PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 18 AYLIK KANGAL CANGO

14.Mart.2009, 18:42
http://www.avkolik.net/forum/richedit/upload/2k919d07efab.jpg http://www.avkolik.net/forum/richedit/upload/2k8855aad71f.jpg İŞTE CANGOO

Mehmet Ardilli
14.Mart.2009, 19:19
Anılım, ciğerim gel bi bardak çayda san vereyim, zihnin açılsın, hane len kangal heh heh heeeee......

KOSAVALIMİROGLU
14.Mart.2009, 19:25
anıl gardaşım birde kangalın yavrunun fotosunu atsaydın yerinde olurdu be ustam

14.Mart.2009, 19:33
YA COK PARDON Bİ HATA OLMUS FOTOLOARİ ATARKEN HEHEHEHEHE :):)

14.Mart.2009, 19:41
yerim ben seni tosunum

Mehmet Ardilli
14.Mart.2009, 19:52
Anılım ocağa geç ben gidiyom, bak kimseyi çaysız koma.

14.Mart.2009, 19:54
TMM MEHMET ABİ YA İİ Bİ HATA YAPTİK SEN GEC DALGANİ :) YAKALARIM BENDE SENİN ACİGİNİ :) HEHE

14.Mart.2009, 19:56
KOMUTANIM VALLA SEN BENİ NASİL YİCEN MERAK EDİYOM? 97 KİLOYUM BEN :) :) BABAMIN COK SLMI VAR SANA

feridun berin
14.Mart.2009, 20:24
Anıl oğlum burası kurtlar sofrası bi konu açarken iki düşüncen bir önizleme yapıcan sonra gönderecen.Burda yazarken, avda silah atarken, hataya yer yok.Hata yaparsan makara yumak olursun.buda hayattan ders :) -_- *_* :D :P

cemalreis
14.Mart.2009, 20:30
anılcığım sen abilerine bakma hakiki kangal, onların bildikleri kırma kangal.

KOSAVALIMİROGLU
14.Mart.2009, 21:12
hey maşşallah gardaşım harika kangallar bunlar

14.Mart.2009, 21:22
HAKLISIN VALLA ( KELE GÜLENİN KENDİ SAÇI OLSA BARİ) BEN HALA FOTO ATMAYI BECEREMİYORUM ALİ EKBER ÇOMAK HERŞEYİ İNCE İNCE YAZMIŞ ŞEKLİYLE GÖSTERMİŞ BEN HALA ATAMIYORUM . BECERİKSİZLİK İŞTE NE YAPACAN SENDE BABANA SLM SÖYLE

feridun berin
14.Mart.2009, 21:28
Yılmaz Anıl muradiyeye gelince iki dakakida öğretir merak etme sen zekisin hemen kaparsın benim kafa almıyor selam.

Halil KÜÇÜK
14.Mart.2009, 21:39
Anıl harika paylaşım teşekkürler
Asil hayvanlar, gördümmü gururlanıyorum
Esat abime bir sorayım
bulardan av köpeği olurmu ferma verirmi aportu nasıl
selam mersinden yeğenim

Sebahattin AVCI
14.Mart.2009, 22:03
krata yakışıklıda bişi adam hep dana ilemi bakmış buna http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

Mehmet Ardilli
16.Mart.2009, 10:23
Anıllım sonun da atmışın fotoları. Ali abine selamlar Cango çok güzel bir köpek, ama üzülerek yazmak zorundayım Kangal değil. Soyunda kangal köpeğinin kanıda olabilir, ammaaa şimdi 1985 senesinden beri bu konuyla uğraşan biri olarak, ulaş devlet üretme çifliğindeki Kangalların genetik araştırmasını tez olarak genetik profösörü enişteme rica, minnet cumhuriyet üniversitesinde yaptırtarak, Kangalların kromozon farklılığı konusun da litarütüre geçmesinde katkı koyan biri olarak bu güzel köpeğe malesef Kangal diyemiyeceğim. Bizim ülkemiz de konular ve işler çobuk efsaneleştirilip sulandırılır, ve hemen bunun rantına koşulur. İşte sonuç zan ve vehametle birileri inandırılır. Halbu ki, ülkemizde çeşitli ırklarda çoban köpekleri mevcutdur, ve bazıları saf kan özelliğini korumaya devam etmektedir. Anadolu çoban köpeklerinin için de, Akbaş çoban köpeği, Karabaş çoban köpeği ile sıkça karıştırılan ve çapraz çiftleşmelerle kırılan bir köpektir Kangal. Malesef bilinçsiz üretim köpek ırklarının için de en çok Kangalı vurmuştur. Oysa yurt dışına kaçırılan saf kan Kangal köpekleri, köpek kulüpleri tarafından sahiplenmiş, denetimli üretimlerle soyları devam ettirilmektedir. Ne acıdır ki ülkemizde çok az özel teşebbüsün yanında, Ulaş devlet üretme çiftliği, emniyet müd. köpek eğitim merkezleri, TSK köpek üretim ve eğitim birliği, dışın da çabalar görülmemekte, buralarda ki üretimler ise köpeğin asli görevi olan çoban köpeği özelliğinden uzaklaşmaktadır. Bu vesileyle bana bunları yazma imkanı doğurduğun için öncelikle Anılcım sana ve tabiki Cango'ya teşekkürler.