile bu aralar uzak kalmış
imported_avkolik
11.Mart.2009, 14:37
Kandil den bir gün sonrası görüşmüştüm...Biraz işleri yoğunmuş..
fevzi dursun
11.Mart.2009, 14:52
bugün kendisiyle telefonda konuştuk. işlerinin yoğunluğundan dolayı giremiyormuş. tüm sitedeki arkadaşlara selamı var.
Sebahattin AVCI
11.Mart.2009, 18:24
a.s abilerim allah sizlerden razı olsun eksik olmayın
Halil abimizden iyi olduğundan işlerinin yoğunluğu nedeni ile musait olmadığından ötürü uzak olduğunu bilmek ne güzel
allah hayırlı işler nasip etsin herkeze
Halil ustamı arayp haber verenden getirendende duyarlı dost gibi dostlardan tekrardan allah razı olsun sağlıcakla kalın
saygı ve sevgiler .
Halil KÜÇÜK
11.Mart.2009, 19:57
ilgi ve alakalarından dolayı tüm
dost ve arkadaşlara teşekkür ederim
açtığın konudan dolayı Sebo sanada teşekkürler.
Dostlarımdan gelen telefonlar hiç susmadı. sağolsunlar
Yazacak o kadar olaylar varki, yazmaya kalksam bitmez.
Avkolik farkı bu olsa gerek.ne ekersen onu biçersin
bende ektiklerimi biçiyorum
dostlarla beraber hep beraber
Mersinden selamlar
Sebahattin AVCI
11.Mart.2009, 20:27
a.s Halil abi hoşgeldin özlemişim senin avart resmindeki öne düşük köy ağaları gibi şapkanı ve seni
kalıcı dostluklar sanal gibi görünsede sahiciliği ayırt edebilinecek kadar inceliktedir
Limoncu sebo 'dan limonun yatağı Mersine selamlar olsun .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.