PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BUSENE KAÇ KEKLİK VURDUNUZ UFAK BİR ANKET

ali demir
22.Mart.2009, 17:14
AVCI CAMİASININ DEGERLİ DOSLARI SELAMÜN ALEYKUM GEÇTİGİMİZ SEZON KAZASIZ BELASIZ GEÇTİ ŞÜKÜRLER OLSUN GEÇEN SENE ZARFINDA KAÇ KEKLİK VUR DUNUZ KÜÇÜK BİR ANKET YAPALIM BEN 17 KEKLİK 6 TAVŞAN 4 ÖRDEK 4 TİLKİ HAFTADA 20 25 KADAR BILDIRCIN 12 TANE 60 80 CM BOYUNDA TURNA TUTTUM ÇOK GÜZEL BİR AV YAPTIM BUSENE ŞÜKÜRLER OLSUN HERKESE SAYGILAR

Mustafa ÇİL
22.Mart.2009, 18:06
ali sence hangi dostum buna samimi ve doğru cevap verir

kimse gerçeği söylemek isdemez benim fikrim tabi bu

22.Mart.2009, 19:11
BEN ŞAHSEN BU SENE HİÇ AV YAPAMADIM DESEM YERİ VAR MANİSADA AV ÇOK SINIRLI SENİN YAZDIĞIN AVLARIN ÇEYREĞİNİ BİLE BİZ YAPAMADIK AMA DAHA ÖNCEKİ SENELER ERZİNCANDA KALMIŞTIM O ZAMAN GÜZEL AVLARIMIZ OLDU TAM OLARAK SAYMADIĞIM İÇİN SAYI BELİRTEMİYECEĞİM

kapadokyali_1981
22.Mart.2009, 19:27
Abicim ben busene 7 keklik 25 tavşan 10 kadar ördek baya bi bıldırcın :) 7-8 tane tahtalı 20-25 arası üveyik bi tanede çulluk vurdum. Genel olarak tavşan haricinde hiç bi avda randuman alamadık çünkü kuş yoktu. Bıldırcını sökün gelene kadar limitleri dolduramadan gittik geldik. Ördek derseniz kar yağmadı 2 yi geçemeden geldim. Ama tavşanda maşallahımız vardı inşallah bu sene daha iyi olur.Bakalım kimler neler vurmuş.

cemalreis
22.Mart.2009, 19:59
hemşarim on dört keklik biraz bıldırcın dört kirik birde civ gazı vurdum.

feridun berin
22.Mart.2009, 21:14
Doğru mu söyleyeyim yalanmı ? http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/21.gif Yılmaz Erzincanda yaptığın avı değil yanımızda karda vurupta bulamadığın kekliği söylesene pintilik yapıp Erdalla vurupta Mehmetle bizi ziyafete çağırmadığın ördekleri söylesene komutanım...

mustafa aydoğmuş
22.Mart.2009, 21:41
valla bu yazılara karşı ben bir şey demiyorum ayıp olmasın keklik vurmak isteyen misafirim olsun her keze kapımız acık

Yusuf
23.Mart.2009, 05:14
4 Keklik,7 Tavsan,42 Ördek,160 Bildircin

23.Mart.2009, 06:02
kendim için söylersem;18 keklik,22 tavşan,8 ördek,4 çulluk.
allah için söylersem; 2 tavşan.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/71.gif

feridun berin
23.Mart.2009, 06:15
İzzet bizim neden av bulamadığımız ortaya çıkıyor dökün beyler eteğinizdeki taşları Adanadan Yusuf sen vurmağa devam et bize sadece dağlarda efe gibi dolaşması kalsın ....http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/21.gif

Yusuf
23.Mart.2009, 06:34
Seneye buyur gel abi
Beraber vuralim

feridun berin
23.Mart.2009, 06:41
Yusuf kardeşim sen bildiğim kadar askeriyede çalışıyorsun senin yanında biz zor silah atarız ama gelmeğe gelince neden olmasın önce balıkesir, sonra bursa, sonra kocaeli, şimdi adana ve erzuruma, denizliye davet var sevdim ben bu emekliliği selam.

23.Mart.2009, 07:13
bu sezon bende 30 bıldırcın, 0 keklik :( malesef,
2 tahtalı, 25 çulluk ve 2 tavşanla kapattık sezonu!
Yeni sezonda tüm dostlara bol avlar...

serdar20
23.Mart.2009, 07:24
200 bıldırcın 1 kac tanede keklik vurdum benim icin yeterli

Yusuf
23.Mart.2009, 07:35
Yusuf kardeşim sen bildiğim kadar askeriyede çalışıyorsun senin yanında biz zor silah atarız ama gelmeğe gelince neden olmasın önce balıkesir, sonra bursa, sonra kocaeli, şimdi adana ve erzuruma, denizliye davet var sevdim ben bu emekliliği selam.

Feridun Abi
Iznimi 23 Eylul-19 Ekim arasina yazdirdim yani tam bildircin sezonu Mehmet Ardilli abimi de al gel
Basimin ustunde yeriniz var.

23.Mart.2009, 07:43
sizin gibi bütün dostlarımıza kapımız sonuna kadar açık.

ali38
23.Mart.2009, 08:41
Tam olarak hatırlamıyorum ama 20 civarında ördek kekliğe fazla gitmedim 4 keklik,4 tavşan hamdolsun bıldırcında sacın altını yaktık muhabbet ortam güzeldi

Hamdolsun kazasız belasız 1 sezonu daha kapattık

feridun berin
23.Mart.2009, 08:42

Feridun Abi
Iznimi 23 Eylul-19 Ekim arasina yazdirdim yani tam bildircin sezonu Mehmet Ardilli abimi de al gel

Çok sağol Yusuf'um Be Allah herşeyi gönlüne göre versin gönlümüzü aldın nasip diyelim Manisadan kucak dolusu selam.

erol kahraman
23.Mart.2009, 08:44
3 KEKLİK 17 TAVŞAN 3 TAHTALI 1 ÇULLUK 55 ÖRDEK 85 BILDIRCIN HEPSİNİN TOTALİ BU SAYGILAR

Recep DÖNMEZ
23.Mart.2009, 08:55
Konuyu açan arkadaş "Bu Sene Kaç Keklik Vurdunuz Ufak Bir Anket" demiş ve en başta kendisi vurduğu tüm avları sıralamaya başlamış...
Bu anket bu sezon her avcının vurduğu keklik sayısı anketimi,yoksa bu sezon her avcının yaptığı av sayısı anketimi????
Herkes bu sezon vurduğu av sayısını yazdığına göre,galiba anket bunun için yapılmış...
Böyle bir anket ne kadar doğru bilmiyorum ama;
Ama ben kendi anladığım gibisine cevap vereyim...
Bu sezon (2) Keklik avladım....
Herkesi saygılar........

23.Mart.2009, 08:57
Büyük atarsam 25 tavşan, 15 keklik, 20 ördek, 80 bıldırcın, 15 tahtalı olsun
Ufak atarsam 12 tavşan, 8 keklik, 10 ördek, 40 bıldırcın, 8 tahtalı olur
Allah için doğruyu söyleyeyim atmayım dersem 6 tavşan, 2 keklik, 30-35 civarı bıldırcın vurdum paylşaşım için teşekkürler,
Selamlar

23.Mart.2009, 09:06
busene bıldırcınla üveyik avnı iyi yaptım.keklik sezonu acıldı kopegım oldu hiç gitmedim skor kocaman bi sıfır.ördek 110 taneye yakın vurdum.(limitler dahilinde(keklik))
ADANADAN SELAMLAR

Mehmet Ardilli
23.Mart.2009, 09:07
Bir keklik kalktı meradan onada kıyamadım, vurmadım. Üç beş kekliğin olduğunu bildiğim diğer meralarımı bu sene nadasa bıraktım, arkadaşlarımda bana uydu. Herkese saygılar.

kapadokyali_1981
23.Mart.2009, 09:40
Allah için doğruyu söyleyeyim atmayım dersem 6 tavşan, 2 keklik, 30-35 civarı bıldırcın vurdum paylşaşım için teşekkürler,
Selamlar

hahaha maşallah Ethem abi atmanında büyüğü küçüğü olduğunu yeni duydum bu kadar çeşit olunca tabi milletinde avcıdır atar lafı doğru oluyor. Ayrıca atacak adamın ekibi olmaz ekibi olan adamında atmaya ihtiyacı olmaz zaten bolca şahidi olur. Sen gene bence ne söylersen Allah için olanından söyle rasgele....

23.Mart.2009, 10:22
vuramadıklarımızı söyleşek olmazmı

Yusuf
23.Mart.2009, 10:24
Bir keklik kalktı meradan onada kıyamadım, vurmadım. Üç beş kekliğin olduğunu bildiğim diğer meralarımı bu sene nadasa bıraktım, arkadaşlarımda bana uydu. Herkese saygılar.

http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif

23.Mart.2009, 13:26
Selamlar

hahaha maşallah Ethem abi atmanında büyüğü küçüğü olduğunu yeni duydum bu kadar çeşit olunca tabi milletinde avcıdır atar lafı doğru oluyor. Ayrıca atacak adamın ekibi olmaz ekibi olan adamında atmaya ihtiyacı olmaz zaten bolca şahidi olur. Sen gene bence ne söylersen Allah için olanından söyle rasgele....

hahaha tabi ömercim atmanın küçüğüde var büyüğüde var birde en büyüğü var bilirsin, avcı atmassa vuramaz zaten, vurmak için atmak lazım, benim ekiptekiler çok güzel insanlar, adam gibi adamlar ama işim gereği zamanımın yetersizliğinden ava devamlı birlikte gitme imkanımız olmuyor, köpeğimde yok malum köpeksiz yalnız avcı olarak avda denk gelirse vuruyorum,
Allah için olanını söyledim zaten hep söylerimde

Mesut BÜLBÜL
23.Mart.2009, 14:19
20 kadar üveyik 100 kadar bıldırcın 16 tane keklik 2tane lökeşe 2 tane civil ördek 9 meke allah bereket versin http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gifköpeğimin yavru idi eğitimi ile uğraşır iken aldığım verileri

hepsi bu av yapamadık bu yıl fazla.
havaların hoş olmasından dolayı avda olmadı zaten , inşallah yeni av sezonunda iyi bir av yaparız diye düşünüyorum yavrularda büyüdü tabiki bu arada eğitimleri tamam hatalarıda olabilr yeni sezonda ama olsun cocuk bunlar bizler bile hata yapabiliyoruz coğu zaman köpeği almak başka yavru başka şey eğitme dahada başka bir şey emek verdik emellerimizin de mükafetını erdik şimdilik .
selamlar sayğılar tüm avcı kardeşlerime

ali demir
24.Mart.2009, 18:39
ali sence hangi dostum buna samimi ve doğru cevap verir

kimse gerçeği söylemek isdemez benim fikrim tabi bu

mustafa abi bizim oralarda vurdugun bıldırcını yaz abi sanırım bıldırcın rekoru sende saygılar avkoli ge

24.Mart.2009, 19:46
Bu sezon 2 keklik 3 çulluk vurdum.

24.Mart.2009, 21:01
Yusuf abim davet ettiklerini açık açık yazmışsın biz gelmeyelim o zaman tabi davetsiz yere gidilmez bizde tekrar erzincana gideriz ne yapalım ( feridun abi baya güldüm komikti valla ama ördekler çok lezzetliydi Erdal abimde yapmış ha eline sağlık iştahını bir dahaki sezona sakla beraber çok güzel yerlere gideceğiz ve güzel avlar yapacağız işallah bu sene böyle geçti ne yapalım vardıda bizmi bulmadık veya vurmadık )

Yusuf
25.Mart.2009, 05:37
Yusuf abim davet ettiklerini açık açık yazmışsın biz gelmeyelim o zaman tabi davetsiz yere gidilmez bizde tekrar erzincana gideriz ne yapalım ( feridun abi baya güldüm komikti valla ama ördekler çok lezzetliydi Erdal abimde yapmış ha eline sağlık iştahını bir dahaki sezona sakla beraber çok güzel yerlere gideceğiz ve güzel avlar yapacağız işallah bu sene böyle geçti ne yapalım vardıda bizmi bulmadık veya vurmadık )

Rica ederim Yilmaz hic alinma Feridun ve Mehmet abimin tum grubu bu davete dahildir,Beklerim.

25.Mart.2009, 05:57
sadece 6 keklik :(

Mehmet Ardilli
25.Mart.2009, 10:53
Feridun Abi
[/quote]
Teşekkürler benim gönlü yayla, yüreği mangal kardeşim. İnşaallah diyelim, bakarsın kısmet olur gelir bir soğuk şalgam içeriz seninle. Haa bizim ekibe kalsa TÜRKİYE'DE gitmek istedikleri okadar çok yer var ki, sezonu gurbette geçiririz vallahttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/21.gif . Ama herşey imkanlar dahilinde gerçekleşiyor tabi. Keşke ekonomi, işler müsade etse de sizin gibi dostlarımızın hepsini ayrı, ayrı ziyaret imkanı bulsak. Ama bak mesir şenlikleri var Manisa'mız da, sonra avkolik yaz şöleni Akhisar'da gelme imkanı bulursan çok güzel olur ozaman, Yusufum.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif

Yusuf
25.Mart.2009, 11:09
Feridun Abi

Teşekkürler benim gönlü yayla, yüreği mangal kardeşim. İnşaallah diyelim, bakarsın kısmet olur gelir bir soğuk şalgam içeriz seninle. Haa bizim ekibe kalsa TÜRKİYE'DE gitmek istedikleri okadar çok yer var ki, sezonu gurbette geçiririz vallahttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/21.gif . Ama herşey imkanlar dahilinde gerçekleşiyor tabi. Keşke ekonomi, işler müsade etse de sizin gibi dostlarımızın hepsini ayrı, ayrı ziyaret imkanı bulsak. Ama bak mesir şenlikleri var Manisa'mız da, sonra avkolik yaz şöleni Akhisar'da gelme imkanı bulursan çok güzel olur ozaman, Yusufum.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif
[/quote]
Davetin ve bu sairane ovgulerin icin Tesekkur Ederim Mehmet Abi
Baska yerleri bilmemde Adana'yi Listene ekle Abi

Sami KARATAY
25.Mart.2009, 11:16
Buralarda keklik yasak,bu senede yasak olacak diyorlar ,tavşana zaten yetişemiyoruz,,,tüfeği yüzümüze alana kadar eyvallah ....nasip diyelim rasgele

Yusuf
25.Mart.2009, 11:22
Buralarda keklik yasak,bu senede yasak olacak diyorlar ,tavşana zaten yetişemiyoruz,,,tüfeği yüzümüze alana kadar eyvallah ....nasip diyelim rasgele

Sami Abi yine bizim kahrimizi bildircinla ordek cekiyor

ali demir
25.Mart.2009, 17:23
Konuyu açan arkadaş "Bu Sene Kaç Keklik Vurdunuz Ufak Bir Anket" demiş ve en başta kendisi vurduğu tüm avları sıralamaya başlamış...
Bu anket bu sezon her avcının vurduğu keklik sayısı anketimi,yoksa bu sezon her avcının yaptığı av sayısı anketimi????
Herkes bu sezon vurduğu av sayısını yazdığına göre,galiba anket bunun için yapılmış...
Böyle bir anket ne kadar doğru bilmiyorum ama;
Ama ben kendi anladığım gibisine cevap vereyim...
Bu sezon (2) Keklik avladım....
Herkesi saygılar........
yaşça büyüksün abi bana öyle yazmışsın ama kendinide ankete eklemşsin YA yaptıgımı eleştir YADA SAYGI DUY SAYGILAR