Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE BU NE AVI?VE NEDEN AVLIYOR ?
muratbilginer
19.Mart.2009, 22:34
http://www.vimeo.com/3670540
kapadokyali_1981
19.Mart.2009, 23:02
Valla anladığım kadarıyla ekin kargası vuruyolar. Bizim memleketimizdede bu kuşların avlanması serbest. Neden avlıyolar sorusunun cevabıda sanırım aşırı popülasyondan dolayı zirai bi mücadele olabilir. Paylaşım için teşekkürler.
Recep DÖNMEZ
20.Mart.2009, 06:13
Ben çok da anlam veremedim bu avcıya....
muratbilginer
20.Mart.2009, 11:31
özellikle çok iyi kamufle olmuşlar amaç belli değil :P
mustafa aydoğmuş
20.Mart.2009, 12:04
ördek avına benzemiş karga avı
cemalreis
20.Mart.2009, 12:43
BENCEDE EKİN KARGASI HERHALDE EKİNE ZARAR VERDİĞİ İÇİN AVLIYORLAR
fevzi dursun
20.Mart.2009, 13:02
bu devletin avcıları köylüsüne sahip çıkıyolar. eskiler bilirler 80 li yıllarda kargalar aşırı köylünün malına zarar veriyo gerekçesiyle her bir karga kafasına karşılık 5 tane fişek veriliyodu kulüpler aracılığıyla. o zamanlar hiç unutmam babamın tüfeğini çalıp iki karga vurmuştum kulübe götürmüştüm. yaşım ufak diye fişek vermemişlerdi :D yoksa eskiden yokluk vardı kimse kargaya değil kekliğe dahi fişek atmazdı.
Kaan KARACA
20.Mart.2009, 16:41
Bu o yörenin kekliği olsa gerek :)...
Göveç yapma amaçları olabilir....:)
Saygılarımla.......
muratbilginer
21.Mart.2009, 11:31
bu devletin avcıları köylüsüne sahip çıkıyolar. eskiler bilirler 80 li yıllarda kargalar aşırı köylünün malına zarar veriyo gerekçesiyle her bir karga kafasına karşılık 5 tane fişek veriliyodu kulüpler aracılığıyla. o zamanlar hiç unutmam babamın tüfeğini çalıp iki karga vurmuştum kulübe götürmüştüm. yaşım ufak diye fişek vermemişlerdi :D yoksa eskiden yokluk vardı kimse kargaya değil kekliğe dahi fişek atmazdı.
fevzi bey bu avcılara fişek değilde tüfek veriyorlar sanırım baksanıza işi çok ciddiye almışlar :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.