PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : browning 4+1

mehmet ilhami kaya
02.Nisan.2009, 18:25
otamatık severler ıcın tavsiye ederim asla tutukluk yapmaz bantı yuksektir kolay hedef alınır biraz ağırdır sebebi kasası çelik olmasındandır genelde mobil sokludur namlu celigi kalıtelıdır agac kısımları kolay cızılmez ve cevız agacındandır soru sormak isteyen arkadaslara yardımcı olurum

kapadokyali_1981
02.Nisan.2009, 21:04
Tabi hep merak etmişimdir browning kullananların büyük bi çoğunluğu neden kendi doldurdukları fişeği atarlar????

02.Nisan.2009, 21:17
Sanırım browning distrübütörsünüz:)

sizi bi tanısak:)

çetin ekren
03.Nisan.2009, 08:37
Mehmet bey gardaşım ALEYKÜM SELAM bende Erzurum'dan Çetin,34 yaşındayım,evliyim,2 çocuğum var,av bayisiyim ne bileyim belki tanımak istersin diye yazdım.
ne bu ya.........

çetin ekren
03.Nisan.2009, 08:41
Burası resmen pazar yerine döndü...
pazarlayan pazarlayana usandık artı yeter da.
ilk mesajda bumu yazılır...

03.Nisan.2009, 08:47
sakin ol çetin abim:)

böyle çok üyeler geçti...sizin gibi sağlamlar hala bizimle:)

Recep DÖNMEZ
03.Nisan.2009, 08:49
Yorum yok...................

Rıdvan Kocataş
03.Nisan.2009, 09:00
Huğlu pozeler çok güzeldir, kalitelidir vs. vs.
NOT (almak isteyenler beni arayabilir) ehehehehheh

03.Nisan.2009, 10:34
Huğlu pozeler çok güzeldir, kalitelidir vs. vs.
NOT (almak isteyenler beni arayabilir) ehehehehheh

hahahahaha:):):) muhteşemdi rıdvan abi:):):)

emre cetinsoy
03.Nisan.2009, 12:10
arkadaşım sanada merhaba

Yusuf
03.Nisan.2009, 15:07
otamatık severler ıcın tavsiye ederim asla tutukluk yapmaz bantı yuksektir kolay hedef alınır biraz ağırdır sebebi kasası çelik olmasındandır genelde mobil sokludur namlu celigi kalıtelıdır agac kısımları kolay cızılmez ve cevız agacındandır soru sormak isteyen arkadaslara yardımcı olurum

Aleyküm
Selam

imported_avkolik
03.Nisan.2009, 15:19
Arkadaşlar ne bu şiddet ne bu celal..Merak ettim acaba ben sitemize üye kabulü sırasında kabul edilen forum kuralları kısmına fazladan birşeyler yazdımda hatırlamıyormuyum diye...Forum kurallarını tekrar okudum..Ama bir üye ilk mesajında kendini tanıtacak diye bir kuralımız yok.Tabiki bizler çok doğal olarak üyemiz geldiği anda kendini tanıtsın ve kaynaşalım istiyoruz.Ama bunu yapmayan bir üyemizede yüklenmek yanlış nihayetinde kurallara göre üye olmuş ve kurallara görede mesajını yazmış...Bütün avcıların merak ettiği bir konuda da bilgi vermek istemiş isteyene...Şimdi üyemiz bu mesajı yazdıktan sonrada sitede dostlar edindikçe kendini tanıtmaya ve katılımlara elbette başlıyacaktır...

Lütfen duygularımızla işleyişi karıştırmayalım..Bütün üyelerimiz bizim için önemlidir...

Yönetici ve üyelerimizin yazdığı mesajlarda hakaret görmediğim için silmiyorum...

Lütfen biraz daha dikkat arkadaşlar...

03.Nisan.2009, 20:37
EKBER (büyük demektir)KARDEŞİM!.BU YENİ GELEN KARDEŞİMİZ DE ALLAH'IN SELAMINI ESİRGEMESEYDİ NE GÜZEL OLURDU DEĞİL Mİ?BİR KONYALI OLARAK İLHAMİ KARDEŞİM HEYECANDAN OLSA GEREK UNUTMUŞTUR HER HALDE.YOKSA ALLAH'IN SELAMINI KISKANMAZDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ARKADAŞLAR.SELAM VEREN SELAMI ALANDAN HER ZAMAN DAHA FAZİLETLİDİR....

mehmet ilhami kaya
05.Nisan.2009, 10:22
selamun aleykum avcı arkadaslar kusuruma bakmayın sıtede yenı oldugum ıcın deneme yazısı gıbı bırsey yazmak ıstedım daha acemıyım insallah guzel arkadaslıklar kurarım sızınle..

mehmet ilhami kaya
05.Nisan.2009, 10:29
ismim mehmet ilhami kaya konyanın beyşehir ilçesindenım güvenlik olarak calısıyorum evliyim kısmet olursa ekim ayında cocugum olacak av hastasıyım burda beysehır golu olgu için hem balık hemde kanatlı av sayısı oldukça fazla kısaca bılgı vermek ıstedım selamun aleyküm.

sipsak
05.Nisan.2009, 10:37
mehmedım oncelıkle hos geldın verdıgın bılgıler ıçın cok tesekkur ederım guzelmuhabbetler ve dostluklar dılerım

05.Nisan.2009, 18:34
aleykumselam mehmet kardeş. hoş geldin. bizim buralara sırf menfaat ve alış veriş için takılan çok oluyr o nedenle ilk başta selamsız sabahsız girince tepki oluştu. inşAllah hoş muhabbetler geçiririz.
ekimde çocuğum oluyor demişsin Rabbim sağ salim eline ayağına kavuştursun. Allaha Emanet ol.

Rıdvan Kocataş
06.Nisan.2009, 09:34
ismim mehmet ilhami kaya konyanın beyşehir ilçesindenım güvenlik olarak calısıyorum evliyim kısmet olursa ekim ayında cocugum olacak av hastasıyım burda beysehır golu olgu için hem balık hemde kanatlı av sayısı oldukça fazla kısaca bılgı vermek ıstedım selamun aleyküm.

Kardeşim hoşgeldin. İnş sağ salim çocuğun doğar. Bol avlar dilerim

vedat oncu
06.Nisan.2009, 10:08
hoşgeldin mehmet,aleyküm selam,hayırlı olsun.

çetin ekren
06.Nisan.2009, 10:42
Mehmet gardaşım şimdi oldu bak hoşgeldin safalar getirdin başımızın üstünde yerin var.Serkan GÜNEY gardaşımında anlattığı gibi bizim bu siteye değişik amaçlar için katılanlar oluyor o yüzden sana bu tepkiyi verdik kusurumuza bakma olurmu.şimdi senden sitemize elinden geldiği kadar katılımda bulunmanı ve seni daha iyi tanıma fırsatı vermeni istiyoruz.tekrar hoşgeldin diyor ve ERZURUM'dan kucak dolusu sevgi ve selamlarımı gönderiyorum....

06.Nisan.2009, 18:09
adaş aramıza hoşgeldin tanışmak dileğiyle .

15.Kasım.2009, 06:45
mehmet ilhami bey ben 1 ay önce a500g satınaldım bu tüfekte gaz pompasında lastik conta oluyormu olmuyormu oluyorsa kaç adet oluyor hangi kısımında oluyor birde gaz düzeneğinin çalışması fişek gramajlarına göre hava şartlarına göre değişirmi bilgilendirirseniz memnun olurum

15.Kasım.2009, 10:39
browning tüfekmi ya ala ala burda onu hurdacılar alıyo zuhahah . bende doğan samsundan memnun oldum bende ee daha nasılsın bilader

15.Kasım.2009, 15:29
aleykumserlam mehmet kerdeş aramıza hoş geldin bursa dan selamlar.

16.Kasım.2009, 07:22
doğan kardeşim kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş sen kötüle bakalım yeni bir silah aldık özelliklerini bilecez kardeş