Orijinalini görmek için tıklayınız : ''BULDUM ,BULDUM Kızım cesi CESİİ 'ye kavuştum
Sebahattin AVCI
26.Mart.2009, 06:27
selamun aleyküm tüm değerli ustalarım nasibimde hayırlısı olan kızım cesiye tekraradan kavuştum allah sizlerden razı olsun yoğun bi çalışma ile alan kişi ya iyi niyetinden yada korktuğundan aldığı yere bırakmış
heppinizi çok seviyorum eksik olmayın allah herkesin gönlüne göre versin ben çok mutluyum şuan kıpır kıpırım
kaybolduğu sabahı tarlanın kenarındaki tellerin boşluğundan yola çıkıyor sonrasında yoldan gecen avcı bi abim bisikleti ile işe giderken görüyor benim olduğunu bilmediği için kovalıyor geri dönmesini sağlıyor azdaha ilerisi sakarya nehri kenarı ve anayol çevre yolu sonra köpek evin arkasındaki şantiyeye giriyor ve oradada büyük kangallar oldugundan bekci kovalıyor cesiyi parçalamasın köpekler diye sonrasında cesi kayboluyor ve biri görüp arabaya atıyor ve ilan ve haberlerin yoğunluğundan yada korkusundan geri bırakıyor bekci yakalıyor bağlıyor ve kahveye haber veriyor babamda şimdi aradı hemen geldim eve gittim baktım cesi orada allahıma şükür
şimdi bekci yoktu öğlen saat 2 de gelecekmiş jandarmayada haber vermiş dedilerki jandarmanın haberi olmadan köğpeği alamaz diye bende başkası vardı dedim bekci gelince söylersiniz ben akşama gelirim köpekle jandarmayı çarırız ne gerekiyora yaparız
şimdi kızım aç kurt gibi kemikleri kaburgaları sayılıyor 4 gün açbırakmış namıssızlar çok zayıflamış ama sağlığı iyi şükür
ben işimi yarım bıraktım tekrardan görüşmek üzere
saygı ve sevgiler
Sami KARATAY
26.Mart.2009, 06:33
Kardeşim gözün aydın,cesi sayesinde dostkoliklerin neler yapabileceğini gördük,,,sağolun dostlar...sabahattin kardeşim sende başın gözün hayrına birşeyler dağıt iyi olur,,,ALLAH bir daha ayırmasın ,
Abim Gözün aydın!!!!!!!!!!!!!
abi geçmiş olsun. her girdiğimde siteye bakıyodum gerçekten sevindim
Halil KÜÇÜK
26.Mart.2009, 06:50
Gözün aydın dostum
Kardeş gözün aydın,kavuştun kızına!Allah birdaha ayırmasın....
KOSAVALIMİROGLU
26.Mart.2009, 06:53
sabahatin gardaşım gözün aydın iyi sevindik cesiyi bulmana kısmetmiş bak hadi bakalım avı yaglı olsun
çok güzel haber.gözün aydın gardaşım.ALLAH(cc) kimseye yaşatmasın kaybetmek gerçekten zor bir duygu ben yaşadım bulamadım.hepimizi mutlu eden bu formu yılın en sevindirici formu seçelim.
Recep DÖNMEZ
26.Mart.2009, 07:13
Sebahattin Bey gözünüz aydın....
Sizin şu an nekadar mutlu olduğunuzu anlayabiliyorum.....
İnşallah böyle olayları daha yaşamazsınız....
Sakarya'ya selam ve saygılar.....
sebahattin kardeşim gözün aydın inan çok sevindim rabbim bi daha ayırmaz sizleri inşallah......
Gözün aydın kardeş. Allah bir daha yaşatmaz inşallah
tanju unen
26.Mart.2009, 07:30
Sevgili sebahattin cesiye kavuştuğun için çok sevindim.derlerya hayvanları sevmeyen insanları hiç sevemez.sen cesi okadar seviyormuşsunki yüce rabbim onu senden ayırmadı.GÖZÜN AYDIN KARDEŞİM.
erol kahraman
26.Mart.2009, 07:54
gözün aydın usta iyi maşşallah sahip çık artık
huseyin tuncal
26.Mart.2009, 08:04
gozun aydın kardesım o serefsızı bı yakalayabılsek ben ona yapacagımı bılıyom ama korkudan kacmıs nese kavustun ya cesıye tekrardan gozun aydın
çetin ekren
26.Mart.2009, 08:27
Gardaş hadi gözün aydın.Sevincine ortak ettin bizi sağol.Enaz senin kadar sevindik inanki!!!
Mehmet Ardilli
26.Mart.2009, 08:43
Sonunda bulundu ya çok şükür yaradana. Başından beri ümitli idim, Cesii'nin senden yiyecek nasibi varmış Sebahattin kardeşim gözün aydın.
kapadokyali_1981
26.Mart.2009, 08:49
Gözün aydın kısmettern öte yol yoktur daha beteride olabilirdi Allah esirgemiş keşke herkes bu konuda Cesi ve senin kadar şanslı olsa.
gözün aydın. allah tekrar sana bağışladı.
cemalreis
26.Mart.2009, 08:56
SABAHATTİN KARDEŞ GÖZÜN AYDIN ŞİMDİ CESİ SENİN İÇİN DAHADA KIYMETLENDİ.
Gözün aydın çok sevindim...
osmanyaprak
26.Mart.2009, 11:40
Sebahattin Kardeşim gözün aydın. Cesii kızımızın ve senin şansın varmış. Başına bir daha böle bir olayın gelmemesini dilerim Rabbimden. Mahallede bi hayrını yapmayı unutma kardeşim. Kendine iyi bak Manisadan selamlar
Mesut BÜLBÜL
26.Mart.2009, 13:19
hele şükür sebahattin cok sevindim gecmiş olsun diyorum sağlama almak lazım yavruyu aslında selamlar sayğılar
gözün aydın abim cok sevindim
feridun berin
26.Mart.2009, 14:23
Sebo güzel bi atasözü var derlerki fakir eşeğini kaybeder üzülür bulur sevinir sende sana ait olanı buldun çocuklar gibi sevindin allahep sevinç yaşatsın birdaha köpeğini biraz daha fazla sahiplen bulmana bende sevindim.... selam....
Gözün aydın.Senin adına çok sevindim.Allah hiçbir avcıya bu kötü olayı yaşatmasın.
sipsak
26.Mart.2009, 17:26
gozun aydın sebahattın allah bıdaha boyle acı yasatmasın
çok sevındim abi ben dedim fazla uzakta deildir diye mutlu ol abi saygılar sevgiler ben cook sevındım cıdden
Sebahattin AVCI
26.Mart.2009, 19:22
tüm dostlarım ustalarım vermiş olduğunuz destekten esirgemediğiniz dualarınızdan heppinizden allah razı olsun allah işlerinizi rastgetirsin rızkınızı bereketinizi eksik etmesin inanın çok destek oldunuz şuan çok mutlu ve sevinçliyim hep gülüyorum sabahtan beri cesinin sadakası na hayır ve yardımlarımı esirgemiyorum
içim kıpır kıpır epey stres yapmış yarın ormana gidip bağırsam anca kendime gelirim http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
bu siteyi kurandan da allah razı olsun ne iyi dostluklar ile birlik beraberlik içerisinde iyi kötü anılarımız oluyor
saygı ve sevgiler
mustafa aydoğmuş
26.Mart.2009, 19:49
Gözün aydın abi. Allah bir daha yaşatmaz inşallah
vedat oncu
26.Mart.2009, 20:07
ÇOK SEVİNDİM KARDEŞİM.
Tamer Kuvvet
27.Mart.2009, 06:09
Hadi gözün aydın olsun abim sevindim vallaha
Sebahattin AVCI
27.Mart.2009, 06:31
saolun eksik olmayın inşallah hiç bir avcımızın başına bu gibi durumlar gelmez
demekki bazen giden gelebiliyormuş http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
nasipten öteye bişi olmaz
saygı ve sevgiler
i.emre arman
27.Mart.2009, 10:44
ulan sebo cesiyi sana verirken sitem ettin bide bana illede kara kafa yavru verdiye maşallah annesinde güzel olmuş cesi duaet geri getirmişler bundan sonra zincirsiz çıkarmassın artık hiçbiryere herşey gönlünce olsun gözün aydın
Sebahattin AVCI
27.Mart.2009, 16:23
evet cesimin annesi bu sarı kafa İ.emre ARMAN nın yavrularından cesi
ilhan bende yiyecek ekmeği varmış nasibimde cesiyle inşallah daha güzel günlerimiz anılarımız olur
cesiyi alırken epey bi zorluklar oldu biz dostuz sıkıntı yok cesinin yavrularından birtanesi senindir ileride nasip olursa
saygı ve sevgiler
unforgiven
27.Mart.2009, 16:33
Canım abim senin adına çok sevindim... Kusura bakma konuya biraz geç cevap yazdım şehir dışında olduğum için... Rabbim bir daha böyle bir sorunla karşılaştırmasın inşallah...
Saygılarımla...
ALPEREN
27.Mart.2009, 18:42
Çok sevindim Sebahattin kardeş. Ama bundan sonra Cesii' ye iyi sahip ol. Kaybolması ölmesi gibide olmuyor.
naz gülhan
28.Mart.2009, 08:55
gözün aydınn vallaa çok sevindim bulunmasına yazıkk zayıflamış korkmuştur şimdi o bol bol kemik suyu kemik vitamin mama ver bide az sarmısaklı yogurt birden toplar kendini cesi bulunduya gerisi önemli degil alışınca zor oluyo kaybetmek
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.