Orijinalini görmek için tıklayınız : sakarya karasuda 90 kg yayın
ADAPAZARLI AVCI
23.Mart.2009, 13:51
http://www.kanal54.com.tr/haberresim/buyuk/haber7614_resim9572.jpgKARASU DA 90 KİLOLUK YAYIN BALIĞI BALIKÇILARIN AĞINA TAKILDI
Karasu Yenimahalle balıkçıları tarafından tutulan yayın balığı görenleri hayrete düşürdü.
Yenimahalle balıkcılarının ağına takılan 90 kiloluk yayın balığını gören balıkçımar önçe şaşırdı sonra sevindi. Ağına takılan yayın balığını sahile çıkaran balıkçılar balığın 90 kilo olduğunu söylediler. Balık İstanbuldaki lüks restaurantlara satılacağı öğrenildi.
Maşallah diyelim nasıl büyümüş okadar!
Derlerde inanmazdık ördek aportu yaparken köpek yutan yayın olduğuna.....
unforgiven
23.Mart.2009, 14:42
Maşallah diyelim nasıl büyümüş okadar!
Derlerde inanmazdık ördek aportu yaparken köpek yutan yayın olduğuna.....
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/42.gif
imported_avkolik
23.Mart.2009, 14:53
Hay maşşallaaahh :D :D
kuscuerol
23.Mart.2009, 15:41
önceden bu kadar buyük balıklar daha fazla vardı ama malesef adtık nadiren görüyoruz
Mesut BÜLBÜL
23.Mart.2009, 16:03
maşşallah be kardeşim bukadarda olmaz denilecek kadar da varmış ellerinize sağlık diyorum şimdiden
kapadokyali_1981
23.Mart.2009, 16:58
Adamıda yer denk getirsin zaten biliyosunuz bu yayın balıkları köpek balığı familyasından. Oltayla falan çekilecek gibi değil ağdan başkasıyla çıkarmak bence mümkün değil.
KOSAVALIMİROGLU
23.Mart.2009, 21:25
hey maşallah iyi denk gelmiş 30.40.50 lerini gördüm bizzat ama 90 lıgı ilk kez gördüm helal olsun adamlara iyi av olmuş çamur bataklık balçık balıgı çok kötü kokuyor iyi terbiye edilmesi lazım yoksa yenmiyor ırmak altındaki magra ve inlerde yaşar bu tür balıklar ag gererek yakalanıyor olta felan kırıyor kopartıyor oltada genelde çiğer sülük fare kurbag canlı cansız hayvan leşlerine sarıyor özellikle gece yarısından sonra daha çok gezinti yapıyorlar diğer zamanlarında inlerinde uyku durumundalar gece avlanmak lazım genelde gündüz uyuyarak geceleri ise gezerek beslenirler sese çok duyarlı bir hayvan özellikle avlanma sırasında su kenarında çok gürültü yapmak sopalarla yerlere vurmak lazım ki agaya kenara gelsin önüne gelen hertürlü leşi canlıyı yiyerek beslenirler paylaşım için teşekürler
Sami KARATAY
23.Mart.2009, 22:37
Yayın balıkları 150 kilo kadar cıkıyormuş , sakaryalılar daha iyibilir .benim hatırladığım ağaca urganla bağlı yakalanan yayın urgana dolanan balıkcıyı rahmetli etmişti
Hay maşallah ne balıkmış, paylaşım için teşekkürler
Selamlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.