PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DUALARIMIZ YAZICIOĞLU'NA

25.Mart.2009, 21:58
Arkadaşlar,değerli siyasetçi Muhsin Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraştan,Yozgat'a götüren helikopter 25.03.2009 çarşamba günü akşam üzeri saat 17:30 sularında Maraşta düştü...şu an 26.03.2009 perşembe saat 01:00 ve hala haber alınamıyor...enkazın yeri belirlenemedi...Allahtan umut kesilmez...dualarımızı eksik etmeyelim...

http://img520.imageshack.us/img520/8215/yazcolu.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=yazcolu.jpg)

Yusuf
26.Mart.2009, 05:08
Sabah saat 08:00 haberlerinde duydugum kadariyla yarali olarak kurtulmuslar
Yazicioglu'nun bilinci acikmis

26.Mart.2009, 05:54
ALLAH (cc) şifa versin.

26.Mart.2009, 06:04
allah (c.c.) yardımcısı olsun

26.Mart.2009, 06:15
bu ne bahtsızlık kardeşim yazıcıoğlu ailesi hepsinin sonuda kaza oluyor buradan trafik kazasında kaybettiğimiz sayın valimiz RECEP YAZICIOĞLUNUDA saygıyla anmak istiyorum muhsin yazıcıoğlunada acil şifalar dilerim.........

alperseferoglu
26.Mart.2009, 06:36
Mynet in haber servisinden öğrendiğim kadarıyla hala kayda değer bir haber yok syn. Yazıcıoğlundan. Başta ailesi olmak üzere, siyasi parti mensuplarına ve tüm sevenlerine acil şifalar diliyorum. Hangi partiyi temsil ederse etsin , bu isimler türkiyeye ma^l olmuş seçkin şahsiyetlerdir. Tüm dualarımız seninle ve diğer kazazedelerle , dayan yazıcıoğlu , allah yardımcınız olsun. İyi haberlerinle bizi mutlu et......

Sami KARATAY
26.Mart.2009, 06:43
bu ne bahtsızlık kardeşim yazıcıoğlu ailesi hepsinin sonuda kaza oluyor buradan trafik kazasında kaybettiğimiz sayın valimiz RECEP YAZICIOĞLUNUDA saygıyla anmak istiyorum muhsin yazıcıoğlunada acil şifalar dilerim.........

KOSAVALIMİROGLU
26.Mart.2009, 07:02
Sayın yazıcıoglunun yaratan yardımcısı olsun acil şifalar versin sevenlerine ailesine bagışlasın

Recep DÖNMEZ
26.Mart.2009, 07:15
İnşallah sağlıklı bir şekilde bulunur ve en kısa sürede normal hayata döner....
Dualarımız kendisi ve yanındakiler için .....
Saygılar....

26.Mart.2009, 07:42
Allah Yardımcıları Olsun......

Mehmet Ardilli
26.Mart.2009, 08:52
Ben ülkem içinde düşen bir helikoptere, telefon görüşmesi yapılmasına rağmen ulaşılamayışının, hatta kordinatlarının yanlış belirlenmesinin üzüntüsü ve şaşkınlığı içindeyim. İnşaallah bir an önce ulaşılır.

cemalreis
26.Mart.2009, 09:17
DEĞERLİ DOSTLAR ŞU AN İÇİN HERHANGİ BİR HABER ALINAMADI.MÜMTAZ İNSAN ÜLKEMİN SAYILI LİDERLERİNDEN
OLAN MUHSİN BAŞKANIN VE ARKADAŞLARININ BİR AN ÖNCE HAYIRLI VE SAĞLIKLI HABERLERLE YENİDEN ARAMIZA
DÖNMESİ TEMENNİSİYLE RABBİME DUA EDİYORUM.

Mustafa ÇİL
26.Mart.2009, 09:18
Mynet in haber servisinden öğrendiğim kadarıyla hala kayda değer bir haber yok syn. Yazıcıoğlundan. Başta ailesi olmak üzere, siyasi parti mensuplarına ve tüm sevenlerine acil şifalar diliyorum. Hangi partiyi temsil ederse etsin , bu isimler türkiyeye ma^l olmuş seçkin şahsiyetlerdir. Tüm dualarımız seninle ve diğer kazazedelerle , dayan yazıcıoğlu , allah yardımcınız olsun. İyi haberlerinle bizi mutlu et......

26.Mart.2009, 10:22
Henüz bir haber yok Allah yar ve yardımcıları olsun...

26.Mart.2009, 10:58
hakim milletlerle mahkum milletler arasındaki en mühim fark bir avuç iyi yetişmiş insandır...başkanımızda işallah hayırlı haberler alırız.

Dr.Can
26.Mart.2009, 18:08
Rabbim yar ve yardımcıları olsun!

imported_avkolik
26.Mart.2009, 18:41
Allah yardımcıları olsun...Dularımız onlarla...

Halil KÜÇÜK
26.Mart.2009, 19:07
Dualarımız onlarla
Allah yardımcıları olsun

Sebahattin AVCI
26.Mart.2009, 19:47
halen daha bir haber bir iz belirti bulunamamakta allahtan ümit kesilmez dua edelim sağlıklı bi haber alırız inşallah

26.Mart.2009, 20:22
Bu güzelim ülkemiz için çok değerli ve güzel işler yapmış gönlü TÜRK İSLAM BİRLİĞİ için yanıp tutuşan ve ne yazıkki Ülkemizde kalmış TEK ADAM GİBİ SİYASETCİ olan MUHSİN BAŞKANIMA YÜCE ALLAHIM YARDIN ETSİN İNŞALLAH. HÜKÜM ALLAHIN.

26.Mart.2009, 20:36
Allah büyüktür fakat benim umutlarım tükendi...Ankarada bulunan arkadaşlarımdan hiç parlak haberler gelmiyor...bu kadar saat asla dayanamayacaklarını hele ki o soğukta gerçekten çok çok zor yaşayabileceklerini söylediler...zaten muhabir 112 ile yaptığı görüşmede sadece ''erhan'' adlı kişi ile konuşuyor...diğerlerinden ses yok diyor...neredeyse 32 saat oldu...

26.Mart.2009, 21:02
Tüm dualarımız seninle ve diğer kazazedelerle , dayan yazıcıoğlu , allah yardımcınız olsun. İyi haberlerinle bizi mutlu et...... <!-- google_ad_section_end -->

4x4cemal
26.Mart.2009, 21:21
Rabbim, değerli insan, büyük dava adamı, Muhsin başkanı, ailesine, sevenlerine ve tüm Türk milletine bağışlaması için tüm inananlar, dularını eksik etmesin. Ümidimiz zayıfladı ama Rabbim kapılarından yeni bi kapı açsın inşaallah.

Mesut BÜLBÜL
27.Mart.2009, 06:50
umutlarımız hep onların bulunması ateş düştüğü yeri yakar derler bu ateş hepimizi yaktı
umutların kesildiği bir an artık bu telefon sesi cok kulaklarımızda kazınacak bağıracak
böyle acı kimseye vermesin mevlam

27.Mart.2009, 13:12
Enkaza ulaşıldı
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu 5 kişiyi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı. BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazının bulunduğu yerden bir televizyona telefon bağlantısı yapan korucu Abidin Karataş, "Enkazın içinde 5 cenaze bulundu" dedi.

Enkazı bulan 17 kişilik ekipte yeralan Karataş, 5 kişinin bulunduğu ifade ederek bunların yaşamadığını söyledi. Bu kişilerin kimliklerine ilişkin birşey söyleyemeyen Karataş, "Diğer Yazıcıoğlu'nun aranmasına devam ediliyor. Bu cenazeler içinde Muhsin Yazıcıoğlu yok" diye konuştu.

Mehmet Ardilli
27.Mart.2009, 13:22
Ölenlere ALLAH'DAN rahmet dilerim. Son derece trajik bir olay, unutulacak gibi değil. ALLAH yakınlarına sabır versin.

Mesut BÜLBÜL
27.Mart.2009, 13:42
bunca teknoloji var ken adamlar beklemekle öldüler yalvarışlerı kulaklardan cıkmaz be kardeşim allah sabırlar versin ölenlerimize allah rahmet eylesin

naz gülhan
27.Mart.2009, 15:43
allah yardımcıları olsun

ALPEREN
27.Mart.2009, 18:40
NE AĞIRDIR BURADA KALANLARA ÖLÜM.
NE NİMETTİR ORA' YA ULAŞANLARA ÖLÜM.
İSTERSENİZ YÜZÜNE BAKIN.
MUTLAKA GÜLÜYORDUR GÜLÜM.

Anadolu' nun ALPEREN' i, Anadolu' nun en yiğit insanı, gururun, onurun, iyiliğin, dürüstlüğün, cesaretin son temsilcisi. Bizde acı bedeni, beyni sardı. SEN GÜLÜYORSUN BİLİYORUM.

27.Mart.2009, 20:36
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum...

Muhsin YAZICIOĞLU

Şimdi hepimiz üşüyoruz
Allah rahmet eylesin, Mekanın Cennet olsun Koca Reis...

28.Mart.2009, 07:15
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum...

Muhsin YAZICIOĞLU

Şimdi hepimiz üşüyoruz
Allah rahmet eylesin, Mekanın Cennet olsun Koca Reis...