PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACI KAYBIMIZ

naz gülhan
23.Mart.2009, 15:05
SLM dostlar bugün pointer cinsi köpegimizi talihsiz bir kaza sonucu kaybettik koşarken merdivenlerden kayıp kalcasını kırdı ameliyat olur die götürdügümüz veterinerlik fakültesinde malesef iyileşemeyecegini acı cekecegini ögrendik ve uyutulmasına karar verildi canımız kadar çok sevdimiz çocumuz gibi baktıgımız duck artık yok umarım huzur içindedir çünki bacagı çok kötüydü sizlerle bir kaç resmini paylaşmak isterim son defa http://img27.imageshack.us/img27/6350/resim252.jpghttp://img27.imageshack.us/img27/8070/resim273.jpghttp://img27.imageshack.us/img27/3832/resim282.jpghttp://img27.imageshack.us/img27/9854/resim269u.jpghttp://img27.imageshack.us/img27/4489/resim275g.jpg

23.Mart.2009, 15:10
allah kimsenin başına vermesin üzücü bidurum.

23.Mart.2009, 15:13
gercekten üzücü bir durum

Mesut BÜLBÜL
23.Mart.2009, 15:45
acı ama gercek diyorsun cok üzüldüm kardeşim bu acıyı iyi bilirim başıma geldi ama deli bile dedilerveteriner doktorlaragötürdüm güldüler olmaz dediler sağlıkcı pıratiksiyen dayım vardı bir koli alcı aldık vede alcıya aldık aka ayakların ikisinide insan gibiydi tufaleti gelince mızlardı kucaklar kaldırıdım kucağımda 20 gün sabah akşam taşıdım dükkanda evde 25 günde alcı kırıldı kaynamıştı ayağı 4/5 ayda zor düzelmişti iltabından sahibini unutmayan tek varlık bunlar anlatmak bile beni halen üzer yıllarca av yaptım o köpeğimle
keşke hafif bir kaza olsaydı da sizler bu kadar üzülmeseydiniz sağlık olsun bacım gecmiş olsun allah böyle acı taddırmasın birdaha kardeşim
selamlar sayğılar muğla milastan şimdilik

imported_avkolik
23.Mart.2009, 15:49
Sağlık olsun..Allah böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın inşallah..

kuscuerol
23.Mart.2009, 16:05
çok üzücü ve talihsiz bir olay yaşamışsınız.diyecek laf yok acınızı anlıyoruz

muratbilginer
23.Mart.2009, 16:18
bak işte insanın içini burkan bi olay sanki kendi başıma gelmişçesine üzüldüm

unforgiven
23.Mart.2009, 16:21
Rabbim onun yerini dolduracak daha mükemmel DUCK lar nasip etsin... Gidenin yeri asla dolmaz ama bir nebze de olsa acınızı dindirmenize faydası olur inşallah...Tekrar büyük geçmiş olsun diyorum Naz hanım...

Saygılarımla...

feridun berin
23.Mart.2009, 16:28
Naz Hanım senin ve eşin adına çok üzüldüm şu an tek tesellim yakında yeni yavrular dünyaya gelmişti inşallah ayırdığınız yavru ile teselli olursunuz küçükler sevimli olur Allah sizlere sağlık versin Eşin ve Kızınla mutlu bir şekilde yaşamanız dileğiyle. Sağlıcakla kalın.

Mehmet Ardilli
23.Mart.2009, 16:56
Naz hanım başınız sağolsun üzücü bir durum, ALLAH size sağlık afiyet versin.

23.Mart.2009, 17:10
başınız sağolsun.inşllh yavrularda teselli bulursunuz.

naz gülhan
23.Mart.2009, 17:45
allah razı olsun hepinizden gercekten çok kötü bir duygu sevdigin birini kaybetmek allah kimseye yasatmasın yavrularıyla avunacagız artık ama yinede insan keşke demeden edemiyor

fevzi dursun
23.Mart.2009, 18:00
gelmiş geçmiş olsun naz hanım. çok üzücü bir durum allah sabırlar versin

Sami KARATAY
23.Mart.2009, 18:13
Kardeşim Allah sabır versin,ölüm alışması zor oluyor...bir süre anıları silinmiyor kafanızdan ,gözleriniz doluyor ,Allah sizlere sabır versin , kaderi böyleymiş

23.Mart.2009, 19:39
Naz abla başın sağolsun bende bilirim o acıyı en vefalı dostunu kaybetmenin ne demek olduğunu.

Sebahattin AVCI
23.Mart.2009, 19:56
Naz hanım başımız saolsun kaderi böyle yazılmış acı çekmektense durumuna göre kararını vermişsiniz

bizler Duck u yavrularıyla birlikte büyüdüklerini görmekti gerçekten çok üzüldüm sizin durumunuzu anlıyorum

ve bugun benim köpeğimde kayboldu yada çalındı bilemiyorum yemeğini vermek için tarlaya saldım ve bir anda kayboldu bugunden beri semt semt dolaşıp haber salmaktan bi hayli yıkıldım

bunca emekten ugraştan sonra bana yar olmadı başkasına el oldu galiba

ölse allahtan derim araba çarpsa kaza kaderi derim ama yok işte ceside yok duck ta yok artık

allah sabırlar versin umarım yavruları yokluğunu belli ettirmezler

23.Mart.2009, 20:22
hemşerim başınız sağolsun çok güzel bir köpekti acınıza ortağım ama elden gelen bir şey yok sabırlar diliyorum

23.Mart.2009, 23:07
allah sabirlar versin

24.Mart.2009, 05:35
Üzücü bir durum Allah size ve ailenize uzun ömür versin...

24.Mart.2009, 05:39
gelmiş geçmiş olsun naz hanım. çok üzücü bir durum allah sabırlar versin

tanju unen
24.Mart.2009, 07:04
çok üzüldüm allah sabır versin.keşke zamanı geri alma şansınız olsaydı.

24.Mart.2009, 07:28
Naz Hanım gerçekten çok kötü bir durum .Allah sabırlar versin.

24.Mart.2009, 07:36
naz hanım başınız saolsun benimde bi zamanlar köpeğim öldü cok üzülmüşdüm sizi anlıyorum yapacak bişey yok kaderi böyleymiş

çetin ekren
24.Mart.2009, 08:17
Naz hanım sizin şuan ne durumda olduğunuzu benden daha iyi bilen biri çıkarmı bilmem.hemen hemen aynı şeyler geçen yılda benim başıma geldi çok üzücü bir durum ve insan alıştığı günlerini beraber geçirdiği hele hele de dağları birlikte gezdiği dostundan böylesi bir durumla ayrılması çok zor.olanlara çok üzüldüm biran okuyunca tekrar o güne döndüm umarım elinizde yavru vardır ve onun satesinde çabuk atlatırsınız.geçmiş olsun yapacak birşey yok!!!

24.Mart.2009, 10:18
Sağlık olsun..Allah böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın inşallah..

naz gülhan
27.Mart.2009, 15:41
acımızı paylastıgınız için herkeze çok tşk ederim hepiniz sagolun

KOSAVALIMİROGLU
27.Mart.2009, 16:01
Naz hanım duck için üzüldüm başınız sagolsun çok güzel bir köpekmişti sanatçıya sanat ögreten bir yıldız daha kaymış yavrularıda anasız babasız kalmış allah kimseyi anasız babasız da bırakmasın inşallah geride kalan yavruları ducku aratmazlar yavrularına iyi bakın ducktan size kalan tek emanet onlardır sanırım yavrulardan birinin ismini duck korsanız bizlerde seviniriz tekarar başınız sagolsun

28.Mart.2009, 07:19
Naz Hanım gerçekten çok kötü bir durum .Allah sabırlar versin. .........

cemalreis
28.Mart.2009, 08:44
NAZ HANIM GEÇ OLDU AMA YENİ GİRDİĞİM İÇİN BAŞINIZ SAĞOLSUN UMARIM YAVRULAR SAĞLIKLI BÜYÜRLER
ARTIK İÇLERİNDEN BİRİDE DAKIN YERİNİ DOLDURUR İNŞALLAH.ALLAH SABIR VERSİN.

naz gülhan
28.Mart.2009, 09:04
tşk cemalbey turgut bey sizede çok tşk evet yavrunun biri aynı duck babaya benziyor adını koyduk ona umarım ömrü uzun olur

Mustafa ÇİL
28.Mart.2009, 18:55
İLLA AVCI OLMAK GEREKMEZ
BU ÜZÜNTÜYÜ YAŞAMAK İÇİN
HAYVAN SEVER OLMAK , ONUN İÇİN UĞRAŞ VERMEK
ZATEN SİZİN GÖNLÜNÜZDE YER ETTİĞİ İÇİNDİR

ÜZÜNTÜNÜZ KEDERİNİZ

DÜK ÜN YERİNE BİR DÜK DAHA MUTLAKA BULUNUR NAZ HANIM
ALLAH SİZLERE SAĞLIK VERSİN