Orijinalini görmek için tıklayınız : SEVGİLİ DOSTLAR KUSURA BAKMAYIN
Mustafa ÇİL
12.Mart.2009, 01:01
BAZEN KAFAM DARALIYOR VE BİR KAÇ KİŞİYE KENDİMCE GÜCENDİĞİM ZAMAN,DÖNÜP ARKAMA BAKIYORUM
KİM DOST KİM DÜŞMAN...
BU CAMİYA BENİM GİBİ BİR ADAMIN NAZINI ÇEKTİEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...
KUSURA BAKMAYIN DOSTLAR...OTURDUM OTURDUM,KIZDIM KENDİ KENDİME
NELER YAPMIŞIM SON BİR KAÇ AYDA ONA BAKTIM
MAKSADINI AŞAN BİR SATIRIM VARSA AFFEDİN........................
MUSTAFA ÇİL
ADAPAZARLI AVCI
12.Mart.2009, 05:38
İYİ YAPMIŞINIZ MUSTAFA BEY BEN SİZİ YAKLAŞIK SANAL ORTAMDA 4 VEYA 5 SENEDİR TAINYORUM
NEKADAR POİNTER HASTASI OLDUĞUNUZU BİLİRİM.
TÜRKİYENİN TÜM BÖLGELRİNDE POİNTERLERİNİZ VAR İNŞ TÜM İLLERDEDE OLACAK
BENİM TANIDIĞIM TEK DÜRÜST SAĞLAM ADAM GİBİ ADAM DEDİĞİM YETİŞTİRİCİ OLDUĞUNUZ.
CEVREMDE HERKESEDE SÖYLERİM.
SAYGI OLAN YERDE DÜRÜSTLÜK HERZAMAN VARDIR.
ADAPAZARINDAN SAYGILAR SELAMLAR..
ustam sitede takip ettiğim kadar kimseye kırıcı bir lafın olmadı.ama özelleri bilmem.elinden geldiğince karşındaki kişiyi kırmamaya çalışıyorsun.buda senin olgunluğunun bir göstergesidir.hayat tecrübendir.muhakkaki olur ve olacakta.bazen yanlış anlaşılma bazen kasıtlı olacaktır.bunlara göğüs germek senin kişiliğinle alakalı.tabi ki sende kişiliği sağlam karekterli kişisin.daha ne olsun.
feridun berin
12.Mart.2009, 07:48
Birgün ava gitmiştik dostlarla dağın başında bir çeşme taşında yazan söz
Bak şu garip çeşmeye
Su içecek tası yok
Kırma insan kalbini
Yapacak ustası yok..
kalp kırmadan hep birlikte dostluk içinde türkiyenin her yanından avcı kardeşlerle nice yıllara....
Mustafa ÇİL kardeşim ben yanlışını görmedim görsem abi olarak uyarırım sen hep böyle kal sevgi ile paylaş dostlarına git dostların gelsin gelecek nesillere örnek olalım bak sitede 18 ve 12 yaşında iki oğlumda var emin olun derslerinden vakit kaldıkça sitenize girip paylaşımlarınızı görüyorlar kısaca örnek olalım kalp kırmağa gerek yok kötü söz sahibine aittir kalın sağlıcakla. F.B
Mehmet Ardilli
12.Mart.2009, 09:58
Birgün ava gitmiştik dostlarla dağın başında bir çeşme taşında yazan söz
Bak şu garip çeşmeye
Su içecek tası yok
Kırma insan kalbini
Yapacak ustası yok..
kalp kırmadan hep birlikte dostluk içinde türkiyenin her yanından avcı kardeşlerle nice yıllara....
Mustafa ÇİL kardeşim ben yanlışını görmedim görsem abi olarak uyarırım sen hep böyle kal sevgi ile paylaş dostlarına git dostların gelsin gelecek nesillere örnek olalım bak sitede 18 ve 12 yaşında iki oğlumda var emin olun derslerinden vakit kaldıkça sitenize girip paylaşımlarınızı görüyorlar kısaca örnek olalım kalp kırmağa gerek yok kötü söz sahibine aittir kalın sağlıcakla. F.B
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif
hakan ertekin
12.Mart.2009, 10:08
ustam yapacal işimiz cok kafanı böylere şeylere takma sen bilirizki meyve veren agac taşlanır hani vardır ya
SUSKUNLUGUM ASALETİMDENDİR...
HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR...
AMA BİR LAFA BAKARIM, LAFMI DİYE
BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
Mustafa Bey siteye katılalı yakın zaman oldu ama şuana kadar dostluk ve arkadaşlık çok güzel tüm arkadaşların paylaşımlarını okumaya takip etmeye çalışıyorum güzel dostluklar arkadaşlıklar oluşuyor bence her şey iyi kimsenin kimseye kusuru yok, olsa dahi biz bunu kendi aramızda halledecek durumdayız sevgi ve saygılar
cemalreis
12.Mart.2009, 11:06
USTAM BU ARALAR ÇOK EFKARLISIN HAYIRDIR İNŞAALLAH
usta bakma sen inlere cinlere.varsın ilişsinler.gönlünü ferah tut.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.