Orijinalini görmek için tıklayınız : 4-5 NİSANDA STANDIMA BEKLERİM...
Sevgili abilerim,kardeşlerim 4-5 nisan'da selçukta yapılacak olan 5. eyhaf grand prix fermalı av köpekler yarışmasında İNPEK tekstil (av,doğa,kamp) olarak katılıyoruz...
geçtiğimiz senelerde hep gezmiştim bu sene artık çalışayım dedim:) buluşma yerimiz benim arabamın yanında yani stand alanında olsun derim...çünkü geçtiğimiz senelerde gelen arkadaşlarımızın bazıları bizi bulamadılar ve ya zorluk çektiler...zaten aracımızın üzerine İNPEK ve AVKOLİK afişlerini asacağım...
ne dersiniz? uygunmudur?
orçunum biz pazar günü orda olacağız...iyi olmuş bence...
imported_avkolik
31.Mart.2009, 05:46
Orçun stand olarak İnpek ile avkoliğin standını beraber açıyon sanırım :)
Şaka bi yana güzel oacaka inşallah...
Olur olur yakışır..
gelirken benim emanetleride getir...
fevzi dursun
31.Mart.2009, 08:39
orçunum sabah telleşiriz. ben dostlar için 10 masa 50 sandalye ve 2 kamelye kiraladım. allahtan bi zeval gelmezse sabah kendi köşemizi kurarız selamlar
KOSAVALIMİROGLU
31.Mart.2009, 10:20
Orçun kardeşim Başarılar dularımız gönlümüz sizlerle allah yardımcınız olsun iyi haberlerle bizi sevindirirsiniz inşallah
cemalreis
31.Mart.2009, 12:52
ORÇUNUM FOTOĞRAF VE VİDEOLARI DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ. BENCE Y7ABAN TV YİDE DAVVET EDİN CANLI YAYIN YAPSIN.
Mesut BÜLBÜL
31.Mart.2009, 13:03
maşşallah demeden gecemem sağolasınız arkadaşlar şimdiden sizlere kolay gelsin emeklerinize şimdiden sonsuz teşekkürler diyorum
Mustafa ÇİL
31.Mart.2009, 13:17
ORÇUN NE OLDU MSJ LARIMA CVEP YAZMIYOSUN
KAYIN PEDERİN KIZIYOMU YOKSA GARDAŞIM
huhahahahaha:)
abey hallederizzz:)
bu arada cemal ağabeyim yaban tv orda olacak...dr. ali bürkev programında izleyebilirsiniz...
vedat oncu
31.Mart.2009, 20:01
GÜZEL OLUR ORÇUN ORDA GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.RASTGELE
Halil KÜÇÜK
31.Mart.2009, 23:06
ORÇUN NE OLDU MSJ LARIMA CVEP YAZMIYOSUN
KAYIN PEDERİN KIZIYOMU YOKSA GARDAŞIM
mustafa
dur bakalım şimdiden kuzuya döndü Orçun gardaşım
tatlı borcunuda ödemedi bana http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
sevgili orçun muhakkak standını ziyaret ederim ayrıca bu şekilde katılımlarla tüm avcı dostlarımıza ihtiyaç olan bazı ürünlerle bizleri buluşturmanda çok iyi olur tesekkürler...
eyvallah recep abi...
halil abeyim benim gelecek tatlın:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.