PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZ KARAR VERİN

Mustafa ÇİL
19.Mart.2009, 13:43
SELAMIN ALEYKÜM DOSTLAR GARDAŞLAR

Nedir ? ne değildir ? bilmiyorum,sevdiğim bir abim ile konuşuyorum,muhabbet gidip gidip bu kıf olayına temas ediyor.
İsdemesemde konuşmanın bir ucu mutlaka bu oluyor.Sevdiğim ve saydığım stemize üye olan üstadlar ile küçük küçük muhabbet ve sohbetler eddiyorum,laf mutlaka KIF a uğramadan geçmiyor...Kim ne yapmak isdiyor bir türlü bu olayı tabana yayıp anlatamıyorlaarmı,yoksa anlatılanlar varda bu stede duyuran mı yok bir türlü anlayamıyorum..
Bir abim diyorki,,,,KIF. YÖNETİMİ DEĞİŞECEK,bir diğer dostum diyorki yok aslı,bu nerden çıktı,sadece pointer klb yönetimi değişecek,bekleyip greceğiz,kim hangi yönetime aday neden aday vaadler neler,kıf mı değişen yoksa pointer klb yönetimi mi ? hep beraber greceğiz bakalım....
Üstadıma soruyorum,fikirlerine ve düşüncelerine saygı duyduğum bir insan,kendisine sorup ismini açıklaamamda sakınca görmezse sizlerede ismini verebilirim....Diyorki,,,yahu mustafa bırak bu işleri kim ne ederse etsin,etsin üstadımda bizler avcıyız bu konular tüm camiayı ilgilendiriyor,ne yaparsa yapsın dediğin zaman gayri ihtiyari,sen kendini bu camianın dışında bırakıyosun,ozaman karışmamkı lazım ,,,yok sadece seyret ve içinden gecenleri paylaş dostlar ile diyor......
Paylaşmaya çalışıyosun bu camiadan ses yok,neden sadece ben bu tür konulara dokunup,vatandaşın gözünde bu işlere karşı iöişim gibi gösteriliyor anlayamıyorum....
Bakınız sevgili gardaşlar abiler dostlar
susmayın ,bu konular ile yakın veya uzak olmanız burada birşeyler yazmanızı engellemez.Yeterki şahıslara hitaben yazılıp çizilmesin....

saygılarımla mustafa çil

cemalreis
19.Mart.2009, 14:05
YAHU Mustafa ustam çok ince düşünme sıhhatine zarar verirsin sen bize yani avkolikçilere çok lazımsın.
kifle lifle fazla uğraşma yani kimi seterden hoşlanır kimi puanterden kimi bilmemneden insanları illaki bir
yöne sürüklemeye gerek yok bence puanter 40 ından sonra avcıyı yorar çünkü hızlı ve uzak gezer seter
gibi yumuşak değil.İnşaallah bizlerde avkolikçiler olarak serbes cins yarışmalar yapar birilerinin
boyunduruğuna girmemiş oluruz. inşallah yanlış anlayıp yanlış yorumlamamışımdır saygılar.

Mustafa ÇİL
19.Mart.2009, 17:18
ağzına sağlık abimmmmmmmmm

Sebahattin AVCI
19.Mart.2009, 19:04
Çil ustam doğrudur son günlerde hep kıf dillerde

şimdi köpek ırkı federasyonu kısaca kıf ne istiyor köpeklerimize secere verilecek herkez köpeğinin ırkını soyağacını bilecek hangi kandan kimden nerelerden geldiği bilinecek bu aslında güzel bişi tabi burada rantlar olacak tabi biraz paralar harcanacak secere için belli bi miktar para verecen kıfa buna karşı çıkanlarda olacak tabi ki ama gitmekte katılmakta fayda vardır köpeğimizi kıfa kaydetdirmesekte oradaki ortamı ve katılacak dostlar ile sohbeti şimdiden düşünemiyorum nasip olursa çok uzak ama benbile çok gelmek istiyorum orada bi sürü pointerlerin arasında bir kedi gibi olmak bile güzel olsa gerek http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

kararım bence imkan ve olanaklara göre katılmalıyız

saygı ve sevgiler

ADAPAZARLI AVCI
20.Mart.2009, 09:42
KIFIN BİZLERE ZARARMI FAYDAMI GETİRECEK BUNU ZAMAN GÖSTERİR.

BENIM TANIDIĞIM AVCI ARKADAŞLARIM KIF A KÖPEKLERİNİ BİLDİĞİM KADARIYLA 50 TL YE KAYIT

YAPTIRACAKLARMIŞ.

BAKALIM HERŞEY ZAMAN GÖSTERİR.

fevzi dursun
20.Mart.2009, 10:09
ne o yaw ötv indirimi kıfıdamı vurmuş. 125 ten 50 ye mi düşmük. inatlaşalım bakalım biraz daha düşürüürler belki. :D:D taş tıpta kollarımı yorulacak. toplam maliyetleri alt tarafı 50 kuruşluk metreyle 5 kuruşluk kağıda bakmıyomu :D al sana secere

cemalreis
20.Mart.2009, 13:43
HAY AKLINI SEVEYİM FEVZİ KARDEŞ

mesutsoylu
21.Mart.2009, 14:31
yaw bu avcılık gittikçe gerçekten zengin işi olacak galiba oraya para buraya para bu ne abiler arkadaşlar zaten 2 kağıt parçası için bi dünya para alıyorlar bir köpeğin varmı ?var. peki sen kendi köpeğinin seceresini biliyormusun?evet eeeee daha ne yaw türkiyede pointer yetiştiren bir çok yer var ve kim köpeğini nerden geldiğini kimin yavrusu olduğunu ildikten sonra kıf'e kaydetsen ne olur ettirmesen ne olur camiadaki paylaşım açısından güzel olur belki ama benim şahsi fikrim gerek yok saygılar

Sami KARATAY
21.Mart.2009, 14:51
Merhaba dostlar zengin işi avcılık derken.cıta bayağı yükseldi.dışarıdan gelen köpekler 1000 üstünde geliyor,kaliteli köpekler coğalıyor,,hemde makul fiyatlara ,yakında bizden götürecekler köpekleri,şimdi kuralları onlar koyuyor,yarın inşallah bizim yetiştiricilerde söz sahibi olur

dadak_e
21.Mart.2009, 17:10
abiler gardaşlar bu kif dedikleri neki ne işe yarar
köpeğe eğitimmi verir
yoksa köpeğin peşine avda mı dolanır nedir
kurummudur şahısmıdır bunlar ne iş görürler birisi anlatsında bizde cahil kalmayalım