PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜYELİK İSİMLERİ

ismail talay
21.Ocak.2008, 17:07
üye sayımızın artmasıyla birlikte , tekrar isim soyisim kullanımında zaafiyet oluştuğunu gördüm , yeni arkadaşlar için ve eskilere de hatırlatmak için bu konuyuda gündeme getirme ihtiyacı hissettim .
kullanıcı isimlerimizde isim soyisim kullanmamız daha güzel ve akılda kalıcı olacak. en azından soyadımızı kullanabiliriz. ayrıca hala imza blgileri, eksik arkadaşlar mevcut. lütfen imza bilgilerimizi.
isim soyisim:
yer- doğum tarihi:
ve isteğe bağlı olarak msn- gsm kan gurubu gibi bilgileri yazalım . kimimiz yaşlı kimimiz genç kime abi kime amca, kime dede, kime kardeş diyeceğimizi biliriz değilmi.. teşekkürler

birol 01
06.Temmuz.2008, 21:12
Tüm arkadaşlara merhaba der güzel neşeli hoş sohbet dolu av günleridilerim

imported_avkolik
06.Temmuz.2008, 21:17
Birol kardeşim hoş geldin...Lütfen yukarıda belirtildiği gibi imza bilgilerinizi düzenlermisniz? Yardım için bu mesjaın altında ki linklere tıkla kardeşim..selamlar

hallederix
06.Temmuz.2008, 21:19
herkese hayırlı geceler güzel ve özgürce !!!! paylaşımlar dilerim

aytekin çetin
07.Temmuz.2008, 06:56
Çok güzel bir konu İsmail im gerçekten çogu üye arkadaşlar garip garip rumuzlarla üye oluyolar ve altında hiç bir bilgi yok korktukları bir şeymi var yoksa birilerindenmi çekiniyolar anlamadım insana isminle (...... abi .....kardeş gibi) hitap edilmesi kadar kadar güzel birşey olabilirmi? bence SAMİMİ olan herkez kendi ismini ve fotosunu kullansın yolda bibirimizi görsek tanıyamayacagız veya hitap edemeyecegiz.Dag daga kavuşmaz insan insana kavuşur.

raif sengör
07.Temmuz.2008, 11:42
İsmail bu konu daha önce de gündeme geldi. Fakat değişen bir şey olmadı. Bu konuda benim bir önerim var.
Kullanıcı alanına isim soyad girmesi zorunlu olup, eğer kişi isterse Rumuzunu isminin altına yazabilsin... Selamlar..

örneğin = Raif Şengör
Balıkesir10 gibi

ADAPAZARLI AVCI
07.Temmuz.2008, 13:36
Tüm arkadaşlara merhaba der güzel neşeli hoş sohbet dolu av günleridilerim

adapazarından saygılar selamlar

07.Temmuz.2008, 14:41
bencede siteye üye olan arkadaşlarımız isimleriyle üye olsunki hitab ederken bi yanlışlık yapmayalım http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif

H.İbrahim UYSAL
07.Temmuz.2008, 20:37
Bencede doğum tarihlerinin yazılması sevgi ve saygı çerçevesinde paylaşımlar için gerekli.Kasti olmasada yanlış anlaşılmalar ortadan kalkar diye düşünüyorum.

07.Temmuz.2008, 20:47
av yapmak ayıp ve yasak olan bir şey değilki niçin rumuz kullanma gereği duyuluyor.alnımız açık adımız doğru olsunki birbirimizi daha iyi tanıyalım

08.Haziran.2009, 21:32
merhaba avcı kardeşler aranıza yeni katıldım herkese yeni sezonda rastgele diyorum efeler diyarı aydın dan musa demir. saygıyla selamlıyorum

imported_avkolik
08.Haziran.2009, 22:11
Musa Bey hoşgeldiniz...Güzel bir ortamda olduğunuzu sitemize alıştıkça göreceksiniz..Güel ve keyifli paylaşımlar diliyorum

İBRAHİM AKKAYA
09.Haziran.2009, 06:26
Eğilmez başınla hoş geldin EFEM niçe mutlu paylaşımlar