PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KÖPRÜ OLMAK......

feridun berin
17.Mart.2009, 15:19
Değerli Avkolik dostları bir dostumun (Bankacı İsmail) tavsiyesi ile siteye üye oldum ve dedimki bu siteyi kurandanda üye olanlardanda Allahrazı olsun çünki gerçekten güzel paylaşımlar Av ve Avcılıkla ilgili genelde bir çok bilgi dedim harika bir site çocuklarıma anlattım önce büyük oğlum Anıl sonra küçük oğlum Samed üye oldular bir şeye inanmıştım burası harika bir yer Bankacı dostum çocuklarınla Mehmet Sucu yanında bir genç delikanlıyla Mehmet Ardilli çok değerli dostum Erdalın çocukları ile inanıyorum daha niceleri olduğuna inanıyorum istedimki bizden önceki ustalarla emsallerimizle bizden küçük arkadaşlarla ve yeni yetişen çocuklarımızla Av ve Avın bütün güzelliklerini paylaşalım geçmişten gelece köprü olalım güzellikleri yaşayarak aktaralım ama gel görki üzülerek belirteyim son zamanlarda kırıcı mesajlar hakaretler kişini fikrine saygısızlıklar aldı başını gidiyor üzülüyor ve şaşkınlıkla takip ediyorum.Tüm arkadaslari daha duyarli ve daha saygılı olmaya davet ediyorum.belkide içinizden ne dior bu adam diyenlerinizde olabilir ama maksadim sadece biraz düsündürmek sizce bu gidisat iyimi sokaktaki kavgalar siyasi kavgalar yetmedide birde sitedemi kavga baslayacak hepinizi cok seviyorum manisadan kucak dolusu sevgilerle feridun Berin

Mustafa ÇİL
17.Mart.2009, 17:13
ÇOK DOĞRU TESPİTLER
TEŞEKKÜRLER ABİM
UYARI VE İHTARLARI LÜTFEN DİKKATE ALALIM DOSTLAR

Sebahattin AVCI
17.Mart.2009, 18:40
feridun abi haklısın son günlerde biraz sıkıntılar oluyor ama bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum siz büyüklerimizin daha sabırlı ve duyarlılığınız ile düşüncelerinizi belirtmeniz ze sevindim

abi zamanla herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum biraz daha sabır ve zaman her yöreden yüzlerce kişi ziyaret ediyor siteyi herkesin bi derdi bi sorunu oluyor kolay değil bunları çözmek sıkıntıları gidermek

ama duyarlı olmanız ve rahatsız olduğunuzu bilmek beni üzdü

sizler benim için değerlisiniz

saygı sevgiler abi .

imported_avkolik
17.Mart.2009, 23:54
Feridun abim seni rahatsız eden olayları lütfen burdan olmazsa özeliden yazarmısın abim...Tespitlerini ve uyarıların için teşekkürler

Mehmet Ardilli
18.Mart.2009, 11:23
Yıkıcı değil, yapıcı olmak, cezalandırıcı değil, uyarıcı olmak, çatışmacı değil paylaşmacı olmak, kırıcı değil, tamamlayıcı ve birleştirici olmak bizleri dostluk zincirinde birer halka yapar. Bu dostluk zincirinin halkalarının sapasağlam kenetlenmesi dileğiyle, tüm avkolik dostlarıma selam ve saygılar.

http://www.avkolik.net/forum/richedit/upload/2k7befcc9889.jpg Bu dostluk zincirinden 25 senelik arkadşlıkları ile Erdal Ergen, Feridun Berin, Mehmet Ardilli. Daha nice yıllara ve nesiller boyu sürmesi dileği ile sevgili dostlarımızla hep beraber.

Mesut BÜLBÜL
18.Mart.2009, 11:38
ferudun abim sitemiz süper ama seninde dediklerini katılmamak elde diyil be kardeşim bak böyle sorunlar olduğunda ali ekber kardeşimize özelden veya telefonla hemen uyar onlar gerekeni hemen müdaele ediyorlar uygunsuz bir paylaşım dahi olsa hemen ara konuyada yakından ilgilenirler gözden kacan bir şeyler olmuş olabilir diye düşünüyorum fark edilmemiş olabilir burada darılacak kırılacak hibir şey yok gayet iyi acıklama yapmışsın düşüncelerini canı gönülden katılıyorum kardeşim
bu hasasiyetin icin candan teşekkür ederim şimdiden selamlar sayğılar bankacı ismayil kardeşimizede ayrıca selamlarımızı sunarım allaha emanet olun kardeşim

NOT<uyarıların icin teşekkürler kardeşim

cemalreis
18.Mart.2009, 11:47
Yıkıcı değil, yapıcı olmak, cezalandırıcı değil, uyarıcı olmak, çatışmacı değil paylaşmacı olmak, kırıcı değil, tamamlayıcı ve birleştirici olmak bizleri dostluk zincirinde birer halka yapar. Bu dostluk zincirinin halkalarının sapasağlam kenetlenmesi dileğiyle, tüm avkolik dostlarıma selam ve saygınesiller boyu sürmesi dileği ile sevgili dostlarımızla hep beraber.

18.Mart.2009, 13:10
gözlemlerinde haklısın feridun abi ne zamandır sitede aldı başını gidiyor tartışmalar inan bir tartışmanın ortasında kalırım diye yazı bile yazmıyorum sadece siteye girip yazılanlara bakıp çıkıyorum ayrıca bazı tekelleşmeler olmuş bir yazı yazdiğinda hep cavap kısımları bazı şahıslar arasında yazılıyor seninkine yorum bile yapılmıyor inşallah düzelir kırıcı olmamak lazım ayrıca burada herkes kendi hür iradesi ile bulunuyor her yapılan hatayıda anında eleştirmemek lazım ki burada daha hayat tecrübesi olmayan kardeşlerimiz var onları bozarak değil tatlı bir şekilde uyararak ikaz etmemiz lazım buda yaşını başını almış siz büyüklerimize düşer saygı ve sevgilerimle