PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NEVŞEHİRDE YOGUN KAR YAGIŞI

KOSAVALIMİROGLU
19.Mart.2009, 15:29
http://img12.imageshack.us/img12/7069/fotoraf0007.jpg

Nevşehirde yılın son kar yagışı çok şükür yaratana bereket getirdi mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır derlerya o misali şahane kar yagıyor hiç son 10 yıldır nevşehire böyle uzun zaman gündüz başlayıp saatlerce süren vede çok iri taneli pamuk yagar gibi kar yagmıyordu bolluk berketlik ben tabiri caiz ise degerli gönül dostları av yagıyor berket yagıyor diyorum bu karın barajlara göletlere dogaya her canlıya çok büyük faydası olacak inşallah sıkıldıgımız darladıgımız suya berkete bir damlaya hasret kaldıgımız şu dönemde çok şükür cenabı mevla bizlere yetişti bol berketli avlar olsun diyelim

imported_avkolik
19.Mart.2009, 16:12
Aynı şekilde burdada güzel bir yağış var...Teşekkürler paylaşım için

unforgiven
19.Mart.2009, 16:13
Rabbim bereketini artırsın inşallah... Güzel paylaşım için teşekkürler abim...

Saygılarımla...

Sebahattin AVCI
19.Mart.2009, 20:09
Turgut ustam maşallah diyelim mikroplar kırılsın abi barajlar dolsun balıklar bol olsun

bu sezon yeni balık avlarını paylaşımlarını bekliyoruz nasipse

saygı ve sevgiler

KOSAVALIMİROGLU
19.Mart.2009, 20:58
allah izin verirse kısmetse inşallah sabahatin ustam senin kadar tutamam sanıyorum ama fotolarını gördüm döktürmüşsün çeşitin bol bizde kambur aynalı var başka bir çeşitimiz yok yinede kısmet bakalım inşallah paylaşım yaparız görelim mevla neyler eylerse güzel eyler be canım kardeşim

Sebahattin AVCI
19.Mart.2009, 22:04
Estağfurullah Turgut abi olurmu hiç öyle şey ben büyük balıkcı değilim sadece 21 yılımı olta balıkcılığına zevk ile severek kendimi bu iş için en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştım
tatlı su balığının her türlüsünü gördüm avladım ama birtek yakalayamadığım yöreye has bi balık olarak iki çeşittir buda tatlı su levreği (sudak)

saygı ve sevgiler abi önemli olan güzel bi ortamda iyi bir kafile ile balığa çıkıp çayını demleyip iki sohbet edebiliyorsan tutsan da tutmasanda o atmosver yeter abi sağlıcakla kal abi selamlar

kapadokyali_1981
19.Mart.2009, 22:38
Abi ördek zamanı o kadar bekledik ağzımıza alacak kar yoktu sezonu kapadık aralıksız kar yağışı başladı. Tabi sadece av olarak düşünmemek lazım bundada vardır bi hayır inşallah böyle devam ederde bu sene bıldırcını bari bulmak için uzun yollar kat etmek zorunda kalmayız.