PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kokusuz köpekler

17.Mart.2009, 10:51
ustam merakımı mağzur gör.yeni doğan köpeklerinizden kokusu güzel olmayan yada hoşunuza gitmeyen köpekler oluyormu.oluyorsa ne yapıyorsunuz?
teşekkürler.

Yusuf
17.Mart.2009, 11:04
Hangi Usta?

feridun berin
17.Mart.2009, 11:17
Geçen günkü muhabbete dönecek bu iş usta dediğine göre bana diyor herhalde hahahhaa

Yusuf
17.Mart.2009, 11:31
Izzet bunu hep yapiyor :)

feridun berin
17.Mart.2009, 11:34
Her seferinde yusuf ile feridunda sazan gibi hemen düşüyor demi sanki ustalarmış gibi...... tüm dostlara selam.

çetin ekren
17.Mart.2009, 11:46
feridun abi sana diyor arkadaş da!!!

17.Mart.2009, 12:00
şu an gülmekten yerlerdeyim.hahahahahaha

17.Mart.2009, 12:02
+

feridun berin
17.Mart.2009, 12:06
Yaz farketmez bir atasözü var derlerki harmana gelen sıpa yerse bir, iki sopa bidaha asla gelmez sapa. İstediğin kadar usta deyiver artık ben düşmem tuzağa kim olursa olsun usta. İzzet konumu açtı iki okuyacam bir yazıcam Kal sağlıcakla.

17.Mart.2009, 12:13
Izzet bunu hep yapiyor :)

yusuf ustam,konuyu çil ustamızın sayfasında açtım.
ama espiri söz konusu oluyor.olsun bu sayede yüzümüz gülüyor.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
ilginç diyaloglar oluşuyorhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cool.gif

feridun berin
17.Mart.2009, 12:20
ustam merakımı mağzur gör.yeni doğan köpeklerinizden kokusu güzel olmayan yada hoşunuza gitmeyen köpekler oluyormu.oluyorsa ne yapıyorsunuz?
teşekkürler.

İzzet ben burada Çil usta ibaresini göremedim Avkloik Çİl ustanınmı kim ne açarsa hep Çil e mi açılıyor bilmiyordum kusura bakma Saygılar Çil ustama o zaman. herkese Manisadan kucak dolusu selam.

17.Mart.2009, 12:20
Yaz farketmez bir atasözü var derlerki harmana gelen sıpa yerse bir, iki sopa bidaha asla gelmez sapa. İstediğin kadar usta deyiver artık ben düşmem tuzağa kim olursa olsun usta. İzzet konumu açtı iki okuyacam bir yazıcam Kal sağlıcakla.

ya ustaların usatsı feridun abim.bil ki amacım seni kırmak değildi.hemen sildim msjımı.yeterki bana gönül koyma.
çok,çok,çok ama ççççççoooooooooooooookkkkkkkkk özür delerim.
barıştık değilmi.eğer barışmadıysan söyle senin o güzel gönlünü kazanmam için ne gerekirse yapmaya hazırım.

feridun berin
17.Mart.2009, 12:24
yok be abim ben çocukmuyum küseyim ben oynamam deyivereyim yok asla kırgınlığım olmaz. Avkalik ana sayfada konuyu açan izzet olduğu için genele açıldı sandım okadar çil olduğunu düşünemedim onun için kusra bakmayın dedim eh işte ihtiyarlık alametleride başladı bizde galiba seni seviyoruz dostum rahat ol bak dükkana müşteri geldi 5 kilo Hazal sarısı boy istiyor hahahha

17.Mart.2009, 12:31
teşekkürler.

İzzet ben burada Çil usta ibaresini göremedim Avkloik Çİl ustanınmı kim ne açarsa hep Çil e mi açılıyor bilmiyordum kusura bakma Saygılar Çil ustama o zaman. herkese Manisadan kucak dolusu selam.

feridun abim,ustam.bilki ben daha yeni avcıyım.farkındaysanız paylaşılan hiç bir konum yoktur.çünkü ne övünecek bir resmim var nede videom.bir tüfeğim var.tüfeğimin resmini çekip paylaşayım isterseniz.elimden geldiğince konulara iştirak etmeye çalışıyorum.
konuyu çil ustamın safyasın da açtım.çünkü hoşlarına gitmeyen köpekleri ne yaptıkları sorusu aklıma geldi.onu sormak istedim.başka bir konu ne açabilirim ki.herkesin ne iş yaptığını bilmiyorum.bilsem onların yaptığı işle uğraştıklarını,onunla alakalı sorular tabiki sorarız.
saygıda bir kusur ettiysem özür dilerim.
selamlar

17.Mart.2009, 12:35
beni hoş gördüğün için allah razı olsun.sizler bize lazımsınız.daha sizden öğreneceğim çok şeyler var.maşşallahın var ferudun ustam.deyim yerindeyse taşını sıksan suyunu çıkarırsın.kal sağlıcakla.
denizlinin sana özellikle sana selamı var

feridun berin
17.Mart.2009, 12:40
Duygu sömürüsü yapma yok yeni avcımış biz alıştık koçum Semra Özal bitarihte zavallı efeciğimin dikili ağacı yok demişti şimdide senin resmin yokmuş geç bunları çıkar çekmeceden foğrafları ben bak buradan görüyom. sen bizim kardeşimizsin özüre gerek yok seni seviyoruz avcı dostum.

17.Mart.2009, 12:49
vallahi yok.ben istemezmiyim.vurduğum avlarla övünmeyi.bu sene 2 tavşanım vardı. o heyecanla hiç aklıma gelmedi resmini çekmek.
inşllh önümüzdeki sezonda nasip olur vurursam paylaşırım.

feridun berin
17.Mart.2009, 12:52
2 Tavşanı biz ancak sitede görüyoz bak ben sana demedim çekmeceden çıkar fotoları diye bak ben buradan görüyorum en alt çekmecede nasıl ama tam avcı gözü dimi ?

17.Mart.2009, 13:00
süpersin ustam.

Mustafa ÇİL
17.Mart.2009, 16:42
valla abiler gardaşlar
çok güzel dİaloklar gönüllerimiz bir elbetdeki

BEN GENELDE ÖLDÜRTÜYORUM , İŞİME YARAMAYACAK HAYVANLARI YAVRULARI

ŞAKA ŞAKA VALLA ŞAKA İNANAN FALAN OLUR BİRDE

17.Mart.2009, 17:33
yaklaşım ben öldürtüyorum yanlış böyle yapıyosanda acıklaman hata

valla abiler gardaşlar
çok güzel daloklar gönüllerimiz bir elbetdeki