Orijinalini görmek için tıklayınız : BU GÜN SİTEDEN TANIŞTIĞIM BİR DOSTU ZİYARET ETTİM!....
DEĞERLİ DOSTLAR!Bu gün sitemizden sanaldan tanıdığım imzasında Nevşehir bulunan çok kıymetli Turgut başavcı kardeşimi ziyarete gittim.bu ziyaretten kastım,sadece tanışıp konuşmaktı.Hani derlerya "GÖNÜL NE ÇAY İSTER NE ÇAYHANE, GÖNÜL BİR DOST İSTER ÇAY BAHANE"sağolsun Turgut bey çok yakın ilgi ve alaka gösterdi. Tanıştık,konuştuk,sıcak sohbetler ettik.sitemiz sayesinde başlayan bu dostluğumuzu daim kılmak dileğiyle ayrıldık.AVKOLİK sayesinde bir dost,bir arkadaş,bir kardeş daha kazandım.Sizlerle paylaşmak istedim.hepinize sevgiler....
Sebahattin AVCI
20.Mart.2009, 05:31
abi ayaklarına sağlık ziyarete gidenden de ziyaretini kabul edip ağırlayandanda allah razı olsun dostluklarınız daim olur inşallah nasipse bizlerede bekleriz
saygı ve sevgiler
Recep DÖNMEZ
20.Mart.2009, 06:11
Mustafa Abi!bu davranışın inşallah bizlere örnek olur...
İnşallah bizlerde daha önceden tanımadığımız ve site sayesinde sanal olarak tanıdığımız avcı dostları bizzat ziyaret etme fırsatı buluruz.
saygılar....
Mesut BÜLBÜL
20.Mart.2009, 08:47
iyi olur tabiki sanal alemdendse avkolik üyelerinin hep tanışma fırsatı buldukca arayıp sormak lazım bencede selamlar sayğılar sizlere arkadaşlar
unforgiven
20.Mart.2009, 11:28
Rabbim dostluğunuzu daim etsin abim...
Saygılarımla...
cemalreis
20.Mart.2009, 12:51
MUHABBETİNİZ BOL DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN
Arkadaşlar hepinize tavsiye ederim.Yeni dostluklara yelken açın.Yakınlarda olanlar birbirinizi ziyaret edin.BAKİ KALAN BU KUBBEDE BİR HOŞ SADA İMİŞ!...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.