Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 8 Bucuk Aylık Drahtar Köpek
fatih bir
14.Mart.2009, 17:02
1 : Adı LUCKY
2 : Yaşı 8,5 AYLIK
3 : Fiatı 600.00 YTL
4 : Cinsi DRAHTAR
5 : Cinsiyeti ERKEK
6 : Egitimi FERMA-APORT
7 : Aşıları TAM
8 : Fotoğrafı VAR
9 : Bulundugu şehir KOCAELİ
10 : Kimden alındığı METİN UCAR
11 : iletişim bilgileri 0546 656 78 96
http://i39.tinypic.com/108bxx4.jpg
Mustafa ÇİL
14.Mart.2009, 17:05
alan satan hayrını grr inşallah
Mehmet Ardilli
14.Mart.2009, 18:24
Fatih kardeşim alan satan hayır görsünde; önceki yazdığında 500 tl istiyodun fotoyu koyunca zammı yaptın kardeş? Hani belki daha fazla da eder de bir böyle, bir öyle olmaz güzel kardeşim. http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/68.gif
SLM.9 AYLIK ERKEK İNGİLİZ POİNTERLE TAKAS DÜŞÜNÜRMÜSÜN.ÇOK İYİ BİR KANDAN GELME GÜZEL BİR KÖPEK.
Sebahattin AVCI
14.Mart.2009, 22:43
fatih ustam hoşgeldiniz diyeyim öncelikle daha ben geldim demeden köpeğinizi satmaya çalışıyorsunuz siz değil kim olursa olsun
önce bir tanışma bi selam veriip konu açılır ise bizlerde hoşgeldin deriz sonra zamanla köpeğinizi satacaksanız buyrun reklamınızı yapın
burası köpek satma pazarı gibimi görünüyor ? önce selam verilir kim olursa olsun
buradaki amaç köpek satmaksa yanlış yerdesiniz satılık köpek yazın googleye çıkar
kızacaksınız belki ama kırıcı olmak istemezdim bu şekilde satış olmaz
burası alibaba çiftliğinemi benziyor her önüne gelen kafasına göre hareket ediyor
fatih bir
15.Mart.2009, 18:10
ya arkadaşlar kusura bakmayında ben burda biraz acemi sayılırım belki bazı yanlış anlamalara maruz kalmış olabilirim ön yargılı davranmazsanız sevinirim....selam konusuna gelince s.a dediğim gibi bu siteye girişim ve faliyetlerim damdan düşer gibi oldu hatta şu an bu mesajı yazarken bile kime nereye gidiyor farkında bile değilim yanlış birşeyler varsa özürdilerim.aklımdayken şunuda yazayım köpeğimin satılıp satılmaması çokda önemli değil miktarıda.... rast gele yazılmış miktarlar bunlar önemli olan dostluk arkadaşlık..dediğim gibi acemiyim........
imported_avkolik
15.Mart.2009, 19:21
Fatih kardeşim iyi niyetlisin bu belli...Kardeşim bütün kurallara uygun olarak bir ilan vermişsin..Arkadaşların tepkisi sizi tanımamak..Yoksa şahsınıza kasıt yok..
İnşallah hayırlı bir alışverişinizi olur..
Alan satan hayırını görsün..
Sebahattin AVCI
15.Mart.2009, 21:35
fatih ustam bu güzel içtenlikle yazınıza karşılık size saygı duyarım ama benim sıkıntım sizin acemi olup olmamanızı bilemem direk girip ilan veren pc konusunda ve site konusunda daha önceden diğer sitelerden tecrübesi olan kişilerdir diye düşünürüm
benim sıkıntım sizin ilan vermeniz değil dir hocam
satılık ilanını verebilen acemi değildir satılık ilanını verene kadar selam da verilebilir herkez size hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.a.s der
saygı ve sevgiler dostca kalın
pc yada site paylaşım resim ekleme konusunda sormak istediğiniz bişey olursa ismail şen arkadaşımız yardımcı olacaktır
Sami KARATAY
15.Mart.2009, 21:44
Merhaba Fatih kardeş hoşgeldin,köpeğinizin görüntüsü güzel ,hayırlısı olsun
ADAPAZARLI AVCI
16.Mart.2009, 05:22
Fahti bey sitemize hoşgeldini muhabbetiniz bol olsun .
drateriniz maşallahsı var hayırlı olsun
Adapazarından saygılar selamlar.
fatih bir
16.Mart.2009, 13:28
öncelikle herkese tşk.ederim sebahattin bey ilk ilanı ben vermemiştim bir arkadaşım yardımcı olmuştu ama selam konusunda haklı olduğunuzu söylemeden geçemeyeceğim... pc konusunda birşeyler biliyorum evet fakat site yada ilan verme konusunda gerçekten acemiydim herneyse umarım durumun izahını dile getirebilmişimdir.
Mehmet Ardilli
16.Mart.2009, 14:27
Fatih bey kardeşim, ben senin eski ilanını (başka ilanın altına; orada birileri varmı) 500TL olarak okuyunca seni telefonla aramıştım, foto atamadığını söyleyince e mail adresimi de vermiştim, fotoları gönder diye ancak ilanı yeni konu da 600TL olarak yazdığını görünce aklıma şu geldi; demek bir telofon daha etsek mal mezatında ki gibi fiyat bi yüzlük daha artacak. Şimdi kardeşim kim olsa bozulur, bizim kimseden saklımız gizlimiz yok, fiyatını yazmışın, kimse yokmu demişin, eyvallah, cevap vermişiz, foto istemişiz fiyat yükselmiş. Köpek alınır, satılır, acemilikle, ilan yanlış yere verilir, Sebahattin kardeşimin dediği gibi selamsız sabah sız konuya direk girilir, evet bunların hepsinin açıklaması vardır ama bana göre fiyatın yükselmesininde açıklaması vardır, biz bunu da dinleriz, bilmekte isteriz. Yoksa şöyle düşünürüz: Abi girdik internete yazdık, anında aradılar, meraklısı çok bu işin biz şu fiyatı biraz yükseltelim. Bak fatih kardeşim biz düşündüğünü saygı ve edep çerçevesin de her plarform da dile getiren insanlarız. Yani ALLAH'IN bildiğini kuldan saklamayız bizim içimiz dışımız bir. Saygılarımla.
feridun berin
16.Mart.2009, 15:16
Fatih bey kardeşim, ben senin eski ilanını (başka ilanın altına; orada birileri varmı) 500TL olarak okuyunca seni telefonla aramıştım, foto atamadığını söyleyince e mail adresimi de vermiştim, fotoları gönder diye ancak ilanı yeni konu da 600TL olarak yazdığını görünce aklıma şu geldi; demek bir telofon daha etsek mal mezatında ki gibi fiyat bi yüzlük daha artacak. Şimdi kardeşim kim olsa bozulur, bizim kimseden saklımız gizlimiz yok, fiyatını yazmışın, kimse yokmu demişin, eyvallah, cevap vermişiz, foto istemişiz fiyat yükselmiş. Köpek alınır, satılır, acemilikle, ilan yanlış yere verilir, Sebahattin kardeşimin dediği gibi selamsız sabah sız konuya direk girilir, evet bunların hepsinin açıklaması vardır ama bana göre fiyatın yükselmesininde açıklaması vardır, biz bunu da dinleriz, bilmekte isteriz. Yoksa şöyle düşünürüz: Abi girdik internete yazdık, anında aradılar, meraklısı çok bu işin biz şu fiyatı biraz yükseltelim. Bak fatih kardeşim biz düşündüğünü saygı ve edep çerçevesin de her plarform da dile getiren insanlarız. Yani ALLAH'IN bildiğini kuldan saklamayız bizim içimiz dışımız bir. Saygılarımla.
Mehmet aynen katılıyom söz arkasında durmak gerekir herkese selam.
imported_avkolik
16.Mart.2009, 15:30
Fatih Bey bu konuya bi açıklık getirirseniz iyi olacak...
fatih bir
16.Mart.2009, 19:27
ya abi sen bana ben bu köpeğe talibim almaya niyetim var dedinmi?????veya seninle bir pazarlık yaptıkmı???açıklamasını dün yapmıştım yalanla dolanla 3 kağıtla işimiz yok allaha şükür ordan alacağım üçe beşede ihtiyacım yok şükür hala neyi arıyorsun anlamadım?hatta bugün sebahattinede bunun açıklamasını yaptım o az çok beni tanımışitır ve anlamıştır.ayrıca sen ilk ilanda ne okuduysan o geçerlidir.bunun tekrar söylemek istemezdim ama söylettin be abi.istersen tekrar açıklamasını yapayım dediğim gibi ilk ilanı deneme amaçlı ben yazdım sen resim isteyince tekrar girip arkadaşımla bir form daha doldurduk fiyat olarak ne yazayım dedi bende 500 demiştim tekrar öyle yaz dedim oda esprisine yüzde benden dedi o şekilde yazdık durum bundan ibaret ben 100 liranın bukadar sorun yaratacağını bilseydim dur arkadaşım şimdi sitedekiler bana tepki gösterir sen yine 500 yaz derdim vallahi müsade ettiğime pişman oldum..keşke 500 demiştim ama jest olsun 450 yaz giden para pul olsun yeterki gönüller bir olsun deseydim.neye üzülüyorum biliyormusunuz yanlış bir girişle yanlış anlaşıldığıma neyse ya daha ayrıntılı bir açıklama bekliyorsanız onuda yaparız saygılar...
fatih bir
16.Mart.2009, 19:30
tövbe orda yanlış birşey yazmışım ilk ilanıda birinden yardım alarak yazmıştım...
Sebahattin AVCI
16.Mart.2009, 19:49
Mehmet arıdilli abim ben fatihle bugun görüştüm ve inanıyorumki biranlık işin espiriside olsa böyle bişi olmuş zaten şuda var site kurtlarından olsa idiler burasını köpeğin resimleri ile doldurup güzel bi ilan verir satılığa çıkarırdı bu belli olurdu biraz alaylı iş olsun diye bi satış olmuş
satma amacıda yurtdışına gideceğinden ötürü olduğunu dile getirdi fatih ustam ve sordum nasıl bir köpek artısı eksisi nedir diye
10 numara köpek olduğunu söyledi secereli köpekmiş ozaman anne babanın fotolarını koyarsan daha güzel olur dedim annenin fotosunu belki bulabilirim dedi babanınsa öldüğünü söyledi
yani şuan oda pişman oldu buraya bu ilanı arkadaşı yardımcı olmuş ve bu şekilde yazılmış değişmiş ama sıkıntı yok abi bundada vardır bi hayır
belki şuan 600 değilde pazarlık payı ile 400 e bile alına bilirdi belkide adamın yurt dışına gitme olayı var kime verecek köpeği herkez bakmaz emanete satarım diye düşünmüş
arkadaş kurbanı olmakta zor mehmet abi arkadaşım saygılı bir şekilde durumu izah etti sanırım sıkıntı kalmamıştır
saol fatih saygı ve selamlar
Bu tartismalar guzel bir alisverisin ve iyi bir dostlugun habercisi gibi.
Hadi Hayirlisi
imported_avkolik
17.Mart.2009, 07:23
Olay anlaşıldığında göre inşallah güzel bir alışveriş olur
çetin ekren
17.Mart.2009, 07:56
MEHMET ARDİLLİ abicim bak arkadaş herhalde bizide kırmayıp 400 liraya vercek bu köpeği sana sende bir cevap yaz artık hadi hee dede al hayrını gör ne diyelim.
Mehmet Ardilli
17.Mart.2009, 15:34
Sevgili arkadaşlarım, Amacımız burda Fatih kardeşimin elinden fırsatçılıkla köpeğini almak değil.
Ancak yazdığım gibi biz kimseyle pazarlık etmeyiz, karşı taraf bize bakar abicim sana oluru bu der, biz eyvallah deriz, paramız yetiyorsa alırız, yok yetmiyorsa abim bunu denkleştiremedik keşke imkanımız olsaydı deriz. Fatih benimle tel konuşmasın da pazarlık görmediyse bundan, ama biz ona ilan senin mi? geçerli mi? diye sorduk, foto istedik sonra baktık ki fiyat yükselmiş, kırıldık tabi. Bizim tarafımızdan bakınca ne düşünülür onuda yazdık, Fatih kardeşime de neden böyle yaptığını sorduk tabi. Ha şimdi Fatih abicim tel açsaydın bunu büyütmezdik anlaşırdık diyebilir. Fakat dediğim gibi bu siteye verilen bir ilan herkese açık bir ilan, artık soru varsa sitede, cevap varsa sitede, ilan herkesin önünde ise doğru, yanlış, herkesin önünde. Fikrini değiştirmiş olabilir; yazar kardeşim yeni fiyatım bu der, eyvallah. Yanlışlık olmuş bu fiyatı arkadaşım girdi diyor ona da eyvallah. Bizim üstünde durduğumuz bu açıklamanın yapılması idi. Yoksa insanın aklına başka şeyler geliyo, biz dürüstce onuda yazdık. Şİmdi Fatih yanlış anlaşıldığı için üzülüyo, oysa biz yanlış bir durum var, doğrusu anlaşılsın, açıklasın diye yazdık. Şimdi Sebahattin ve Çetin kardeşlerim 400TL ye alınır diyor. Ben Fatih kardeşim ne diyor, onun gönlünden ne geçiyor onu soruyorum. Fatih sen bu köpeğe ne istiyorsun kardeşim.
fatih bir
17.Mart.2009, 19:25
ya abi onu bunu boşver bu sabah 3 kişi aradı sordu bir kaçı gelecem alacam dedi fiyat olarak ben 500 dedim tamam dediler.ama sen beni bir ara müsait olduğunda 450 liraya verecem bu köpeği sana sende bana dua edeceksin..tamammı güzel abim hiç uzatmaya gerek yok başkasınada 450 demedim demem bunuda bilesin ....belki yolumuz düşer o taraflara bir acı kahveni içeriz..
imported_avkolik
18.Mart.2009, 00:08
Avkolik avkolik olalı böyle güzel bir satış alışveriş görmedi :) Hadi hayırlaşın garii :D :D
Mehmet Ardilli
18.Mart.2009, 08:56
Eeee... Bize Koçaeli yolu gözüktü, hem Fatih kardeşimle tanışalım, hemde şu Luckiy'i yakından bir görelim demi ya. Sebahattin kardeşim yakınlardaysan seninde bir çayını içmek isteriz. Fatihçim adres için arıyacağım seni. Kalın sağlıcakla, Kocaeli'nde ki avkolikler; ARDİLLİ GELİYOOO... Herkese selamlar Manisa'dan.
fatih bir
18.Mart.2009, 10:34
tamam abi hayırlısı olsun bekliyorum....
hadi hayırlı uğurlu olsun her iki tarafada.bizlerden de bol bol slm götürün mehmet ustam
Mehmet Ardilli
18.Mart.2009, 11:46
İzzet imkanın varsa gel manisa'ya senide götürelim canım kardeşim.
teklifin için çok teşekkür ederim.zaten imkanım olursa,inan ki ilk işim siz ve feridun ustamın yanına gelmek olacak.
fatih bir
18.Mart.2009, 12:44
ardilli abi adamlar sabahtan beri arayıp duruyorlar söz vermiyorum adamlara haberin olsun..ne zaman gelebilirsin sen
Mehmet Ardilli
18.Mart.2009, 13:39
Fatih kardeşim, Feridun ve Erdal sadıçlarım da gelmek istiyorlar, onlarla bir planlama içindeyiz, bize hafta sonuna kadar müsade et, yok ben bekleyemem dersen ozaman sen bilirsin.
Sebahattin AVCI
18.Mart.2009, 17:47
fatih sen bırak arayanları mehmet abi gelecek nasipse 2 gün daha sabır ustam söz verilmiş sıkıntı yok hayırlı olur inşallah
mehmet abi ben uzakta değilim abi fatihle aramızda 55-60 km yol var abi ismail türüt diyorki sakarya ile izmit arası 15 dakka diyor http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
gelirseniz memnun alurum abi gelmeden arayınki bende şehir dışında olmayım http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
feridun abimde asker arkadaşını ziyaret etmiş olur bu arada
saygılar .
Hadi Hayirli Ugurlu Olsun.
Yolunuz acik olsun.
Sebahattin AVCI
19.Mart.2009, 18:40
bugun Fatih BİR beni aradı saolsun eksik olmasın
Mehmet ARI abim ve Feridun BERİN ustalarım fatihin kurzhaarını almaya gelmişler çay içip yola dönüş için çıkmışlar
hayırlı ugurlu olsun fermasında güzel avlar dileğiyle
ama ustalar sizi bekledim buralara kadar gelmişken ugrarsınız diye ümit ediyordum fahih işleri bırakıp geldikleri için ugrayamadığınızı söyledi hayırlısı ile evinize vardı iseniz ne mutlu inşallah birdahaki sefere
saygı ve sevgiler .
Sebahattin AVCI
20.Mart.2009, 06:27
mehmet ve feridun abi yol yorgunluğu olsa gerek dünden beri yoksunuz sitede http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
yoksa yeni traktörle tarlada eğitimmi var http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
saygılar
Donus yolundaki muhabbetleri nasildi acaba?
Soyle olmustur
Mehmet Ardilli: Feridun Abi nasil iyi etik mi bunu almakla
Feridun Abi : Ya heralde iyi ettik Mehmet
Mehmet Ardilli: Ya abi hic sesi cikmiyor bunun
Feridun Abi : Akilli kopek
Mehmet Ardilli: Avi Nasil acaba ?
Feridun Abi : Fatih muhayyer dedi ya
Mehmet Ardilli: Ya Delikanli cocukmus Fatih'de sitede tartistik ama
Feridun Abi : Aslan gibiymis
Mehmet Ardilli: Sezona bunu canavar gibi yaparim
Feridun Abi : Insaallah
inşlhh. güzel videolarını burada bizimle paylaşırlar
Mehmet Ardilli
20.Mart.2009, 13:12
Arkadaşlarım muhteşemsiniz, yokluğumuzu aratmamışsınız biz yokken, muhabbetimiz sürmüş bunu görmek beni gerçekten mutlu etti, demek ki paylaşımlarımızla gerçek köprüler oluşturmuşuz aramızda. Bu bence parayla, pulla kazanılabilecek bir servet değildir, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Şimdi merak ediyorsunuz tabi neler oldu diye, gerçekten tüm dostlarımı yanımda hissettim bu yolculukta, ama sağ olsun Feridun ve Erdal sadıçlarım bana iştirak ettiler, tıpkı ava gider gibi çok neşeli bir yolculuk geçirdik. Ben yola çıkacağımız günün gecesi sabaha kadar hiç uyumadım, bizim üç yaşında ki kızımız saat ikiye kadar uyumadı, saat ikiden sonra da benim uykum kaçtı. Sabah saat beşte çıktık yola, Akhisarda bir çorba molası verdik, yolu ben iyi bildiğim için direksiyona burdan itibaren ben geçtim. Yol boyu yağmur, kar hiç peşimizi bırakmadı. Tabi yolda muhabbet gırla, şen şakrak bir yolculuktan sonra saat onbir gibi Gölcük'e Fatih kardeşimin memleketine vardık. Fatih'i aradığımızda sağolsun bizi karşıladı, baktık karşımız da gencecik pırıl, pırıl bir delikanlı. Fatih bizi Luky'i görmeye götürdü ve karşımızda Luky; iri, bakımlı, çok sevimli, sıcak kanlı, bu tüylü mahluk hepimizin kalbini fet etmeyi başardı. Köpeği dikkatlice inceledim kusursuz bir Drahtaar. Fatih ağırlamak, yemek ısmarlamak istedi, biz yemiş kadar olduk, çay içip muhabbet edelim biraz diye kahveye oturduk. Fatih'le yüzyüze hem sitedeki sohbetimizin amacının insanların yanlış anlamalarının önüne geçmek olduğu konusunda, hem avkolik dostlarımız konusunda, hem bizim ava ve avcıya bakışımız konusunda, çok tatlı bir sohbet ettik. Fatih bizi, biz Fatih'i çok sevdik. Ben araba kullanacağım için Luky'i alıp Fatih'ten ayrıldık. Gönlümde Sebahattin kardeşimi ziyaret etmek vardı, ancak dönüşte gemlikte üç senedir Drahtaar'ı ile avlandığımız Yener binbaşı köpek eğitim merkezinde bizi bekliyordu. Yolun gidiş geliş yüz elli km uzaması bu söz verilmiş randevuyu imkansız hale getiriyordu, yol ve uykusuzluk bizi bir vakit parodoksuna sokunca Sebahattin kardeşimi aramaktan vaz geçmek zorunda kaldık. Bir vesile ile yine ziyaret ederiz tesellisi ile gemlik yoluna düştük. Yener dostumuzla verdiğimiz çay molasında TSK nın yetişmiş köpek ihtiyacını karşılayan köpek eğitim birliğinide görmüş olduk. Bursa yolunda Ferudun bir çay molası isteyip istemeyeceğimizi sordu. Olur dedik. Ozaman Naim beyi arıyalım, müsait ise çaylarımızı beraber içelim dedik. Naim usta çok memnun oldu. Beş dakika da bizim bulunduğumuz yere geldi, onunla da çok hoş, çok sıcak bir muhabbetten sonra, eee buhabbette doyum olmaz, yolumuz uzun dedik. Luky'i ve bizi Bursadan da Naim ÖZAVCI dostumuz uğurladı. Çok güzel bir vesile ile çok güzel bir köpek almış, çok güzel insanlarla yüzyüze sohbet etmiş, çok güzel bir yolculuk etmiş, çok güzel bir gün geçirmiştik. Aslında vakit yetse ziyaret etmek istediğimiz birçok dostumuz vardı ama ALLAH sağlık versin tekrar geliriz dedik. Müsafir perverlikleri ile bize kucak açan dost larımıza her şey için çok teşekkürler. Sözün özü Luky artık ben de, şimdi onunla yep yeni maceralar bizi bekliyor. Hepinize kucak dolusu selamlar avkolik dostlarım.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif
ali kaya
20.Mart.2009, 13:43
Donus yolundaki muhabbetleri nasildi acaba?
Soyle olmustur
Mehmet Ardilli: Feridun Abi nasil iyi etik mi bunu almakla
Feridun Abi : Ya heralde iyi ettik Mehmet
Mehmet Ardilli: Ya abi hic sesi cikmiyor bunun
Feridun Abi : Akilli kopek
Mehmet Ardilli: Avi Nasil acaba ?
Feridun Abi : Fatih muhayyer dedi ya
Mehmet Ardilli: Ya Delikanli cocukmus Fatih'de sitede tartistik ama
Feridun Abi : Aslan gibiymis
Mehmet Ardilli: Sezona bunu canavar gibi yaparim
Feridun Abi : Insaallah
TEK KELİMEYLE HARİKA SINIZ YAAAA...... koptum güLmekten
ali kaya
20.Mart.2009, 13:46
Arkadaşlarım muhteşemsiniz, yokluğumuzu aratmamışsınız biz yokken, muhabbetimiz sürmüş bunu görmek beni gerçekten mutlu etti, demek ki paylaşımlarımızla gerçek köprüler oluşturmuşuz aramızda. Bu bence parayla, pulla kazanılabilecek bir servet değildir, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
Şimdi merak ediyorsunuz tabi neler oldu diye, gerçekten tüm dostlarımı yanımda hissettim bu yolculukta, ama sağ olsun Feridun ve Erdal sadıçlarım bana iştirak ettiler, tıpkı ava gider gibi çok neşeli bir yolculuk geçirdik. Ben yola çıkacağımız günün gecesi sabaha kadar hiç uyumadım, bizim üç yaşında ki kızımız saat ikiye kadar uyumadı, saat ikiden sonra da benim uykum kaçtı. Sabah saat beşte çıktık yola, Akhisarda bir çorba molası verdik, yolu ben iyi bildiğim için direksiyona burdan itibaren ben geçtim. Yol boyu yağmur, kar hiç peşimizi bırakmadı. Tabi yolda muhabbet gırla, şen şakrak bir yolculuktan sonra saat onbir gibi Gölcük'e Fatih kardeşimin memleketine vardık. Fatih'i aradığımızda sağolsun bizi karşıladı, baktık karşımız da gencecik pırıl, pırıl bir delikanlı. Fatih bizi Luky'i görmeye götürdü ve karşımızda Luky; iri, bakımlı, çok sevimli, sıcak kanlı, bu tüylü mahluk hepimizin kalbini fet etmeyi başardı. Köpeği dikkatlice inceledim kusursuz bir Drahtaar. Fatih ağırlamak, yemek ısmarlamak istedi, biz yemiş kadar olduk, çay içip muhabbet edelim biraz diye kahveye oturduk. Fatih'le yüzyüze hem sitedeki sohbetimizin amacının insanların yanlış anlamalarının önüne geçmek olduğu konusunda, hem avkolik dostlarımız konusunda, hem bizim ava ve avcıya bakışımız konusunda, çok tatlı bir sohbet ettik. Fatih bizi, biz Fatih'i çok sevdik. Ben araba kullanacağım için Luky'i alıp Fatih'ten ayrıldık. Gönlümde Sebahattin kardeşimi ziyaret etmek vardı, ancak dönüşte gemlikte üç senedir Drahtaar'ı ile avlandığımız Yener binbaşı köpek eğitim merkezinde bizi bekliyordu. Yolun gidiş geliş yüz elli km uzaması bu söz verilmiş randevuyu imkansız hale getiriyordu, yol ve uykusuzluk bizi bir vakit parodoksuna sokunca Sebahattin kardeşimi aramaktan vaz geçmek zorunda kaldık. Bir vesile ile yine ziyaret ederiz tesellisi ile gemlik yoluna düştük. Yener dostumuzla verdiğimiz çay molasında TSK nın yetişmiş köpek ihtiyacını karşılayan köpek eğitim birliğinide görmüş olduk. Bursa yolunda Ferudun bir çay molası isteyip istemeyeceğimizi sordu. Olur dedik. Ozaman Naim beyi arıyalım, müsait ise çaylarımızı beraber içelim dedik. Naim usta çok memnun oldu. Beş dakika da bizim bulunduğumuz yere geldi, onunla da çok hoş, çok sıcak bir muhabbetten sonra, eee buhabbette doyum olmaz, yolumuz uzun dedik. Luky'i ve bizi Bursadan da Naim ÖZAVCI dostumuz uğurladı. Çok güzel bir vesile ile çok güzel bir köpek almış, çok güzel insanlarla yüzyüze sohbet etmiş, çok güzel bir yolculuk etmiş, çok güzel bir gün geçirmiştik. Aslında vakit yetse ziyaret etmek istediğimiz birçok dostumuz vardı ama ALLAH sağlık versin tekrar geliriz dedik. Müsafir perverlikleri ile bize kucak açan dost larımıza her şey için çok teşekkürler. Sözün özü Luky artık ben de, şimdi onunla yep yeni maceralar bizi bekliyor. Hepinize kucak dolusu selamlar avkolik dostlarım.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif
HAYIRLI UĞURLU BOL KANLI AVLAR YAPMA DİLEĞİYLE
fatih bir
20.Mart.2009, 14:56
mehmet abi tekrar hayırlı olmasını diliyorum.lucky e iyi bak kıymetinide bileceğini biliyorum.ayrıca yazdıklarından dolayı tşk ediyorum.ziyaretiniz kısa oldu oldu ama inş.başka sefere daha farklı yerlerde tekrar karşılaşırız.he söylemeden geçemiyorum lucky zaten maceranın ta kendisi umarım ona ayak uydurabilirsin:)seni epey yoracak umarım avınız bol olur köpeğiniz fermada namlunuz hedefte olur:))uydu sanırım.herkese sevgiler saygılar
imported_avkolik
20.Mart.2009, 16:57
<div id="post_message_703929" class="vb_postbit"><table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" width="100%" align="center">
<tr valign="bottom">
<td class="smallfont" align="center">
<table class="tborder" cellpadding="6" cellspacing="1" border="0" width="450" bgcolor="#FFFFFF">
<tr>
<td colspan="2" bgcolor="red" class="thead" align="absmiddle">http://www.smf.gen.tr/smf/Themes/default/images/icons/quick_lock.gifBuKonuAvkolik.Net AdminiTarafındanKilitlenmiştir.</td>
</tr>
<tr>
<td width="64" align="left" bgcolor="#FFFFFF" class="smallfont" valign="top">http://www.smf.gen.tr/smf/Themes/default/images/icons/quick_lock.gif</td>
<td align="left" bgcolor="#FFFFFF" class="smallfont"><font color="red">Kilitleme Sebebi: </font>Köpek satılmıştır...
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" align="left" bgcolor="#FFFFFF" class="smallfont">
<table cellpadding="6" cellspacing="1" border="0" width="450" bgcolor="#FFFFFF">
<tr>
<td align="left" bgcolor="#FFFFFF" class="smallfont">http://www.smf.gen.tr/smf/Themes/default/images/icons/quick_lock.gifForum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.</td>
</tr>
<tr>
<td align="left" bgcolor="#FFFFFF" class="smallfont">http://www.smf.gen.tr/smf/Themes/default/images/icons/quick_lock.gifForuma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.</td>
</tr>
<tr>
<td align="left" bgcolor="#FFFFFF" class="smallfont">http://www.smf.gen.tr/smf/Themes/default/images/icons/quick_lock.gif<font color="red">Forum Kurallarını okumak için tıklayın..</font> (http://www.avkolik.net/forum/index.php?board=1.0)</td>
</tr>
<tr>
<td align="left" bgcolor="#FFFFFF" class="smallfont">http://www.smf.gen.tr/smf/Themes/default/images/icons/quick_lock.gifŞikayetleriniz için tıklayın (http://www.avkolik.net/forum/index.php?board=12.0)</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table></div>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.