Orijinalini görmek için tıklayınız : huğlu 601 GA 7+1 hakkında düşünceleriniz
veyselll
31.Mart.2009, 20:26
arkadaşlar abilerim kardeşlerim
16 lık ciftenin yanına yakın avda vede domuzda kullanmak için bi otomatik almayı düşündüm
araştırmam sonucu bütceme uyan tek tüfek olarak bunu buldum 500 550 tl arası ama almadan önce kullananlaa yada bilgisi olanlara bi sorayım dedim
şimdiden teşekkürler
Abdullah ATASOY
03.Nisan.2009, 19:46
valla ne desem yalan olur bende ikilemdeyim çünkü sarsılmaz mı yoksa huğlu mu üstelik sarsılmaz iki huğlu alıyo ama bu yahudiler kafamı karıştırıyo ucuz mal alacak kadar zengin değilim lafı neyse fazla kafaya takmamak lazım heralde çünkü usta avcıların güzel lafı var 5 paralık tüfeğin on paralık köpeğin olsun
veyselll
03.Nisan.2009, 20:13
ya herşey iyi güzel de korktuğum 1 2 ay sonra silahın tutukluk yapması o yüzden sordum kullanan varmı diye
Yusuf
03.Nisan.2009, 21:36
Seferberlikte
işe
yarar
Veyselhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/4.gif
veyselll
03.Nisan.2009, 22:32
Seferberlikte
işe
yarar
Veyselhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/4.gif
abi seferberlik olursa ben alırım mg3 ümü (karayılan) hoş onunda tutukluk yapmadığını gören yok ama :D
veysel kardeşim köyümde birçok kişi kullanıyor hiç yoksa 10-15 kişide var daha hiç birisinden tutukluk yaptı diye bir şikayet duymadım huğlunun kalitesi belli derimki güvene güvene al kullan. ama sonuçta otomatik bu bakımını aksatmadan yapman lazım. tüfeği tavsiye ederim. Allaha Emanet ol.
selam...güzel tüfek bendede özel yapımı var.en az 30 kutu fişek attım daha bir defa bile aksamadı.32-34 gr 70 mm
2-3-5-6 nolar.ancak tek kurşun hiç denemedim.silindir şokla atanlar var.benmki 76 cm namlulu olduğu için biraz çekiniyorum .gerçi gerek kalmıyor ama çifte olduğu için.bence al derim ben denedim harika tüfek.hşçakal...
selam bende 601GA kullanıyorum bence süper bir silah
şu ana kadar hiç tutukluk yada fişek seçme yapmadı
TAVSİYE EDEBİLİRİM.
benimde huğlu 601 ga yarı otomatik tüfeğim var.
alalı 2 yıl oldu.yaklaşık 300 atış yaptım.daha takıldığını görmedim.
takılmama konusunda sonuna kadar güveniyorum.
tek kurşunu uzun mesafelerde çok iyi deyil.her otomaikte olduğu gibi huğluda da uzun mesafelerde kurşunda sapma yapıyor.
ama saçması çok iyi olmamakla beraber fena deyil.
tabi saçmada doğru saçma ve doğru şoku kullandığınız sürece.
kesinlikle tavsiye ederim.size bir iki tavsiyem daha olacak.
eger henüz almamışsanız kesinlikle 601 gb modelini yani 4+1 düşünün derim.hem daha gösterişli ve çok hafif.benim tüfeği doldurduğum zaman biraz fazla ağır oluyor taşıması zor oluyor.şimdi alsam 4+1 alırım.
bir diyer husus.almak mesele deyil kesinlikle tüfeğe bakmak mesele.gaz yatağını ortalama 20-30 atışta en geç temizlemeniz.
bir diyer husus.şoklarınızı takerken mutlaka yağlayıp öyle takın ve gereğinden fazla sıkmayın.ortalama 20-30 atışta birde çıkarıp yağlayıp geri takın.
ve en son olarak tüfeğin siyah bantlı olanları var.beyazından daha estetik.siyah bantlı olanı almanızı tavsiye ederim.
o fiyata alınacak en güzel otomatik.en güzelide aslanlar gibi servisi var.10 yılda garantisi var.
şimdiden hayırlı olsun....
ferhat erarslan
10.Ocak.2010, 19:01
biz av silahı alacağızda hangi silahi veya hangi markayı tavsiye edrsiniz lütfen doğru söyleyen ve bilen kişiler yazsın her şey için teşekküler
arkadaşlar tutukluk yapmayan bir silah daha görmedim icad edilen varsa görmek isterim tüfek kendinden tutukluk yapmasada fişekten yapar ki buda tutukluk listesi içinde %1 de olsa şanstır almak istediğiniz tüfekten beklenileni çok iyi düşünü ben huğlu otamatiği bıldırcın avında kullandım çok hoşumada gitti ancak alırken huğlu almadım istediğim seçenekler yoktu çünki huğluda çok köklü bir firma ancak dikkat edilirse otamatik konusunda pek geliştirme ve model üretimi olmadı bu bana göre soru işareti. 10 yıl garanti konusuna gel,nce çiftem var 38 yaşında daha tamir yüzü görmedi 12 sene garanti olsa neyazar. tüfek şans işidir bence konyadan bir firmayla görüştüm istediğim özellikleri saydım 66 tamşok namlusu olan bir tüfek yaptırdım 550 tl ismi bile duyulmamış geçenlerde aynısından birde arkadaşıma yaptırdım ben gayet memnunun yerli fişeklerle canlı av düşürdüğüm çok ender olmuştur payşalımlarımdada avlarımın %20 sini görebilirsiniz size tavsiyem markada takılı kalmayın size uyan sizin isteklerinize cevap verebilecek özellikte bir silaha bakın, zaten en az 2 yıl garantili iki yıldada silah kendini çok rahat belli eder hata verip vermiyeceği verirse 2 yılda yeniletirsin vermezse o 12 yıl daha götürür zaten seni
Recep DÖNMEZ
11.Ocak.2010, 07:00
Tüfeğin markası çokta önemli değil bence...
Önemli olan tüfeğin çalışıp çalışmaması...
Burada marka zikretmek,şu marka iyi bu marka kötü demek,
yada bu yönde yorum yapmak nekadar doğru olur bilemiyorum.
Ben Huğlu kullanıyorum bana göre çok iyi,diğeri başka marka kullanıyor ona göre o iyidir,
benim Huğlu tutukluk yapar diğerininki yapmaz gibi bu örnekleri çoğaltabiliriz...
tüfek alırken kullanılan malzemenin kalitasine dikkat edilmeli bence....
Panalı tüfek iyidir,ucuz tüfek sıkıntı yaratır felsefesinden kurtulmalıyız artık...
Herkese selam ve saygılar..
benim söylemek istediğim şuki
huğlu 601 ga iyi bakıldığı zaman sorun yaşatmayan bi tüfek.
almadan önce çok uzun araştırdım yerliler içinde servisi ve tüfekteki kullanılan malzeme açısından iyi bir şeçenek.
burda benim maksadım arkadaş sormuş bende kullanan olarak yardımcı olmak istedim.
tüfeğin markası çok öenmli deyil ise ben derimki hiç marka araştırması yapmaya gerek yok gidip rasgele marka bi tüfek alalım.
garanti konusunda da.huğlu tüfeğine demekki o kadar güveniyorki 10 yıl garanti veriyor.
2 yılda zaten kötü kullanılan malzemede sorun yaşatmaz.bende tüfek yapsam en az 2 yıl garanti verirdim.bir tüfek iki yıl av sezonu içerisinde ne kadar kullanılabilirki.
zaten huğlunun felsefesi güzel.
^^Dünya var oldukca, ürünlerimiz garantimiz altındadır^^ demişler.
uzun lafın kısası 550 tlye alınabilecek en sorunsuz yarı otomatik markası diye düşünüyorum.
çevremde e az 20 tane huğlu 601 g serisi var.iyi bakıldığı sürece sorun yaşayanını görmedim.zaten bakılmadığı sürece zannımca barettada sorun yaşatır.
bu arada yine bir çok defa yeni tüfek alan gördüm.ilk 2-3 yıl süper deniyor yere göge sığdırılamıyor ama sonra aradan 5 yıl geçmiş bir domuz avı sabahı elinde huğlu.....
veysel kardeş 2 yıldır 601 G kulanıyorum 66 nablu hiç bir aksaklık olmadı. silahı düzenli bakım yaparsan
sıkıntı yok. gaz otomatik el kundagında yani içinde gaz odası var kitapçıkta yazar temiz oldumu fişek ayırmaz 24 gr takır takır atıyorum kesinlikle tavsiye ederim.kurşun içinde yedek kaval namlu aldınmı torunlarına miras bıkacagın bir tüfegin olur.rastgele
veyselll
17.Şubat.2010, 20:16
yorum yazan herkese teşekkürler
şu arkadaşa hariç: biz av silahı alacağızda hangi silahi veya hangi markayı tavsiye edrsiniz lütfen doğru söyleyen ve bilen kişiler yazsın her şey için teşekküler
varmı böyle birşey ya kime yalan sölenmiş burda aslanım?
TANER KARA
19.Şubat.2010, 15:24
biraz ağır ama yinede yerli malı içinde en iyileri arasına girer
İbrahim ÖZEL
20.Şubat.2010, 07:34
Bir dahamı huğlu. Töbeler töbesi. Güvendik adamlara namlu yaptırdık. Senesi gelmeden içindeki koruma kromu döküldü. Gönderdim bana gelen cevap şu. Çok yoğunuz 3 ay içinde tamir edebiliriz. Ne tamiri ya saçmalığa bak. Etsen nolur aynısını yine yapar. Namlu içinde tamir olmaz olsada tutmaz. Bunu söyleyen huğlunun ustaları. Yazık çok yazık böyle ustaların böyle mantık dışı cevap göndermeleri. Şİmdi sezon bitti atacam namluyu mecburen yine sarsılmaza göndereceğim. Adamlar huğlu gibi kaliteli marka ve sözününde arkasındalar. Namlu için verdiğim parayıda helal etmiyorum.
veyselll
21.Şubat.2010, 18:31
Bir dahamı huğlu. Töbeler töbesi. Güvendik adamlara namlu yaptırdık. Senesi gelmeden içindeki koruma kromu döküldü. Gönderdim bana gelen cevap şu. Çok yoğunuz 3 ay içinde tamir edebiliriz. Ne tamiri ya saçmalığa bak. Etsen nolur aynısını yine yapar. Namlu içinde tamir olmaz olsada tutmaz. Bunu söyleyen huğlunun ustaları. Yazık çok yazık böyle ustaların böyle mantık dışı cevap göndermeleri. Şİmdi sezon bitti atacam namluyu mecburen yine sarsılmaza göndereceğim. Adamlar huğlu gibi kaliteli marka ve sözününde arkasındalar. Namlu için verdiğim parayıda helal etmiyorum.
bu av sezonu içinde gördüm ki ne yerli ne yabancı otomatik kullanılmaz. av bayiliği yapan bir arkadaşım beretta poze tavsiye etti onun üzerinde duruyorum şimdi. kısa süre sonra resimlerine beraber bakarız. yorum yapıp bana yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler
yaf arkadaşlar hala beretta yok huğlu yok sarsılmaz tüfek çalışmıyo vuruyorum düşmüyo saçma yakmıyo artık bu düşüncelerinize bir son verin tüfek işi şans işi tutukluk yapmayan silah yoktur kimse bunu idda etmesin çiftelerde dahil yok biri yakmazsa ikincisi yakar ilkini yaktı ihtiyacın var ikincisini yakmazsa neolcak şansın varsa tüfeğine bakarsan dilinden anlarsan ve arkasından iyi bakarsan bütün tüfekler iş yapar gerisi tamamen göze hitap ediyor bugün birkez daha gördümki 55 namlu hertarafı paslanmış tüfekle benim uzak diye tüfek doğrultmadığım avları adam paçavra etti havada birkez daha gördümki tüfeğin arkasındaki adam çalışırsa tüfek işini yapıyor gerisi fasafiso
slm veysel kardeşş 7 yıldan beri aynı silahı kullanıyom akla gelmicek derecede hor kullanıyom ne bulursamm attımm daha tık demedi artı senede bir defa temizliyomm yani sezon bitiminde demek istedigimm bende hiç bir sorun olmadııı ben tavsiye ederimm hiç çekinmeden alabilirsinn marka çok önemliii HUĞLU HUĞLU 601 G DERİM BAŞKA TANIMAMM ONUN BRANJINDA TABİKİ MARKA ÖÖÖÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİİİİ ÇOK HEMDE... SLMLAR A.E.OL HUGLU 4+1 BENİM Kİ ::)
arkadaşlar sarsılmaz huğlu iyibiliyorum ama huğlu star nasıl bilen kullanan varmı bilgilendirirseniz sevinirim
veyselll
25.Şubat.2010, 19:09
star huğlu diye biliyorum ben adını
fiyat açısından ucuz diye duymuştum
okan habip
25.Mart.2010, 17:54
7+1 mi 6+1 mi
okan habip
25.Mart.2010, 18:15
huğlu almak istiyorum nasıl tüfektir bana yardımcı olun lütfen
veyselll
26.Mart.2010, 18:17
huğlu almak istiyorum nasıl tüfektir bana yardımcı olun lütfen
okan abi öncelikle siteye hoşgeldiniz
almak istediğiniz tüfeği tam olarak anlayamadım (poze-çifte-yarı otomatik) eğer otomatikse zaten baya bi konusu geçti çoğu arkadaşta memnun ama diğer çeşitlerse belirtmenizde fayda var
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum bende otomatik almayı düşünüyordum karar vermemiştim şimdi kararımı verdim 601 ga 7+1 almak istiyorum avcı arkadaşlara sağlıklı ve mutlu günler dilegiyle hoşcakalın.
savaskarauz
03.Mayıs.2011, 11:10
bende 4+1 61 cm olanı var. çfazla kalite hissi vermese de kesinlikle güvenilir bir silah. 4+1 55 cm olanını tavsiye ederim.
25-30 atıştan sonra gaz delikleri tıkanmaya başlar. hangi tüfek olsa tutukluk yapar. tabi temizlemek lazım. vursan 92 A tüfeğimle kıyasladığımda mekanizma aşırı dert. doğal olarak da tepme bariz şekilde az.
eksiği yok mu, var.
icra yayı el kundağı değil de dipçiğin içine alınsa daha dengeli olur. namnu kalitesi daha iyi olabilir. estetik yönden pek kibar sayılmaz. verdiği güven hissi sayesinde 10 üzerinde 7 alır ki sarsılmaz da en fazla 7.5 alır.
huğlu 601 verilen paranın hakkını veren bir tüfek.
Huğlu 601GA 12 Cal.Av Tüfeğinde hangi fişekleri (Gram ve Numaraları ile birlikte)ne tür avlarda Kullanabilirim.Bu konuda beni aydılatırsanız sevinirim.Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
veyselll
26.Mart.2012, 18:49
Huğlu 601GA 12 Cal.Av Tüfeğinde hangi fişekleri (Gram ve Numaraları ile birlikte)ne tür avlarda Kullanabilirim.Bu konuda beni aydılatırsanız sevinirim.Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
halil bey öncelikle siteye hoşgeldiniz. Ben bu konuyu açalı 2 sene oldu vede bu zaman zarfında huğlu s.poze aldım. Tahtalı ve çulluk avına giderim. Çulluk için 28 ila 30 gr imperial keçe tapa kullanıyorum. 9 ila 10 numara genelde. Tahtalı için de remington 32 gr 4 numara kullanıyorum vede memnunum. Ama siz benim söylediklerime takılıp kalmayın. Huğlu tufekler fişek seçmez...
Mustafa KAVAK
09.Nisan.2012, 18:50
yaklaşık 4 yıldır 601 GB kullanıyorum. son derece memnunum. Ayrıca servis konusunda da çok iyi. Firma satığı malın arkasında duruyorlar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.