Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞTE DOSTLUK BU
KOSAVALIMİROGLU
19.Mart.2009, 16:47
Bu gün çok degerli iki kıymetli konuklarım vardı.Baş avcılarımızdan sitemiz üyesi sayın mustafa ÇANAKKALELİ ustam ve degerli dostu arkadaşı ile birlikte ofisime 37 km yolu aşarak ziyaretime geldiler maksat tanışmak konuşmak dostluk kaynaşmak hoş sohbetti allah bu gönül dostlarımdan razı olsunlar sohbet ettik avcılktan konuştuk eski avları geçmiş konuları başımıza gelen anılarımzı anlattık konuştuk çok hoş vede tatlı bir sohbetdi dostluk adına anlamlı kaynaşma ve buluşma oldu işte bu bir kanıt degilmidir gönül dostları avkolik sitemizde tanışmış oldugum bir allah dostu büyük ustam mustafa ÇANAKKALELİ başavcım ve ben bu sitede dostluk aile birlik beraberlik paylaşım adına emek harcandıgını bir kez daha kanıtlamış olduk bu dostlukta tanışmada onur kıvanç duydum mustafa ustam ayaklarına gönlüne saglık allah razı olsun dostlugumuzu dim etsin bol berketli avlarla birlikte bu gönül dostlugunu süsleriz inşallah teşekür ederim gönül dostum
imported_avkolik
19.Mart.2009, 16:53
Allah dostluğunuzu daim etsin...Sitemizin amacıyla birebir örtüşmüş..Teşekkürler sizlere
Mustafa ÇİL
19.Mart.2009, 17:07
rabbim dostluğunuzu daim etsin
allah dostlugunuzu daim etsin
unforgiven
19.Mart.2009, 18:27
İşte AvKoLiK farkı... Rabbim dostluğunuzu daim etsin abi...
Saygılarımla...
Sebahattin AVCI
19.Mart.2009, 20:00
Turgut abi kısaca güzel bir şekilde anlatmışsınız dostluğunuzu ve dostunuzu allah razı olsun gelenlerden ağırlayıp misafir edenlerden dostluk ve kaynaşma bu olsa gerek
muhabbetleriniz ve dostluklarınız yağlı olsun http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif pardon bu senin deyimindi abi düzelteyim daim olsun http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
saygı ve sevgiler dostca kalın
işte avkolik bumudur,budur.kimsenin kimseyi görmeden dostum dediği bir site.bir çıkar gözetmeksizin yapılan bir ziyaret.allah devamını getirsin.
cemalettlin tasabat
20.Mart.2009, 06:49
avkolik üyesi olalı kahvehaneyi ve sitresi unuttum siteyi kuranlar teşekürler
Sami KARATAY
20.Mart.2009, 07:17
Dostluğun sayfa dışına taşması ne güzel, olması gerekende bu yolunuz bizim buralara düşerse ben de beklerim,ALLAH iyi insalarla tanışmayı nasip etsin ,kötülerin şerrinden korusun....sevgiyle kalın
Mesut BÜLBÜL
20.Mart.2009, 08:28
dosluğunuz dayim olsun kardeşim selamlar sayğılar
avkolik üyesi olalı kahvehaneyi ve sitresi unuttum siteyi kuranlar teşekürler
Guzel bir etki
cemalreis
20.Mart.2009, 13:46
MUHABBETİNİZ BOL DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN
Halil KÜÇÜK
20.Mart.2009, 16:10
Allah dostluğunuzu daim etsin...Sitemizin amacıyla birebir örtüşmüş..Teşekkürler sizlere
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.