Orijinalini görmek için tıklayınız : ve sezonun ikinci yavruları ayka ve paşa dan
Mustafa ÇİL
20.Mart.2009, 15:40
inşallah sağlıklı büyüyüp iyi birer ing.pointeri olurlar ve gerçek avcılara nasip olurlar
http://img6.imageshack.us/img6/6339/hpim7456.jpg
Mustafa ÇİL
20.Mart.2009, 15:43
http://img6.imageshack.us/img6/8422/hpim7459.jpg
Mustafa ÇİL
20.Mart.2009, 15:44
yaradan 8 tane vermiş,,,6 dişi 2 erkek
Halil KÜÇÜK
20.Mart.2009, 16:07
maşallah nazar değmesin, ne şirinle öyle yavrular
Hepsi güzel bir av köpeği olur inşallah
Allah uzun ömürler versin ağabey.Yeni sahipleri uzun yıllar zevkli avlar yaparlar inşallah.
dadak_e
20.Mart.2009, 16:21
abi bunda bi yanlışlık var bu sene erkek modası vardı. bunlar hep dişi modaya uymadı bu şimdi sen anladın onu. inşallah iyi avcıların elinde eğitim alıp adlarından şanlarından söz ettirirler
kapadokyali_1981
20.Mart.2009, 16:36
Maşallah Mustafa abi cengaverler gelmeye başladı ne güzel. Allah hakkını verecek avcılara nasip etsin inşallah.
Mustafa ÇİL
20.Mart.2009, 16:51
ömer isdersen bunlardan götür bak sonra karışmam hehehehe
demedi deme h.ibrahim diyor bak
Tamer Kuvvet
20.Mart.2009, 17:31
Mustafa abi mahaşallah diyelim Allah nazardan saklasın
osmanyaprak
20.Mart.2009, 18:15
Rabbim yeni sahiplerine bol fermalı bol kanlı avlar yaptırmalarını nasip etsin.
Sayın Çil allah bağışlasın çok güzeller maşşallah!!!
Sağlıklı bir şekilde büyüyüp değerli avcıların ellerine düşserler inşallah!
mustafa abi masallah sağlıklı büyüyüp iyi bir avcıya nasip olurlar inşallah
GÖZÜN AYDIN IKI GUN ÖNCE ÖNCE OLSAYDI DA BIZDE ORADAYKEN GÖRSEYDIK YA NE GUZEL OLURDUhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/4.gif
Abdullah ATASOY
20.Mart.2009, 19:43
gözün aydın mustafa kardeş inşallah iyi avcıların elinde iyi avcı olurlar
Sebahattin AVCI
20.Mart.2009, 19:51
gözün aydın ustam allah sağlık sıhhat versin maşallah
vedat oncu
20.Mart.2009, 19:59
MAŞALLAH, SAĞLIKLA BÜYÜRLER İNŞALLAH.
Mustafa ÇİL
20.Mart.2009, 21:21
hepiniz sağolasınız dostlar
8 idi yavrular
ve bir kaç senedir ilkkez eskileri bu yavrularda tekrar yakaladım
9 oldu ve bir tanesi CİĞER KAFA ÇIKTI inşallah bunlarda güzel yavrular olacaklar
kapadokyali_1981
20.Mart.2009, 21:38
Hadi hayırlı olsun Mustafa abi arada demekki ciğerlerde çıkacak böyle karşımıza. Devam devam :)
MAŞALLAH SAĞLIKLA BÜYÜRLER İNŞALLAH.
inşlh hepside güzel kokulu köpekler olur.
Sami KARATAY
21.Mart.2009, 05:48
Hemşehrim hayırlı ,uğurlu olsun...ömürleri uzun avları bol , sahipleri iyi avcılar olsun...mahşallah
cemalreis
21.Mart.2009, 06:43
USTAM GÖZÜN AYDIN ALLAH ANALI DANALI BÜYÜTSÜN
NERDESİNİZ POİNTERCİLER ŞİMDİDEN AYIRIN.
Mustafa ÇİL
21.Mart.2009, 07:16
abicim zamanla hepside yerlerini bulurlar
önce sağlıklı şekilde biraz büyüyüp ele gelsinler bakalım
çetin ekren
21.Mart.2009, 08:05
MAŞALLAH Musrafa gardaş Cenabı hak sağlıklı sıhhatli büyümelerini nasip etsin ne diyelim.Allah (cc) aşılarından başka veteriner yüzü göstermesin.
unforgiven
21.Mart.2009, 08:08
MAŞALLAH Musrafa gardaş Cenabı hak sağlıklı sıhhatli büyümelerini nasip etsin ne diyelim.Allah (cc) aşılarından başka veteriner yüzü göstermesin.
Rabbim hakkını verebilecek avcılara nasip etsin inşallah abim...
Saygılarımla...
Mustafa ÇİL
21.Mart.2009, 09:02
yavaş yavaş sahiplenmeye başladılar hadi hayırlısı bakalım
inşallah sağ salim büyürler
büyümeleri için elimizden geleni yapıyoruz
Avları Bol Olsun Ömürleri Uzun Olsun İnşallah
MEHMET KANDAK
21.Mart.2009, 10:13
abim hayırlısı olsun. avları bol olsun.
Mustafa ÇİL
21.Mart.2009, 11:16
inşallah büyürler
ciğer kafa yavruyu kime vermeliyim diye düşünürken
YAĞIZ TOPÇUOĞLU gardaşıma şimdiden hayırlı olsun diyeyim
dadak_e
21.Mart.2009, 11:23
hayırlı uğurlu avı kanlı kokusu uzun olsun
Sami KARATAY
21.Mart.2009, 11:57
Yağız kardeşim hayırlı olsun ,yavrucak kütahyanın soğuğundan kurtulacak ,beraber sağlıklı uzun avlar rasgelsin
çetin ekren
21.Mart.2009, 12:08
Yağız gardaş hayırlı uğurlu olsun umarım aradığını bulursun ve nice başarılı avların altına birlikte imza atarsınız.
Mustafa ÇİL
21.Mart.2009, 12:45
yağız bunu ancak okuyacaktır dostlar heheh
dadak_e
21.Mart.2009, 12:55
yağızgardaşından halen bi tşk yok mustafa abi zorlamı verdin yavruyu yoksa hiç sesi sedası yokhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/4.gif
mesutsoylu
21.Mart.2009, 14:16
mustafa abim maşşallaaahh allah nazardan saklasın işte ben bunu seviyorum.çok şirinler yawhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/8.gif
feridun berin
21.Mart.2009, 14:28
Çİl kardeşim hepsinin maşallahı var hepsi ömürlü ve avları bol olur inşallah meraklısına gitmeleri dileğiyle. sağlıcakla kal.
ustam bizim cetin abiyi de unutma
Mustafa ÇİL
21.Mart.2009, 17:18
TESÇİL KÖPEK ÇİFTLİKLERİ TAM GAZ DEVAM
SIRADA
LORA,LORD
KARLO,LİNDA
KARLO,LİNKOLN
VE LORDUN BİNUMUM UZAK ŞEHİRLERDEN GELEN GELİNLERİNİN YAVRULARI OLUR SİZLERLE PAYLAŞIRIM İNŞALLAH
dadak_e
21.Mart.2009, 17:21
abi sen ve köpeklerin tüm avcılar için verilen birer nimetsiniz
MALALLAH güzel yavrular ömürleri uzun avları bereketli olsun mustafa ustam banada bir tane yavru ayarlarsın artık ceremesi neyse cekelim
cemalreis
21.Mart.2009, 19:12
YAĞIZ GARDAŞ HAYIRLI AVI BOL VE SADIK OLSUN İNŞAALLAH
Mustafa ÇİL
21.Mart.2009, 20:50
YAĞIZA ÖZELDEN YAZALIM ANCAK AKLI BAŞINA GELECEKTİR DOSTLAR
kapadokyali_1981
21.Mart.2009, 21:34
Şoktadır şokta hehehe :) Hayırlı olsun inşallah, demekki bundan böyle ciğerlerde olacak karelerde hadi hayırlısı.
Şoktan yeni çıktım kusura bakmayın cevap yazamadım.Cemal ağabey ve Ömer ağabey iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Çok teşekkür ederim Mustafa ağabey,beni kırmadın ve köpek sahibi yaptın.Allah senden razı olsun. Köpeğime kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.Hekese sevgi ve saygılar.
Mustafa ÇİL
22.Mart.2009, 10:52
sen sağol sizler sağolun gardaşım
yeterki sağ salim büyüsünler
cemalreis
22.Mart.2009, 11:03
YAĞIZ GARDAŞ KIZINMIOLDU OĞLUNMU ONU BELİRTMEMİŞİN
Vallahi Cemal abi ben de bilmiyorum.Made in Çil olduktan sonra ne fark eder.
Mustafa ÇİL
22.Mart.2009, 11:36
oğlan oğlan
ama en son doğan fakat en iri yarı oğlan
mustafa abim allah analı babalı büyütsün kurban oldugum acılarını göstermesin masallah hepsi güzel duruyo. abim fazladan yavru varsa haberim olsun sevgi ve saygılar..
dadak_e
22.Mart.2009, 14:19
mustafa abi benim bilgiğim sen bu işin ticaretini yapıyom millet neden senden habire yavru istiyo anlamıyom sen çuval çuval mamaları yedir parasını ver sonra millet hiç bi ücret vermeden yavru istesin bi anlam veremedim yoksa yengenin baba sı fırıncı da mamaya para vermiyomusunhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/71.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/71.gif
kapadokyali_1981
22.Mart.2009, 14:55
Hayırdır Mustafa abi bi kar ortağın varda biizmmi haberimiz yok. Yaw anlmadığım Mustafa Çil gönlünden kopmuş değer vermiş yavru hediye etmiş bu kimi ilgilendirir niye ilgilendirir. Mustafa Çil köpeğe yedirdiği mamanın hesabını bilmeyecek bi adammı hem bazı şeyler ne mamayla nede parayla ölçülür bunun kararınıda ancak kendisi verir. Tekrar hayırlı olsun Yağız kardeşim tüyü kadar hayrını gör.
abim bizim çetin abinin işne bi cevap vermemişsin ?
Mustafa ÇİL
22.Mart.2009, 15:07
can dostlar
kim ne zaman hediye yavru isdemiştir ben bu şekilde bir yazı göremedim yoksa bir yerlerde varda benmi görmüyorum
yanlış anlama olmasın kesinlikle
senelerdir bu işden milyarlar kazandım desem yalan
ama her yerde bir HAN yaptırdım gelip gecerken dinlenmeye anlayan anlamıştır dostlar
neyse emrem can gardaşım bana ücretsiz yavru isdenen bir yazı gösder gardaşım
serbülent gardaşım fazla yavru varsa derken satılmayan demek isdemiştir belki....
yağız gardaşıma gelince,,oda ücreti ile ayırtmıştır bir yavru
steden görmekdesiniz bazen esiyor,,,falanca üyey flanca üye gardaşıma hediye ediyorum diyorum...
mesela 3000 üye veya yılın üyesi gibi kendi aramızda yaptımız seçim ve küçük anketler ile yavrunun kime gideceği belli oluyor zaten...
TİCARET DERKEN UMARIM YANLIŞ ANLAMAMIŞIMDIR.
EYERKİ TİCARETİNİ YAPARSAM
BU KÖPEKLERİN YAVRULARINI BENDEN PARA İLE KİMSE ALAMAYACQAĞINI BİLİR....
BURADA BENİM AYLIK KÖPEK BAKIM MASRAFIM ,AÇIK DİYEYİM SİZLERE 1500 TL BAZEN AZ ALTINDA BAZEN BİRAZ ÜZERİNDE OLMAKTADIR..
LÜTFEN BU TÜR KONULARI GÜNDEME GETİRMEYİNİZ...SAYGILARIMLA
dadak_e
22.Mart.2009, 15:17
ömer bey yağız kardeşle hiç alakası yok bu yazdığım durumun ben bi şeyi açıklığa getirmek istedim bir şeyin kıymetini bilmek için onun değerini bazı şeyler ödeyerek ele geçirmek ödemiyerek ele geçirmekten farklıdır
kapadokyali_1981
22.Mart.2009, 15:29
Emre kardeş zaten bu konu daha öncede bi kaç kez gündeme geldi ama bunları düşünmek dile getirmek bizim işimiz değil. Bence bi şeyin kıymetinin bilinmesi onun bi maddi değerinin olması anlamına gelmez. Önemli olan doğru insanı bulup hakkını verecek kimseleri onore etmektir. Mustafa abininde bu konuda doğru kararlar vereceğinden benim hiç şüphem yok. Şayet öyle olsa bile köpek onun yavru onun mama onun para onun ve biz bu kişilerle muhabbeti nedir bilmiyoruz. Belkide can ciğer arkadaşı burda kendine bi jest yapmak istiyor.
dadak_e
22.Mart.2009, 15:31
haklısın abi
KOSAVALIMİROGLU
22.Mart.2009, 15:32
çil gardaşım allah canlarını sag etsin ayaklarına taş degemsin avları yaglı kendileri saglıklı olsun yaratan sana ve analarına babalarına bagışlasın süper yavrular yaw
Mustafa ÇİL
22.Mart.2009, 15:36
SAĞOLASINIZ CANLAR
Rahatsız olduğum için bugün pek nete giremedim.Benim adıma gerekli açıklamayı Mustafa ağabey yapmış.Sanırım bu kadar fazla teşekkür etmem köpeğin hediye edildiğinin anlaşılmasına sebep olmuş.Ben Mustafa ağabeye şunun için defalarca teşekkür ettim:
1-Dostluğu ön planda tuttuğu için
2-köpeğe köpek kadar değer verip çok fahiş fiyatlar istemediği için.
3-Hiç görmediği tanımadığı bana güvenip yavru ayırdığı için
4-Böyle asil kanlı bir köpeği ban layık gördüğü için.
"Herşeyin bir bedeli vardır.Bedel ödemeden elde edilen şeyler çabuk yitirilir."
Mustafa ÇİL
22.Mart.2009, 17:58
sen bambaşka bir cansın gardaşım
bir yanlış anlama olmuş anladığım kadarı ile
Mustafa ÇİL
31.Mart.2009, 13:15
DOSTLAR YAVRULAR SAHİPLERİNİ BULMUŞLARDIR
SIRADA LORA LORD
KARLO LİNKOLN
KARLO LİNDA
İNŞALLAH HEP BERABER BEKLEYELİM DOĞUMLARI
cemalreis
31.Mart.2009, 14:41
USTAM İŞİN GÜCÜN RAS GİTSİN EMEKLERİNİZE SAĞLIK AVKOLİKÇİLER SİZLERLE GURUR DUYUYOR
sukru sunar
04.Nisan.2009, 10:31
yenı sahıplerıne hayırlı ugurlu olsun kopekler masallah hepsı cok guzel...avları bol olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.