PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YÖNETİME ÇEKİLEN KONULARDAN....

fevzi dursun
02.Nisan.2009, 20:07
arkadaşlar bazen uygunsuz açılan konuları biz yöneticilere ait yöneticiler bölümüne taşıyıp orada değerlendirme yapıyoruz. tabi bu bölümü üyelerimiz uygun olmayan bu konuları göremiyolar. taşınan konulardan bir kaç taneside naz hanımın açtığı bir çok konular. biz yönetimce yani aramızda değerlendirme yaparken benim naz hanım için yöneticiler arasında yani şunada kahvehane ortamı diyoruz biz.. sarf ettiğim cevabı nasıl oluyoda naz hanımın kulağına gidiyor onuda anlamış değilim. naz hanımın üyeliğimi siler giderim ve seni mahkemeye veriririm gibi kapris ve tehditlerinden de sıkıldık. naz hanım herkeze özelden mesaj atmanıza gerek yok. benim bu ailede saklıycak hiç bir şeyim de yoktur. herşeyim alenidir. buyrun taşıdığım konuları tekrardan üyelerimize sunuyorum. ve yönetimce ne kadar gizli olsa bile bu aileden saklamayıp yazdığım cevabıda yayınlıyorum....

naz hanım sizi tekrar uyarıyorum. burada örf ve adetlerimiz ve dinimiz dualarıylada dalga geçilecek bir site değildir. inançlı biri olarak ben buna izin veremem ne bekliyodunuz burada takip eden gençlerimize örnek olarak sizin yazdıklarınıza gülmemizimi..??

naz hanımın yönetime taşıdığım konusu
http://img14.imageshack.us/img14/1102/telf.jpg
tüm türkcell ve vodafonlulara müjdee bugün ölmek bedava üstelik mezartaşları bizden bitmedi günahlarınıza yüzde 50 indirim ayrıca ilk ölen10 kişiden birine ücretsiz kefen hediyee bitmedii hemen 5 BİN kntr AL 5 yıl cennette kalma fırsatını yakala NOT: mezarlarımız klimalıdır TURKCELL & VODAFONE http://www.avkolik.net/forum/avcilik-disi-paylasimlariniz/.Smileys/classic/grin.gif

http://img14.imageshack.us/img14/5202/cevap1.jpg
yönetime yazmış olduğum yorumum: olmazsa bu ablanın peşine bi mod takalım yaw. açtığı her beş konudan bitanesi defolu. bu kuş beyinli gibi dört beş tane daha sitede olsayandık.

naz hanımın yönetime taşımış olduğum diğer konusu
http://img14.imageshack.us/img14/4484/yemekn.jpg
BİSMİLLAHİRRAH MANİRRAHİM ALLAHÜMME İNNİ ERUDİ , VEL KAZ ETİ ,VELTAVŞAN ETİ , VEL KEKLİK ETİ ,VEL BILDIRCIN ETİ, EL HELVA ,EL BAKLAVA ,EL KEBABELLEZİNE , DOLMAHÜM . ALLAHIM VERLENA ZİRA AÇLIK ÇOK FENA http://www.avkolik.net/forum/avcilik-disi-paylasimlariniz/.richedit/smileys/YahooIM/4.gif

http://img14.imageshack.us/img14/1496/cevap2.jpg
yönetime yazmış olduğum yorumum: allahım hikmetinden sual sorulmaz ama sen akıl fikir dağıtırken şu garip kuluna biraz daha bonkör davransaydın.

mustafa aydoğmuş
02.Nisan.2009, 20:40
naz hanımın actığı konuları kınıyorum ve okumuyorum bile espiri mi yapılıyor yoksa dalgamı geciliyor ban anlam veremiyorum ama ayıptır naz hanım haddime değil bunu yazmak ama yazık dalga gecilmeyek şeylerin olduğunu unutmayalım lütfen

02.Nisan.2009, 21:09
ben de kınıyorum yakıstıramadım size dinimizle dalga gecilmesine izin vermediği için fevzi abiyi burdan kutluyorum

02.Nisan.2009, 21:15
HERKES SAKİN VE YERİNDE DAVRANSIN EN KISA SÜRE İÇİNDE AVKOLİK.NET YÖNETİMi DEĞİŞİME GİRİP GEREKENLER YAPILACAKTIR...

fevzi dursun
02.Nisan.2009, 21:29
ayrıca kuş beyni deyipte geçmeyelim..

Kargalar, insansı maymunlarınkine yakın sosyal yargılama yetisine sahip. Kıskançlık ve fesatlık kuşlar arasında da yaygın. Gelecekte kuşlar daha ne büyük yetenekler kazanacak ve zekáları gelişecek. Ancak kanatlı dahilerin dünyaya hakim olabilmeleri için birkaç milyon yıl gerekli!
Kanatlı dahiler çok daha küçük bir beyne sahip olmalarına rağmen, şempanze veya orangutanlara benzer zihinsel beceriler sergiliyor. Ağaçkakan ispinozu, yiyeceklerinin yüzde 50’sini alet kullanarak elde ederek hayvanlar dünyasında rekor kırdı.
Dünya şampiyonunun beyni bir fasulye tanesi kadar. İnce gagasıyla tuttuğu kaktüs dikenleriyle, ağaç kabuklarının arasından ve dalların üzerindeki deliklerden minik böcek larvaları yakalıyor.
Evet, tahmin ettiğiniz gibi bu bir kuş ve ünlü bilimci Darwin’in evrim teorisini kanıtladığı Galapagos adalarında yaşayan ağaçkakan ispinozu (Cactospiza pallida)... Bu ispinoz beslenme ihtiyacının yüzde ellisini alet kullanımıyla elde ediyor: bu, hayvanlar dünyasında bir dünya rekorudur. Dahası akıllı kuş, larvalara daha kolay batırabilmek için, aletini mükemmel bir şekilde işliyor da. ‘Kuşlar küçük dalları büyük bir ustalıkla kırıyorlar’ diye anlatıyor Cambridge Üniversitesi biyologu Sabine Tebbich. Ayrıca kullanım açısından da büyük bir beceri sergiliyorlar. Biyolog, deney sırasında ortasında bir delik bulunan şeffaf bir borunun içine bir böcek larvası koymuş. Kuşlar, yeme ulaşmak için ters tarafı gagaladıkları taktirde, böcek deliğin içine düşüp yok oluyor....

KAYNAK: HÜRRİYET BİLİM

erol kahraman
03.Nisan.2009, 06:28
fevzi abi sonuna kadar sana destek veriyorum abi böyle konu olmaz resmen ben naz hanımın konularını hiç okumam ama bunları yazmış çokta ayıp etmiş müslümanların allah ile bağ kurduğu dua ile dalga geçmiş kınıyorum

Recep DÖNMEZ
03.Nisan.2009, 07:05
Fevzi Beybu konuyu bizlerle paylaştığın için teşekkürler,bizde bilelim kimin ne olduğunu....
Ama işi çok faza uzatmaya gerek yok sanıyorum.....
Amaç,zihniyet belli......

03.Nisan.2009, 07:55
allah allah.hiç beklemezdim böyle şeyleri naz hanımdan.allah ıslah etsin.

çetin ekren
03.Nisan.2009, 08:21
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM buneya ben bunları hiç görmemiştim gerçekten üzücü bir durum burda hepimiz islam çatısı altında,müslümanlığın gerektirdiği şartlarda yaşamaya elimizden geldiği kadar gayret gösteren insanlar olarak gerçekten dinimizle ve dualarımızla hele hele bu şekilde alay konusu edilmesi acı verici ben burda naz hanım adına üzülüyorum keşke yapmasaydı...
Allah ıslah etsin diyorum....

Halil KÜÇÜK
03.Nisan.2009, 08:38
Fevzi abim açtığın konu ve bilgilendirme için teşekkür ederiz
bu konu hakkında naz hanımdan özür ve açıklama bekliyoruz

fevzi dursun
03.Nisan.2009, 09:14
naz hanım aleni bi şekilde dinimizin dualarıyla dalga geçyosunuz. bende uygun görmeyip yönetime taşıdığım bu konunun altına sadece yöneticilerin görebileceği açıklamalırımda size KUŞ BEYİNLİ dememden ötürü beni mahkemeye verecek gibi tehditler savunuyosunuz.

asıl ben size bu dinimizin öngördüğü dularla ilgili bu kelimelerinizden ötürü diğer mahkemede ne cevap vereceksiniz. her koyun kendi bacağından asılır sizene diyeceksiniz haklı olarak. neyse şunuda ayrıca belirtmek isterim buraya yazan 3 üyemizin cevaplarınıda tarafımdan silindiğini belirteyim. ne me lazım avukat masraflarınız çoğalmasın.. saygılar...

naz gülhan
03.Nisan.2009, 09:55
ben dinle dalga gecmedim nette buldugum bir yazıydı o ve herkezde okuyordu fevzi bey ne hikmetse karalama kampanyası baslattı derdi benle sürekli bir sürtüşme kavga içinde üyelimide silmeyecegim bunu bil fevzi bey ben mustafa beyle gerekeni konuştum buraya attım konularıda kafamdan uydurup yazmıyorum beni degil asıl allah seni ıslah ettsin ben hata yapmış olabilirim bu sizin arkamdan konuşmanızı gerektirmezdi özürdilenmesi gerekiyorsa dilemesinide biliriz peki siz ettiginiz hakaretler için diliycekmisiz bakalım herkezin içinde ? ha bişey daha buraya yazıp allah ıslah etsin diyen kardeşlerim sizin hakkınızda attıp tutmadını nerden biliyosunuz yargısız infaz yapıyosunuz hakkımda neyse ben fevzi hariç tüm sitedeki dostlardan özür dilerim bilerek ve bilmeyerek yaptıgım hatalar için fevzi dende o özür dilerse dilerim

03.Nisan.2009, 11:15
Naz hanım kusura bakmayın ama hatalısınız. Fevzi abiyi sonuna kadar destekliyorum.
mazaretinizde nette bulduğum bir yazıyı paylaştım benim bir suçum yok olmuş ama cenabı Allah bizlere akıl vermiş neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebilmemiz için. nette o kadar çok yanlış tabir edebileceğimiz türden yazılan şeyler varki nette yazıldığı için bunların burda paylaşılması gerekmez. bizler aklımızla ve mantığımızla neyin doğru neyin yanlış oluğuna karar verip bir paylaşım yapacaksak onuda verdiğimiz kararlar doğrultusunda yapmalıyız.
Ayrıca eğer burada böyle bir yazıyı bizimle paylaştıysanız o yazıdaki düşüncelere katıldığınız için paylaşmış olmalısınız ki bunu size hiç ama hiç yakıştıramadım.

03.Nisan.2009, 11:18
Fevzi kardeşim bende çok hassasım dini konularla alay olmaz AVKOLİK yöneticilerinin bu gibi konularda daha hassas olmasını isterim.Bu hanımefendi kardeşimizin belki kötü bir niyeti yok ama yinede hassasiyet göstermesini isterim zaman zaman arkadaş ortamında belki bizlerde böyle şeyler söylemişiktir ama o orada kalmıştır tabiki bu site farklı çünkü bu siteyi binlerce kişi takip ediyor sanki sivil toplum kuruluşu gibiyiz büyük bir camia olduğumuzu düşünüyorum.Arkadaşların konu açarken bu gibi konulara dikkat etmeleri arkadaşlar yanlış bir şeyler yazdıysam özür diliyorum.Mustafa DURMUŞ.

Halil KÜÇÜK
03.Nisan.2009, 11:30
şimdiye kadar ne olaylar yaşadık ne sorunların üstesinden geldik .hep beraber
büyügüyle, küçüğüyle nelere göğüs gerdik
konuya yazı yazarken lütfen seviyemizi bozmayalım.
dinimizle ilgili konularda ve yazılarda taviz vermem
eminimki naz hanımda bizim kadar bu konuda titizdir
farkında olmadan ,düşünmeden yanlış, hata yapmış olsa bile,
önemli olan yanlışı ,doğruya çevirebilmektir.
ne öyle mahkeme lafları falan yakışmıyor bizlere
konu içimizde güzellikle hallolur
Sevgi ve saygılar Mersinden

03.Nisan.2009, 11:36
benimde sitemim duaya yapılan alaya idi.demişki; kendi kafamdan yazmadım,internette gezerken buldum.ama bizimle paylaşılacak bir dua değildi.ve hatasını anlamış özür diliyor.saygılar
kendisi şu an aramızda da bulunmuyor.

imported_avkolik
03.Nisan.2009, 11:44
Değerli üyelerimizden böyle bir konu için özür diliyoruz..Konumuz sürdürülebilir avcılık..Aralardada muhabbet ve kardeşlik...

Şu bilinmeliki yönetimimizdeki hiçbir arkadaşımız yalnız değildir...Hiçbir şekilde yalnız bırakılmazlar.Bütün yönetici arkadaşlar burada özveri ile görevlerini yapıp siteyi yürütmeye çalışıyorlar.Onlara belli başlı tehditlerle kimse birşey kazanamaz ki eğer tehdit varsa en başta beni tehdit etmelisiniz...

Burda ne Naz Hanımı nede sevgili Fevzi abimi suçluyorum...Olayın iç yüzü farklı ve bunu biliyorum...

Gereken yapılacaktır...

Saygılarımla

Not: Konunun diğer konuların önüne geçmemesi için kilitliyorum...Gerekli açıklamalar yapıldıktan sonra konu kaldırılıcaktır...