PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AVKOLİK.NET OLARAK BİZLER DE EYHAF'TAYIZ!!!

unforgiven
12.Mart.2009, 16:21
http://img13.imageshack.us/img13/8762/eyhafafi.jpg

EK: FEVZİ DURSUN
evet arkadaşlar bize ayrılan stand alanında kamelye, masa ve sandalyeleri tarafımdan ayarladım. sayın mustafa HELALPARA beyden edindiğim bilgiye göre elektriğin suyunda bulunduğu alanda buraya katılımda bulunacak AVKOLİK avcı dostlarım yanlarında televizyon dahi getirmelerinde bir sakınca yoktur. hadi bakalım AVKOLİK dostlar bu güzel etkinliği fırsat bulup bir çok avcı dostlarımızla yüz yüze tanışma fırsatıda bulacağız.selamlar. Fevzi DURSUN....

KAMP VE YARIŞMA ALANI TANITIM VİDEOSU...
http://www.metacafe.com/fplayer/2509226/eyhaf_grant_prix_kamp_alani.swf" width=

12.Mart.2009, 17:10
gururlandım bak şimdi.o kadar sitenin içinden biz girmişiz.burdaki reklamları bizden birimi veriyor.yoksa kendilerimi seçiyor.
eğer kendileri seçiyorsa bravo ustalarıma

mustafa aydoğmuş
12.Mart.2009, 17:18
site olarak katılıyorsak ben ve roza da allahın izni ile izmirde görüşmek üzere diyorum

cemalreis
12.Mart.2009, 17:57
inşaallah görüşmek dileği ile

Tamer Kuvvet
12.Mart.2009, 19:02
Süper olmuş vallha sevindim şimdi teşekkürler haber için İsmail im

kazım bozkurt
12.Mart.2009, 21:48
ismail abi guzel bilgilendirme teşekkur ederim

12.Mart.2009, 22:19
Çok sevindirici bir haber. Afişin altına nede yakışmış sitemiz.Nasipse bizde Akhisar grubu olarak oradayız. Görüşmek dileğiyle...

ADAPAZARLI AVCI
13.Mart.2009, 09:08
AVKOLİĞE BU YAKIŞIR . ÇOK İYİ OLMUŞ.

çetin ekren
13.Mart.2009, 09:31
işte budur.ÇİL usta artık şampiyonlardan götürürsün ve yakışanı yaparsın orda.şimdiden hayırlı olsun der başarılar dilerim.

Mustafa HELALPARA
13.Mart.2009, 09:56
Değerli avkolik yöneticileri ve üyeleri yarışmamıza katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz..

Yarışma alanında avkolik Standı ve afiş için yer ayrılmıştır.

Yarışma günü görüşmek üzere ..Selamalar

Mustafa HELALPARA
EYHAF.BAŞKANI

0532 505 96 55

Mesut BÜLBÜL
13.Mart.2009, 10:24
hicte bu tür etkinliklere gitmemiştim ama ğitmek vede görmek isterim aslında acıklamalar icin teşekkürler ismayil şen kardeşim ellerine sağlık

fevzi dursun
13.Mart.2009, 11:06
evet arkadaşlar bize ayrılan stand alanında kamelye, masa ve sandalyeleri tarafımdan ayarladım. mustafa beyden edindiğim bilgiye göre elektriğin suyunda bulunduğu alanda buraya katılımda bulunacak avkolik avcı dostlarım yanlarında televizyon dahi getirmelerinde bir sakınca yoktur. hadi bakalım avkolik dostlar bu güzel etkinliği fırsat bulup bir çok avcı dostlarımızla yüz yüze tanışma fırsatıda bulacağız. selamlar.

KAMP VE YARIŞMA ALANI TANITIM VİDEOSU...
http://www.metacafe.com/fplayer/2509226/eyhaf_grant_prix_kamp_alani.swf" width=

KOSAVALIMİROGLU
13.Mart.2009, 16:38
çok güzel kutlarım başarılar dilerim yaratan sizlerin yardımcısı olsun dileklerimle selamlar

Mustafa ÇİL
15.Mart.2009, 21:22
Değerli avkolik yöneticileri ve üyeleri yarışmamıza katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz..

Yarışma alanında avkolik Standı ve afiş için yer ayrılmıştır.

Yarışma günü görüşmek üzere ..Selamalar

Mustafa HELALPARA
EYHAF.BAŞKANI

0532 505 96 55

Teşekkürler Mustafa Bey...inşallah güzel bri organizsyon olur

unforgiven
16.Mart.2009, 08:35
Çok teşekkürler Mustafa abi nasip olursa benim gitme ihtimalim yok denilecek kadar az ama büyüklerimizden gidenler olacaktır inşallah... Sitemiz adına onur verici bir katılım olacaktır...

Saygılarımla...

mustafa aydoğmuş
16.Mart.2009, 15:58
hadi bakalım avkolik ekibi köpeklerin son rutuşlarını atında izmirde buluşalım sallayalım izmiri

kapadokyali_1981
16.Mart.2009, 16:22
Sitemizi öyle bi organizasyonda görmek gerçekten gurur veren bi olay. İnşallah daha iyi yerlerde olunması dileğiyle.

16.Mart.2009, 21:14
geçen sene muhabbete doyamamıştık...Allah nasip ederse bu sene de tadını çıkartıcaz...avkolikler bence bu fırsatı kaçırmayın...

kazım bozkurt
16.Mart.2009, 21:30
sayın mustafa cil ustam sen avkolik net.temsilen aramızda olman dilegiyle... ismail abicim sende gelmeye calış avkolikler bir araya gelsin sayın mustafa başkanımızda bize yer ayırmış ....sAYGGILAR

Mustafa ÇİL
16.Mart.2009, 21:32
inşallah sadece muhabbet ve yakından tanışmak için orada bulunmaya çalışacağım

kazım bozkurt
16.Mart.2009, 21:34
ZATEN MUSTAFA USTAM SENİ YARIŞMA İÇİN CAGIRMIYORUZ BİLİYORUZKİ SENİ YARIŞMAYA CAGIRSAKTA YARIŞMAYA KATILMAZSINIZ ...SEN BENİ ANLADIN USTAM .. SAYGILAR SEVGİLER SELCUKTAN SELAMLLARR

Mustafa ÇİL
16.Mart.2009, 21:48
anladım gardaşım anladım
neyse hep beraber orada oluruz RABBİMİN izni olursa
inşallah