PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : trakyadan slm.avcı tuncay

11.Mart.2009, 14:13
slm arkadaşlar. tanışma amacıyla yazıyorum....ben TUNCAY BOĞACI .1970 DĞUMLU....TEKİRDAĞ / MURATLI İLÇESİNİN AŞAĞISEVİNDİKLİ KÖYÜNDE OTURUYORUM...15 YAŞINDAN BERİ AVCILIK YAPIYORUM...GENELDE BİZİM BU BÖLGEDE AVLADIĞIMIZ ,AV YAPTIĞIMIZ İLK SESONDA BILDIRCIN , TAVŞAN KIŞINDA ,ÖRDEK VE KAZ AVI: BÖLGEMİZ AÇIK ARAZİ OLDUĞUNDAN GENELLİKLE TAVŞAN AVI ÇOK..... ARASIRA ORMANLIK KISIMLARA GİDİYORUZ 2 SAAT UZAKLIĞA .DOMUZ AVINA VE ÇULLUK AVINA.....KÖPEK OLARAK . MERAKLA BAKTIĞIM ,KURZHAAR , KARAKAFA VE TAVŞANCI KOPOY. ŞU ANDA ELİMDE 3 TANE KOPOYUM VAR .2 Sİ TAVŞANCI , 1 DOMUZCU..TAVŞANCIM ENCEKLEDİ.. YAVRU YETİŞTİRİYOM SEZONA...DOMUZCUMDA SABAH , AKŞAM ENCEKLECEK...... BÜTÜN ARKADAŞLARA SAYGILAR SEVGİLER.. ÖNEMLİ OLAN TANIŞMAK VE DOST OLMAK.....

imported_avkolik
11.Mart.2009, 14:19
Tuncay abi hoşgeldin..Harika bir giriş yapmışsın siteye..İnşallah seni sürekli paylaşımlarınla aramızda görürüz..Selamlar Trakya'ya

Mustafa ÇİL
11.Mart.2009, 14:26
hoş geldin gerçek avcı ve dostkolikler arasına abi
yerini buldun
selamlar

cemalreis
11.Mart.2009, 14:43
TUNCAY KARDEŞ HOŞ GELDİN SAFALAR GETİRDİN.

11.Mart.2009, 14:44
hb arkadaşlar .işlallah böylelikle daha iyi tanışma fırsatı bulacaz. ve dost ve cevre edinecez hepineze saygılar.

fevzi dursun
11.Mart.2009, 14:47
tuncay kardeşim aileye hoşgeldiniz. engin bilgilerinizle paylaşımlarımıza bekleriz selamlar

11.Mart.2009, 14:48
herzaman avcı dostların yanındayım sağolun varolun.

11.Mart.2009, 14:49
birde şu resim eklemeyi becerebilsem .başka bişi istemiyom

fevzi dursun
11.Mart.2009, 14:57
tuncay kardeşim aşağıdaki linki tıklarsanız resim eklemede bir şekilde yardımı olacaktır. takıldığınız herhangi bir yer olursa ben ve arkadaşlarım yardımcı olmaya hazırız.

RESİM EKLEME ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN (http://www.avkolik.net/forum/yardim-bilgilendirme/foruma-resim-ekleme-degismis-yenisi-burda-!!!/)

feridun berin
11.Mart.2009, 15:03
arkadaş hoşgeldin dostlar arasına. Manisadan selam.

fevzi dursun
11.Mart.2009, 15:06
arkadaş hoşgeldin dostlar arasına. Manisadan selam.

sitemizde bazı üyelerimiz feridun abimiz gibi rüşvet veripte foto eklemeyi öğrenmiş :D :D bizde o yok abicim bol bol katılımlarınızı bekliyoruz selamlar

11.Mart.2009, 15:10
hoş geldiniz.paylaşımlarınızı bekliyoruz

Mehmet Ardilli
11.Mart.2009, 15:12
Hoşgeldin Tuncay, sefalar getirdin, Tekirdağ'a ve tüm trakyaya selamlar Manisa'dan.

kapadokyali_1981
11.Mart.2009, 16:36
Tuncay abi aramıza hoşgeldin sefalar getirdin. Maşallah yer müsait heralde yanlış saymadıysam einklerle beraber baya bi kalabalık köpek teşkilatına sahipsiniz.Resim konusunda Fevzi abim yardımcı olmuş paylaşımlarınızı bekliyoruz.

unforgiven
11.Mart.2009, 17:52
Dostkolik sitemize hoşgeldiniz...

Saygılarımla...

KOSAVALIMİROGLU
11.Mart.2009, 18:22
selam gönül dostları bende kosavalı nevşehirden kara ve su ürünleri avcılıgı yapıyorum aranıza katılmaktan gurur ve kıvanç duymaktayım onur verdiniz tüm ustalar selamlar saygılar güzel paylaşımlar ve yeni dostluklar için rasgele

KOSAVALIMİROGLU
11.Mart.2009, 18:28
ben nevşehirden kosavalı aranıza yeni katıldım sizlerle tanışmak için bir topik açtım bütün gönül dostalrına selamlar saygılar güzel hoş paylaşımlar ve dostluklar için avlarınız daim olsun rasgele

İsmail ÇIKRIKÇI
11.Mart.2009, 18:54
Tuncay bey ve Kosovalı kardeşim aramıza hoş geldiniz.

Tamer Kuvvet
11.Mart.2009, 18:58
Hemşerim sitemize hoşgeldin beya

Sebahattin AVCI
11.Mart.2009, 19:10
Tüncay abi saygı ve sevginin eksik olmadığı avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldin sefalar getirdin dostçakal

abi güzel bir anlatım ile giriş yapmışsınız saolun bizler ile paylaşacağınız eski fotolarınızı av maceralarınızı dostluklarınızı paylaşmanızı ümit ediyoruz

saygı ve sevgiler Trakya ya selamlar .

11.Mart.2009, 20:48
işl yakında av ve köpeklerimin resiminide sizlerle paylaşacam. kopoy enceklerim süper...

11.Mart.2009, 22:12
hoşbulduk ismail kardeşim..