PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SATILIK SARIKAFA VE KARAKAFA İNG.POİNTER (DİŞİ)

30.Mart.2009, 13:04
ADI: ................................ leydi ve linda
YAŞI: ................................ 3 ve 11 aylık
FİATI: ................................ 1100 tl
CİNSİ: ............................... ing.pointer sarıkafa ve karakafa
CİNSİYETİ:.......................... dişi
EĞİTİMİ: ............................ ikiside usta .sarı kafa bıldırcın , çulluk ve tavşanda usta (ferma,aport tam) karakafa bıldırcın gördü. ferma ,aportu süper...

AŞILARI:............................... tam
FOTOĞRAFI:......................... var
KİMDEN ALINDIĞI:..............köpekler burda sevdiğim bir abimin köpekleri .kendi yavru alıp yetiştirdi
İLETİŞİM:............................. 05366452537
ANNE .BABA FOTO:............... bildiğime göre sarıkafanın anne ve babasıda sarıkafa ing...karakafa nında anne babası karakafa ing...kırklareli . lüleburgazdan gelme

BULUNDUĞU ŞEHİR: ............. tekirdağ /muratlı

http://img27.imageshack.us/img27/4492/fotoraf0027a.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/9483/fotoraf0028q.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/928/fotoraf0026d.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/6753/getattachment5meh.jpg

30.Mart.2009, 13:07
arkadaşlar köpekler burdan bir abime ait. ihtiyaçtan dolayı satıyor...bende ona yardım olsun diye ilan verdim. resimlerini fevzi dursun arkadaşım yüklecek ...teşkrlerr....

30.Mart.2009, 16:54
KÖPEKLERİN SAHİBİ CELAL SAYIN ABİM.... KÖPEKLERE FİAT OLARAK , SARIKAFAYA 600 TL ,KARAKAFAYA 500 TL İSTİYOR....İLANDA TOPLU ÜCRET BELİRTİLMİŞTİR...İRTİBATA BENİMLE GEÇEBİLİR HER TÜRLÜ BİLGİYİ ALABİLİRSİNİZ...

Sebahattin AVCI
30.Mart.2009, 21:59
yazdığınız gibi usta köpeklerse alana hayırlı olsun

yalnız ustam sarı kafa olan nın kafa yapısı biraz fransız brakına benziyor resimdemi öyle görünüyor yoksa

saygı ve sevgiler

31.Mart.2009, 16:22
köpekler benim değil arkadaşım. burdan bir avcı abimin köpekleri . o nedediyse ben onu yazdım teşkrler .

31.Mart.2009, 16:23
köpekler kuş avında özellikle usta. deneyipte verecek sahibi...görmeden , denemeden almayın..

31.Mart.2009, 19:14
köpekler evet kırma benc bu kadar köpek baktık gördük belli yani neyse alana satana hayırlı olsun acemı avcı köpekleri alınır yanii...

31.Mart.2009, 20:48
ARKADAŞLAR İLANDA DA YAZDIĞIMIZ GİBİ. BİZ KÖPEKLERİ SAFKAN DİYE YAZMADIK İLANA..ARKADAŞLAR ( KIRMA BUNLAR BENCE ) DİYE YORUMLARDA BULUNMUŞ...DOĞRUDUR... SARAKAFANIN BABA TARAFINDA SANIRIM KURZHAARLIK VAR..AMA KESİN BİŞİ SÖYLEMEK GEREKİRSE KÖPEKLER ACEMİ KÖPEĞİ DEĞİL.... KÖPEKLERİN HER AVINA GARANTİ VERİLİR..FERMASINA , APORTUNA, AV TECRÜBESİNE GARANTİ VE MAYER VERİLİR...

Halil KÜÇÜK
31.Mart.2009, 20:58
Köpekler ne olursa olsun
bana göre av yapsın yeter
Alana satana hayırlı olsun arkadaşım

01.Nisan.2009, 06:32
bencede, köpek kırma olsun ama avı,kokusu güzel olsun.
alana satana hayırlı olsun

imported_avkolik
01.Nisan.2009, 06:39
Alana satana hayırlı olsun

03.Nisan.2009, 18:35
arkadaşlar : köpeklerin fiatı sahibi tarafından değiştirilmiştir... yeni fiat : sarıkafa : 500 tl.. karakarfa : 400 tl.... teşkrler... not: arkadaşlar köpeklerin satılış nedeni ,avcı abimiz avın kapanacağı hafta avda .orman görevlileri tarafından teskeresiz ve otomatik tüfekte takozsuz olarak avlanırken yakalandı. tüfeğine el konuldu. ve 450 tl ceza verildi..kendisininde durumu olmadığı için köpeklerini satıyor,cezayı ödemek için..başka türlü satılacak köpek değildirler. kesinlikle satmazdı.. bunuda böylece açıklamak istedim. teşkrler yorum ve eleştirilerinize.

04.Nisan.2009, 09:47
hııı bohçacılık ta var yani ben sizin yerinizde olsam böyle biriinin işini görmezdim adam hem tezkereli avcının hakkına tecavüz edecek hemde bu sitede köpek satacak görevli arkadaşların bu ilanı derhal kaldırmalarını rica ediyorum

dadak_e
04.Nisan.2009, 12:29
alan hayrını görsün kırma veya değil alan memnun olduktan sonra av yaptıktan sonra sorun olmaz herhalde

05.Nisan.2009, 14:24
cesur kardeşim . senin değindiğin gibi bende boğçacı avcılık yapanlara karşıyım..ama bu abimizde köyümüzden gariban bir avcı. ne yaparsın merak işte.. şimdi zor durumda bizede yardım etmek düştü .maksat fakirin işi olsun..sonuçta gerekli dersi aldı. evraklarını çıkarak bu yıl av sezonuna kadar. bu durum ona iyi ders oldu...

Sebahattin AVCI
06.Nisan.2009, 02:45
Tuncay abi topluma ve avcılığa birini daha kazandırabilmiş isek ne mutlu inşallah sezona evrakları yetişir

saygı ve sevgiler

Tamer Kuvvet
06.Nisan.2009, 06:24
Bence bunlar kırma abi safkan pointer değil ama genede alana satana hayırlı olsun

06.Nisan.2009, 18:26
O FAKIRLIK VEYA PARASIZLIK DEIL EE OZMAN SIMDI NERDEN BULDU PARAYIDA TEZKERE ALIO VE PARASIZSA 2 TANE KÖPEĞE NASIL BAKIO GECICEKSIN BU İŞLERI ONUN İŞİNE GELIODUDA INDAN YAKALANMASAYDI HALA DEVAM EDECEKTI BENCE NEYSE HER KOYUN KENDI BACAGINDAN ASILIR GECMIŞ OLSUN VE SIMDIDE HAYIR UĞURLLU OLSUN........

07.Nisan.2009, 21:53
arkadaşlar herkes zamanında bir hata yapmıştır hiç mi aranızda ilk zamanlar bohçacılık yapan yok bence vardır ama söylemez bu yüzden arkadaşa bu kadar sitem etmemek lazım ,şimdi bakın zoru grünce nasıl teskere çıkaracak. anlaşılan oda artık bizden: köpekler içinde alana satana hayırlı olsun.

celil batu
08.Nisan.2009, 20:47
Bazı kişiler ders olması deleğile Ala satana hayırlı olsun

ALPEREN
10.Nisan.2009, 14:14
Bu sitedeki tüm avcıların, bütün kurallara nizami uyduğunu kim taahhüt edebilir???

Köpekler, kırma diyenlere köpek lazım mı acaba ? Arkadaş ilanı vermiş gerekeni söylemiş.

Oygun gören, hoşuna giden satan Arkadaşı arar görüşürler.

Bize düşen ya, alana satana hayırlı olsun demek. Yada susmak.

Her ilan koyana, her resim koyana illaki muhalafet mi gerekiyor. Saygılar, selamlar.

ARKADAŞIM ALANA SATANA HAYIRLI OLSUN

ALPEREN
10.Nisan.2009, 14:18
ŞİMDİ İLAN VERENİN MESAJ SAYINA BAKAN ARKADAŞLAR DA BİRŞEYLER YAZAR HER HALDE.

çetin ekren
10.Nisan.2009, 14:47
Hasan bey bu tarz tartışmalar bu sitede herzaman olacaktır bunda kimseye kızmaya hakkımız yok köpekler konusunda bilgisi olan arkadaşlar elbette fikirlerini beyan edecekler.kimse burda susmaya ve susturulmaya davet edilmemeli.

ilanı vereninde elbetteki mesaj sayısına bakılacak burda daha ilk mesajda köpek satmaya kalkan ardaşlarımız oldu kimse niye ilan veriyorsun diye birşeyde söylemedi sadece burda istenilen o kişiyi ilanından önce tanımak ve kaynaşmak burda söylenilenler başka tarafa çekilmemeli ve olaya o tarafından bakılmalı.

lütfen söylediklerimi yanlış değerlendirmeyin ve olaya o yönünden bakın...

Mesut BÜLBÜL
10.Nisan.2009, 16:21
alana satana hayırlı olsun diyelim

10.Nisan.2009, 20:41
Alana satana hayırlı uğurlu olsun . Tüyü kadar avı olsun .

Sebahattin AVCI
11.Nisan.2009, 03:50
Bahadır sızmaz ve Hasan tonkur ustalar

herkez düşünce ve yorumunu dile getirebilir ama bunu yazar ve çizerken lütfen yazı ve düşüncelerinizde daha saygılı ve sükünete davet ediyorum

burası tekrardan belirteyim ali baba çiftliği değil kimse kimsenin kahrını çekmek zorundada değil düşüncelerinizi belirtin

bahadır yaşın itibari ile büyüklerine saygılı olmanı ve yazılarında saygılı ve sakin olmanı temenni ediyorum

Çetin ustam gerekli açıklamalarda bulunmuş tekrardan yazmamıza gerek yok sanırım amaç niyet samimiyet herşeyi gösteriyor

cemalreis
11.Nisan.2009, 07:24
PUANTER TUTKUSU OLANLAR BENCE KAÇIRMAYIN.

11.Nisan.2009, 17:20
SARI KAFA OLAN KÖPEK SATILMIŞTIR ...TEŞKRLER............

KOSAVALIMİROGLU
11.Nisan.2009, 17:55
Tuncay ustam alana satana hayırlı olsun avı yaglı kendi saglıklı olsun paylaşıma teşekürler

11.Nisan.2009, 21:58
SARI KAFA KÖPEK SATILMIŞTIR :

Sebahattin AVCI
12.Nisan.2009, 00:17
hayırlı olsun abi