PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : uçan balon dan selam siteye

21.Ocak.2008, 07:16
selam site sakinleri ama serkan la biz geldik sanırım sakin bi site olmıyacak artık.herkese bol kanlı avlar dilerim rasgelehttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/wink.gif

avci064
21.Ocak.2008, 08:19
Hoşgeldin; burda yaman avcılar vardır ona göre. Dağlarda girdiğiniz yeri dağıtırsınız. Ama burayı renklendireceksiniz inşallah.

fatih demircan
21.Ocak.2008, 11:17
uçanbalon kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin ama kinlik bilgilerin hakkında daha detaylı bilgi verirsen sana olan hitap şekillerimizde deişir yaş doğum şehir gibi ibareleri belirtirseniz memnun oluruz teşekkürler

Mustafa ÇİL
21.Ocak.2008, 11:36
uçan balon hoş geldin sefalar getirdin dee,fatih söylemiş gardaşım abimizmisin gardaşımız mısın sana nasıl hitap etsek bilmiyorumki..neyse inşallah kendini bize tanıtırsın hoş geldin

21.Ocak.2008, 12:04
bana balon demeniz kafi arkadaşlar .o kısımlara nerden girilir bilemedim özür dilerim

MEHMET KANDAK
21.Ocak.2008, 14:05
HOŞ GHELDİNİZ..GEÇ BİLE KALDINIZ BENCE .. TEKRAR HOŞGELDİNİZ...

avcikardes35
21.Ocak.2008, 18:17
uçan balon ustam da gelmiş

hoşgeldin usta...

usta burda herkes safkan cı

bizim kırıklarla tip te yarışırlarda avda yarışırlarmı bilemem...

imported_avkolik
21.Ocak.2008, 18:34
uçan balon kardeşim sen ismini bilgilerini normal mesaj olarak yaz madem biz profile işleriz imza böümüne yani...bu arada sitemize hoş geldin...umarım sitemize güzellikler katarsınız...saygılar

nihat baltacı
22.Ocak.2008, 14:44
uçan balon ustam da gelmiş

hoşgeldin usta...

usta burda herkes safkan cı

bizim kırıklarla tip te yarışırlarda avda yarışırlarmı bilemem...

valla serkan bende de var kırık .http://avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/3.gif

cemalreis
25.Ocak.2008, 07:43
HOŞ GELDİN KARDEŞİM SEFALAR GETİRDİN

05.Şubat.2008, 16:13
HAKAN SENİN OLDUĞUN YERDE CURCUNA ÇOK OLUR BEN SENİN GENÇLİĞİNİDE BİLİRİM.ARAMIZA HOŞ GELDİN BEN FAZLA TAKILAMADIĞIM İÇİN ANCA YAZDIM.İSMAİL ABİYE SELAMLAR

05.Şubat.2008, 16:15
HA UNUTTUM AYRICA EŞMEDEKİ BİZDİK ÜSTE DEDİĞİM GİBİ BEN SENİN GENÇLİĞİNİDE AVCILIĞINIDA BİLİRİM.HATIRLADINMI BILDIRCIN ANA KAYMIŞTI