PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YABAN TV DR.ALİ POSTASI EYHAF GRAND PRIX DE......

Mustafa HELALPARA
31.Mart.2009, 17:00
Sevgili Dr. Ali BÜRKEV (DR.ALİ POSTASI ) 5 EYHAF GAND PRIX FERMALI AV KÖPEKLERİ YARIŞMASI Çerçevsinde selçukda olacak.....
Avcının Gerçek dostu Yaban Tv. ve Dr Ali Postasına ...
Teşekkür ediyoruz
http://i43.tinypic.com/1zqsio8.jpg

31.Mart.2009, 17:31
teşekkürler abi...

fevzi dursun
31.Mart.2009, 17:35
herzaman gerçek avcıların yanında olan büyük üstadımızı bu etkinliğe katılması beni şaşırtmadı. paylaşım için teşekkürler mustafa abi allahtan bir zeval gelmezse hayırlısıyla avkolik olarak her zaman bu etkinlikte yer alıcaz selamlar.

Mustafa ÇİL
31.Mart.2009, 17:55
inşallah hep beraber olmaya çalışalım dostlar

Sami KARATAY
31.Mart.2009, 18:51
Mustafa bey sitemize renk kattınız,hoşgeldiniz. Dr.Ali bey TÜRK avcıları icin bir nimet , kıymetini bilelim onun TÜRK avcılarına ve silah saneyimize cok faydaları olacak bu benim şahsi fikrim .yabanda onu izlemekten büyük zevk alıyorum ,rasgelsin

vedat oncu
31.Mart.2009, 19:56
SEVİNDİM SELÇUKTA GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH,ONDAN ÖĞRENİCEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR.

vedat oncu
31.Mart.2009, 19:57
ONDAN ÖĞRENİCEK ÇOK ŞEY VAR,SEVİNDİM.

01.Nisan.2009, 00:13
mutluluk verici dr. ALİ abimin gerçek avcılarla olması ...

burhanettin unutkan
01.Nisan.2009, 06:42
arkadaşlar yapılan bütün etkinliklere saygımız var emeği geçen arkadaşlara da sonsuz teşekürler yaban tv vede sayın doktor ali BÜKREV hocamızıda cokseviyor sürekli izleyicisiyiz.Benim söylemek istediğim konu bu tür yarışmaların neden hep sürekli eğe veya akdeniz de olduğu neden bir kayseride neden bir sivasta veya ankarada olmadığı acaba diyorum kendi kendime bu kesimlerde avcımı yok veya bu avcıların köpeklerimi yok bu da değil sitelerden takip ettiğime göre ankara da konyada vede başka illerde çok güzel köpekler var. neden bu tür yarışmalar bu illerimiz de yapılmamak tadır herkese saygılar sevgiler RASGELE

Mustafa ÇİL
01.Nisan.2009, 13:34
valla burhanettin gardaşa katılmamak mümkün değil

bu konuyu dile getirelim arkadaşlar

01.Nisan.2009, 14:11
EYHAF (ege yaban hayatı ve avcılık federasyonu) kapsamında yapılan bir yarışma...aynı şekilde bölgelerimiz federasyon haline gelirse mutlaka bu tür organizasyonlar da yapılacaktır...önemli olan birleşmek...