PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Küçük Avcı Adayı Aranıza yeni katıldım...

feridun berin
11.Mart.2009, 15:15
Ben Samet BERİN 21-08-1997 doğumluyum Sitenizden Feridun BERİN' in ufak oğlu Anıl BERİN' inde kardeşiyim şimdilik avcı değil büyüklerimin yanında silahsız iyi bir çantacı ve gözlemciyim araziyi tanımak avı canlı yerinde öğrenmek boş vakitlerimde siz değerli büyüklerimin paylaşımlarını okuyarak kendimi ileride iyi bir avcı olarak yetiştirmek istiyorum birde babamın aldığı havalı tüfek ile sadece pikniklerde nokta atışı yapmayı seviyorum. Tüm büyüklerimin ellerinden öperim beni aranıza kabul ederseniz sevincim çok fazla olur hepinizi seviyorum birde abime köpek hediye eden fevzi abiyi biraz daha fazla seviyorum. Manisadan küçük avcı adayından herkese selam...

Mustafa ÇİL
11.Mart.2009, 15:20
hoş geldin genç gardaşım
baban söyle çantaya ,fazla eşya koyup seni yormasınlar
yoksa çok çabuk bıkarsın

imported_avkolik
11.Mart.2009, 15:23
Hoş geldin sefalar getirdin güzel kardeşim...

Samed Berin
11.Mart.2009, 15:27
bütün abiler heyecandan kendi adımdan göndereceğime babamın hesabından konuyu açmışım hepinizden özür dilerim.

Mustafa ÇİL
11.Mart.2009, 15:31
berin se sorun yoktur
devam

11.Mart.2009, 15:51
hoş geldin genç,deli kanlı avcı.babanın yolundan devam.inşllh seninde baban gibi güzel, maceralı bol avların olur.
kal sağlıcakla.denizliden bol slm.

çetin ekren
11.Mart.2009, 16:25
gardaş sende hoşsefa geldin aramıza seninde iyi bir doğacı ve avcı olacağına inanıyorum hele hele senin feridun abi gibi bir baban varken sen bu işi en kısa zamanda pirinden öğrenirsin ama sadece çantacılık yapma ara sıra atışta yap canıııım.neyse kardeşim safa geldin aramıza.

kapadokyali_1981
11.Mart.2009, 16:30
Hoşgeldin srfalar getirdin Samet kardeşim. Çantacılık zor zanaattir ama avcılığın temelidir. Büyüklerinden alacağın dersler sayesinde umarım gelecekte iyi bi avcı olursun.

Mehmet Ardilli
11.Mart.2009, 16:47
Yeğenim armut dibine düşer, ALLAH yengeme sabır versin:)) Baba avcı, iki oğul avcı, zor be kardeşim, muhabbetler, av, köpek, tüfek, şaka biyana Samet'imin dersleri on numara, annesi bırakmaz valla yoksa:)) Eee Fero yetiştirmek lazım bunları, sanada çok iş düşüyo, emekli de oldun nasılsa, Anıl var, Samet var, bide Paşa var, senin işinde kolay değil sadıcım. Hoşgeldin aramıza nur yüzlüm, yakışıklı yeğenim benim.

fevzi dursun
11.Mart.2009, 18:30
sevgili samedçim yeğenim hoşgeldin. sitemizin en küçük üyesi olarak bizim paylaşımlarımıza katılmakla hepimizi onure ettin. bak abin anıl askere gidince babanın tüm av fotoğraflarını bizlerle paylaşmak sana düşecek biliyosun değilmi. bir nevi berin ailesinin veliahtısın. bu arada derslerini boşlamamak lazım değilmi, senden bu ailede en güzel paylaşımın 15 tatilinde karneni bizlerle paylaşmandır. hadi bakalım yeğenim tüm avkolik avcıları olarak sana çok güveniyoruz yüzümüzü kara çıkarma emi. tüm avkolik avcıları olarak derslerinde başarılar diliyoruz. senin yüksek karne notlarınıda görmeye sabırsızlanıyoruz. ve avkolikteki tüm avcılar seninle gurur duyduğunu unutma. türkiyenin her yerinde ve özellikle izmirde bir amcanın olduğunu unutma. bir isteğin olduğu zaman fevzi amcanın elinden geldiğince isteğini yerine getireceiğinden emin ol. hadi bakalım tekrardan hoşgeldin. izmirden sevgiler.

Halil KÜÇÜK
11.Mart.2009, 19:36
Samed kardeşim
Büyüğüyle, küçüğüyle biz bir aileyiz
aramıza hoşgeldin.

11.Mart.2009, 19:54
samet kardeşim aramıza hoş geldin. ağaç yaşken eğilir. umarım ileride doğaya saygıli, hayvanlara şevkatli, attığını vuran mert bir avcı olursun . güzel bir yolda ilerliyorsun .ömrün uzun avın daim olsun

feridun berin
12.Mart.2009, 09:26
Babacım siteye üye olmana sevindim, sağolun abinle beraber yolumda yürüyorsunuz hani bir atasözü var ya kız çocuğu anasına bakar sergen yapar, oğlan çocuğu Babasına bakar dirgen yapar sizde bana bakıp aynı yolda ilerlemeğe gayret ediyorsunuz sağolun önce okulunuzdaki başarıların devamını diler hobi olarak uzun yıllar avcılık ve avcı dostlara iyi geçinip örnek kişi olmanızı dilerim sitede oğullarıma gösrediğiniz yakınlıktan tüm dostlara teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.

12.Mart.2009, 10:07
Küçük avcı hoşgeldin Aşıklık geleneğinde usta ,çırak ilişkisi vardır avcılıktada aynı gelenek geçerlidir baban gibi bir usta başınızda olduğu sürece her yönde başarılı olursunuz işallah, derslerindeki başarını bende duydum Maşallah Allah nazardan saklasın baban muradiyeye gelirken okulun olmadığı zaman sizde gelinde bir görelim küçük avcılarımızı kendine iyi bak abine ve babana selamlar yanaklarından öpüyorum ( Babana söyle benim ekip çoğalıyor o kendi başının çaresine baksın )

cemalreis
12.Mart.2009, 10:08
SAMETCİĞİM BAŞIMIZIN ÜZERİNDE YERİN VAR YİĞENİM SİZİN GİBİ AVCI ADAYLARIYLA GURUR DUYARIZ.

12.Mart.2009, 10:38
bir bakmışsın boynuz kulağı geçer hesabı.senden dahi iyi avcı ustalar oluyorlarmış.yanında götürürsün artık.senin kaçırdıklarını vurarlar.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/67.gif
allah yollarını açık etsin.

Samed Berin
13.Mart.2009, 20:27
Değerli büyüklerim bana gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim.İnş güzel günler gecireceğiz.Ayrıca 3. kuşumu vuracağım.Sındırgıda havalı tüfekle 2 tane vurmustum.Ama tabiki derslerimi unutmayacağım.Hepinize Teşekkürler Manisadan Selamlar

İsmail ÇIKRIKÇI
13.Mart.2009, 21:19
Sametcim aramıza hoş geldin senin ileride iyi bir avcı ve atıcı olacağına inanıyorum.
İnşallah Sındırgıda yazın beraber ava gitmek nasip olur bizlerden bazı bilgileri alır ve uygularsan
ilk önce sana biz sertifika vereceğiz 18 yaşında resmi sertifikanıda alınca ozaman herkezle
ava gidebilirsin.
Sametcim BERİN ailesine çok selam.

14.Mart.2009, 15:56
KÜÇÜK AVCI aramıza hoş geldin.Bu günün küçükleri yarının büyükleridir.derslerini de av bahanesiyle ihmal etme tamammı.başarılar yavrum.

mesut karaca
21.Mart.2009, 12:41
HOŞGELDİN KÜÇÜK KARDEŞİM BENDE YENİ ÜYE OLDUM 1989 DOĞUMLUYUM EN KÜÇÜK BEN VARIMDIR DİYORDUM AMA SENDE VARMIŞSIN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA BÖYLE AVCI VE DOĞACI ABİLERİ YANINDA YETİŞECEĞİNE BENDE SENİN YAŞLARINDAYKEN BABAM BANADA HAVALI TÜFEK ALMIŞTI ONUN YANINDA KULLANMAK KOŞULU İLE SEN ONLARI YAZINCA AVCILIK KONUSUNDA AYNI EĞİTİMİ ALDIĞIMIZI DÜŞÜNDÜM EMİN OL ÇOK İYİ BİR NİŞANCI OLURSUN

Sami KARATAY
21.Mart.2009, 13:07
Merhaba Samet hoşgeldin,hayırlı olsun.Feridun bey ekip tamam, Allah uzun ömürler versin .şansları,bahtları acık olsun...

feridun berin
21.Mart.2009, 14:24
Sami kardeşim çok sağol güzel bi atasözü var kız çocuğu anasına bakar sergen yapar.oglan cocugu babasina bakar dirgen yapar bizde ogullarimizi avi ve dogayı insanları seven birer fert olarak yetistirmeye gayret ediyorum.insallah basaririz.selam

21.Mart.2009, 20:48
Babasının oğlu Merhaba..

Eminim ki, baban gibi yaman bir avcı olacaksın. Hersey gönlünce olsun.

Rastgele..