Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzurum'dan herkese selam olsun!!!
cihan AVCIOGLU
31.Mart.2009, 19:05
Dostlar,abiler,ablalar ve kardeşler ben Erzurum'dan aranıza katılan yeni bir avcı kardeşinizim hepinizi selamlarım.Benide aranıza kabul ettiğiniz için sağolun.
Bu arada sitenizin üyesi olan Çetin EKREN'in de eniştesiyim.şimdiden yapacağınız karşılama mesajları için sağolun...
selam ve sevgiler!!!
KOSAVALIMİROGLU
31.Mart.2009, 19:10
hoş geldin gardaşım dostluk kervanına gönüller bir olsun sende katıl bilgiye ekle paylaş yorumla seyreyle gönül dostlarının arsından olmaktan mutlu olursun tekar hoş geldin aileye
unforgiven
31.Mart.2009, 19:13
Dostkolik sitemize hoşgeldiniz... Değerli katılım ve paylaşımlarınızı bekliyoruz... Çetin abime de ayrıyeten teşekkürler sizin gibi temiz dostları sitemize kazandırdığı için... Selamlar sevgiler Kütahya Emet'ten...
Saygılarımla...
fevzi dursun
31.Mart.2009, 19:17
cihancım hoşgeldin. umarım yakın zamanda paylaşımlarımıza katılırsın ayrıca çetin kardeşimede senin gibi değerli avcı dostları aileye kazandırdığı için tüşekkür ederiz. tekrardan hoşgeldin izmirden selamlar
Cihan arkadaşım, hoşgeldin sefalar getirdin.. Çetin kardeşime selamlarımı iletirsen sevinirim..
Rastgele..
Sami KARATAY
31.Mart.2009, 19:52
Dadaş kardeşim hoşgeldin
Halil KÜÇÜK
31.Mart.2009, 22:59
Dostlar arasına hoşgeldiniz
mersinden selamlar
hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
sitede amma avcı oldu beeee.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/71.gif
feridun berin
01.Nisan.2009, 06:34
Enişte hoş geldin Çetinede selam.
çetin ekren
01.Nisan.2009, 07:08
Cihancım sevgili eniştecim aramıza hoşgeldin safalar getirdin.Nihayet senide bu dostluk ve gardaşlık kokan güzel yurdumun güzel insanları arasında görmekten son derece mutlu oldum.Daha önce söylediklerime bizzat şahit olacaksın burda çok değerli dostluklar edineceksin gör bak.Tabi sende sadece bazı üye gardaşlarımız gibi sitede gezinmek dışında açılan konulara yorum olumlu veya olumsuz kendi fikirlerini beyan edersen...
Yani kısacası gardaşım benim sana tavsiyem uzaktan bakma burda kimse kimseyi yemez,bu güzel insanlarla tanışın kaynaşın,dost edinin insanın bu yurdun her köşesinde dostu olması kadar güzel şey olamaz.
Tekrar aramıza hoşgeldin diyorum ve snin mesajların üzerinden bana selam gönderen dostlarında selamları başım üstüne...
Daha yolun başındayız dostlar üye yapacağım çok değerli insanlar var.Eminimki sizlerde tanışınca ne demek istediğimi anlayacaksınız.
hepinizi seviyorum dostlarım varolun...
cemalreis
01.Nisan.2009, 07:21
CİHAN KARDEŞ DOSTLAR ARASINA HOŞ GELDİN SAFALAR GETİRDİN.
ENİŞTE GAYIN İKİSİ BİRBİRİNDEN AVCI
cihan AVCIOGLU
01.Nisan.2009, 09:17
Değerli abilerim ve kardeşlerim sitenize kaynım,değerli abim ve avcılıkta ustamdır diyebileceğim sizlerinde tanıdığı Çetin EKREN'in tavsiyesi üzerine üye oldum.Zaten avcılığıda onu tanıdıktan sonra başladım ve çok kısa zamanda bana en başta avcı kimdir,avcı kime denir onu öğretti gerçekten doğaya saygılı büyükle büyük,küçükle küçük olan birisi.Hiçbir zaman onun yanında iken birşeyleri yanlış yaparsam kızarmı korkum olmadı çünkü yanında iken bana yanlış yapma fırsatı vermedi av nedir avcı nedir bilmezdim hepsini o öğretti bana,
Gerçekten avcılığa başlamadan önce çok avcı tanırdım ama abimi tanıdıktan sonra onların avcılılığın''a''sından anlamadıklarını gördüm.Çünkü avcılığın sadece avı vurmak olmadığını anladım.Avcı en başta elindekinin ne olduğunu bilen,doğayı tanıyan,doğada en zor şartlarda yaşamasını ve ona gereken saygıyı gösteren kişi olduğunu anladım.
Belki herkes benim kadar şanslı olmayabilir avcılığın temelinde çantacılık vardır biliyorum ama abimden Allah razı olsun bana hiç çantacılık yaptırmadı belki inanmayacaksınız kendisi yeri geldi bana çantacılık yaptı yeterki sen yaptığın işe saygı duy ve en ince ayrıntısına kadar öğren dedi.Eksiğim belkide çok fazla ama bunu hiç yüzüme vurmadı,kızdırdığım zamanlar oldu tabikii orda bile sakin duruşu beni hayretlere düşürürdü.
Ben normalde abi demem gerekirken aile ortamında bile ona USTA diyorum çünkü o benim gözümde duruşuyla,öğretisiyle ve anlayışıyla gerçekten bir usta iyiki varsın usta iyiki seni tanımışım ve senin gibi birine ÇIRAK olmuşum.şimdi bunları okuduğunda duygulanacağına adım gibi eminim.çünkü bunları hep yüzüne karşı söylemek istemişimdir ama bir türlü yapamamışımdır.
Sizlerede bu platformda bana içimden gelenleri yazma fırsatı verdiğiniz için ve aranıza kabul ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
saygılarımla yeni arkadaşınız ve dostunuz.
dadak_e
01.Nisan.2009, 10:56
cihan abi hoş geldin sefalar getirdinde biraz geç kaldın neler kaçırdın bi bilsen geceleri uykun gelmez
bu arada bu hafta sonu kesin gidiyoz ha balığa sonra bak karnım ağırıyo canım istemiyo gibi mağzeretler uydurma bak bütün avkolik şahit ha http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/4.gif
çetin ekren
01.Nisan.2009, 12:25
Yaw cihan sen böyle neler yazmışsın gardaşım böyle.sağol gardaş vallahi bilmezdim beni bu kadar sevdiğini...
Düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim...
Vallahi yazacak kelime bulamıyorum.
Sende çok çabuk öğrenen bir çırak oldun bu yazdıklarından sonra sende de ustalık belirtilerini görür oldum çünkü bunlar kolay ifade edilecek sözler değil inan beni çok etkiledi bu sözlerin...
sende güzel insansın gardaşım sağolasın...
dadak_e
01.Nisan.2009, 12:57
çetin usta olurda bu kadar olmaz http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/10.gif
çetin ekren
01.Nisan.2009, 13:47
Olmayan ne Emre gardaş....
Mesut BÜLBÜL
01.Nisan.2009, 13:54
cihan kardeşim aramıza hoş geldin kardeşim muğla milastan selamlar sayğılar sizlere
dadak_e
01.Nisan.2009, 13:57
yağcılık cetin ustam
Mehmet Ardilli
01.Nisan.2009, 14:06
Değerli abilerim ve kardeşlerim sitenize kaynım,değerli abim ve avcılıkta ustamdır diyebileceğim sizlerinde tanıdığı Çetin EKREN'in tavsiyesi üzerine üye oldum.Zaten avcılığıda onu tanıdıktan sonra başladım ve çok kısa zamanda bana en başta avcı kimdir,avcı kime denir onu öğretti gerçekten doğaya saygılı büyükle büyük,küçükle küçük olan birisi.Hiçbir zaman onun yanında iken birşeyleri yanlış yaparsam kızarmı korkum olmadı çünkü yanında iken bana yanlış yapma fırsatı vermedi av nedir avcı nedir bilmezdim hepsini o öğretti bana,
Gerçekten avcılığa başlamadan önce çok avcı tanırdım ama abimi tanıdıktan sonra onların avcılılığın''a''sından anlamadıklarını gördüm.Çünkü avcılığın sadece avı vurmak olmadığını anladım.Avcı en başta elindekinin ne olduğunu bilen,doğayı tanıyan,doğada en zor şartlarda yaşamasını ve ona gereken saygıyı gösteren kişi olduğunu anladım.
Belki herkes benim kadar şanslı olmayabilir avcılığın temelinde çantacılık vardır biliyorum ama abimden Allah razı olsun bana hiç çantacılık yaptırmadı belki inanmayacaksınız kendisi yeri geldi bana çantacılık yaptı yeterki sen yaptığın işe saygı duy ve en ince ayrıntısına kadar öğren dedi.Eksiğim belkide çok fazla ama bunu hiç yüzüme vurmadı,kızdırdığım zamanlar oldu tabikii orda bile sakin duruşu beni hayretlere düşürürdü.
Ben normalde abi demem gerekirken aile ortamında bile ona USTA diyorum çünkü o benim gözümde duruşuyla,öğretisiyle ve anlayışıyla gerçekten bir usta iyiki varsın usta iyiki seni tanımışım ve senin gibi birine ÇIRAK olmuşum.şimdi bunları okuduğunda duygulanacağına adım gibi eminim.çünkü bunları hep yüzüne karşı söylemek istemişimdir ama bir türlü yapamamışımdır.
Sizlerede bu platformda bana içimden gelenleri yazma fırsatı verdiğiniz için ve aranıza kabul ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
saygılarımla yeni arkadaşınız ve dostunuz.
Cihan kardeşim, senin gibi arkadaşların başımızın üstün de yeri var. Çetin kardeşime ayrıca teşekkür ediyorum, kaliteli insanları aramıza kattığı için. Samimiyet, dostluk eksik olmasın aranızdan hep sevin birbirinizi böyle. Hoş geldin sefalar getirdin; Avcıoğlu Cihan, güzel isimli güzel kardeşim bir gün yüzyüze de görüşmek dileğiyle, selam olsun Manisa dan Erzurumun o güzel yaylalarına.
cihan AVCIOGLU
02.Nisan.2009, 09:40
Emrecim sende beni çok iyi tanırsın dostum,
Bahsettiğim ikimizinde USTA sı benim burda yazdıklarım eminimki seninde söyleyipte söyleyemediğin şeylerdir.hatırlıyormusun kışın senin dediğin yere ördek avına gitmiştik ve eli boş dönüyorduk Usta dediki sür arabayı benim dediğim yere ve dediği yerde eli boş dönmektense 3 adet yeşilbaşla geri geldik.Bunlar hep tecrübe ve deneyimden ileri gelen şeyler.şimdi hayatta tecrübe ve deneyim sahibi olan bir insana bu söylemek yağcılıkmı oluyor.şaka yaptığını biliyorum demi şaka kardeşim.
Bak balık zamanı geliyor USTA olmamış biz hava balık tutarız sen kendi köyünden ben kendi köyümden başka balık yeri bilmeyiz e bu adam bırak Erzurumu,ığdırın,ardahanın,karsın köylerini avucunun içi gibi bilen bir adam kalkıp ona nasıl ustalı takınayım.
USTAM bitanedir...
cihan AVCIOGLU
02.Nisan.2009, 09:44
Mehmet abi başınız her daim var olsun.bizi siz kaliteli insan olduğunuz için öyle görüyorsunuz.siteye dediğim gibi ustamın tavsiyesi ile girdim ve sağolun gerçekten ustamın dediği gibi çok değerli insanlarsınız bana burdan 10 a yakın isim saydı bak yazarken kelimelerine dikkat et bu adamlara karşı diye bende isimleri not almıştım sizin isminizde var elimde yanılmıyorsam feridun abi ile siz gelecekmişsiniz keklik avına abi inşallah dediğiniz gibi tanışma fırsatı buluruz selam ve sevgiler abicim.
cihan AVCIOGLU
02.Nisan.2009, 09:45
Mesut abi hoşbulduk sağolun varolun.
çetin ekren
02.Nisan.2009, 10:18
Allah Allah ya arkadaşlar hayırdır bölemediğiniz birşeymi var.biriniz iltifat yağdırıyor biriniz ustacım yağcılık yapıyor,diyosunuz bakın bunlar hiç hoş şeyler değil burda benim usta dediğim insanlar var ve onlara karşı ayıp oluyor belki siz usta gözüyle bakıyorsunuz ama sizede dediğim gibi çıraklık ölünce biter ustanında öğreneceği çok şeyler vardır burda herkes çırak ustalık karşındaki adamın gönlünde yatar.
Biriniz eniştem diğeriniz can ciğer dostum ama benim gözümde ikinizde aynısınız.bırakın şimdi ustayı çırağı...
öğrenirken çırak olun öğretirken usta olursunuz...
şimdi bunun zamanı değil...
o zaman kendiliğinden gelecek.....http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/102.gif
cihan kardesim bende busitedeyim haberin olsun
kardes balıga nezaman gidecegiz
4x4cemal
09.Nisan.2009, 17:52
Cihan bey kardeşim dostlar diyarına hoş gelmişsin, Çetin'e de ayrıca teşekkür ederiz bir dostun daha aramıza katılmasına vesile olduğu için. Develiden Erzuruma selam olsun.
hoş geldin gardaşım dostluk kervanına gönüller bir olsun sende katıl bilgiye ekle paylaş yorumla seyreyle gönül dostlarının arsından olmaktan mutlu olursun tekar hoş geldin aileye
Kadir KARAN
22.Nisan.2009, 13:59
degerli dost ve arkadaşlarım hepinize sevgi selamlar olsun. ben çetinin çok yakın bir dostuyum bu siteye çetin önerdi bende aranıxa katıldım tabiki kabul buyururasanız.çetin.le yirmi yıldan fazla bir dostlugumuz var. biz ailecede gider geliriz çok iyi ve sadık bir dostur .babası daha cana yakın bir dostur hemde erzurumun en iyi avcılların dan biridir çok tecrubeli .deneyimli cana yakın tabiki çetinde onun oglu olduguna göre gerisini siz yorumlayın.çetin gibi bir dostum oldugundan gurur duyuyorumçok ava gittik .hiç bir zaman kırıcı olmadıkonun gibi dostlar çok nadir bulunurburdanda çetine sevgilerimi iletirim.inşallah dostlugumuz daim olur.hepinize sevgi ve saygılarımla.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.