Orijinalini görmek için tıklayınız : GELİN CANLAR BİR OLALIM.
cemalreis
03.Nisan.2009, 21:27
DEĞERLİ DOSTLAR MUHTEREM HANIMLAR BEYLER İÇİMDEKİLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM .
BİZLERE BÜYÜKLERİMİZİN ÖĞRETTİĞİ BAZI NASİHATLARI VARDIR UNUTMAMAMIZ GEREKEN ÖRNEĞİN
BAŞKALARININ KUSURUNU ÖRTMEKTE GECE GİBİ OLUNUZ.
YARADILANI YARADANDAN DOLAYI SEVİNİZ.
BANA BİR HARF ÖĞRETENİN 40 YIL KÖLESİ OLURUM
ÖÇFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR.
KIRK DÜŞÜN BİR SÖYLE. GİBİ. BAKIN DOSTLAR PEYGAMBERİMİZE NAMAZ KILARKEN DEVE İŞKEMBESİNİ
ÜZERİNE DÖKEN MÜŞRİKİ NASIL AFFETİĞİNİ HEPİMİZ BİLİYORUZ.
AKŞEMSETTİN HAZRETLERİNİN ATININ AYAĞINDAN PADİŞAHIN KAFTANINA SIÇRAYAN ÇAMURDAN DOLAYI
ARALARINDA GEÇEN KONUŞMALARI BİLİYORUZ VE DİYORUMKİ ELEŞTİRİLERİMİZİN DOZAJINI KAÇIRMAYALIM
ZIRA NEFSİMİZE MAĞLUP OLÜRUZ VE SAKIN HA KİBİRLENMEYELİM BİZDEN BÜYÜK ALLAH VAR. BİRBİRİMİZİ
SEVELİM SAYALIM KÜÇÜKLER HATA YAPAR BÜYÜKLER AFFEDER BİR HATAMIZ VAR İSE AFFOLA.
BAZI KONULARI BİLEMEYEBİLİRİM BİLMEDEN HATALI BİR ŞEYLER YAZABİLİRİM SİZ BÜYÜKLERDEN RİCAM İKAZ EDİNİZ VE DOĞRUSUNU ÖĞRETİNİZ.
BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM.
cemalreis
03.Nisan.2009, 21:39
AKLIMA BİR KISAS DAHA GELDİ DOSTLAR
BİR GÜN BÜYÜK BİR ZAT NAMAZ KILMAK İÇİN CAMİNİN ÇEŞMESİNDEN ABDEST ALMAYA GİDER
OSIRADA GENCİN BİRİ ABDEST ALMAKTADIR GENCİN ABDESTİ YANLIŞ ALDIĞINI GÖREN ZAT
SIRA KENDİNE GELİNCE GENÇTEN EVLADIM BEN BİR ABDEST ALAYIMDA BİR BAK ACABA YANLIŞIM VARMI
DER BAŞLAR ABDEST ALMAYA GENÇ HEMEN KENDİSİNİN YANLIŞ ABDEST ALDINI ANLAR VE ZATIN ELİNİ ÖPEREK TEŞEKKÜR EDER.
EVET DOSLAR BİLMEMEK AYIP DEĞİL ÖĞREN MEMEK ÖĞRETMEMEK AYIP SAYGILAR.
cemal abim eline yüreğine sağlık çok doğru söylemişsin
çetin ekren
04.Nisan.2009, 07:42
Cemal abi yüreğine sağlık abim keşke bizlerde de peygamber sabrı olsa ama ne yazıkki imkansız bir şey.Yinede tavsiyelerini tutmaya gayret sarfetmek lazım eline,diline sağlık abim kolay gelsin başarılar....
Mustafa ÇİL
04.Nisan.2009, 07:44
sevgili büyüğüm can enişdem saygıdeyer abim
seni seviyor ve sayıyorum
teşekkürler abicim,sağolasın var olsaın gönlüne ellerine sağlık
unforgiven
04.Nisan.2009, 08:08
Allah razı olsun abim eline emeğine sağlık... Sağolasın varolasın... Ne olursa olsun birlik olmak düşmana fırsat vermemek lazım...
Saygılarımla...
eline yüreğine sağlık cemal ustam.bir anlık yazılan kelimeler çok şeylere mâl oluyor.önemli olan bunları anlayışla göğüsleyebilmektir.ve bir çok dostum bunu yapıyorda.sizleri çok seviyorum.kalın sağlıcakla.
dadak_e
04.Nisan.2009, 11:30
bir lafla kalp kırılır ama bin lafla onarılmaz var ol sağol ustam
cemalreis
04.Nisan.2009, 21:18
BU ÖNEMLİ KONUYA BU KADARMI YORUM DOSTLAR NERDESİNİZ.
imported_avkolik
04.Nisan.2009, 23:55
Cemal abim gerçekten harika bir paylaşım..Ders alınması gerken bir konu..Ama günümüzde bunlar uygulanmayan geri plana itilen şeyler oldu çıktı..Herşey maddiyat oldu :( :(
Halil KÜÇÜK
05.Nisan.2009, 01:27
Cemal bey bu güzel paylaşım için teşekkürler
insanlarımız günümüzde değişip ve ileri giderken
manevi değerlerini yavaş yavaş yitiriyor
şimdiden bu günler böyle,yarınlar nasıl olacak
evet ''gelin dostlar bir olalım'' konu başlığı ne kadar güzel
Selamlar Kayseriye
Sami KARATAY
05.Nisan.2009, 07:43
Sevgili Cemal kardeşim ,/ bir nasihat bin nüsübetten iyidir /yıllar nasıl geciyor , genclikte insan hayata karşı daha sert oluyor , biz bu yollardan gecmiş kişiler olarak , genclere daha esnek ve yardımcı olmalıyız, yaptıkları yanlış olabilir biz nekadar söylesek nafile ,sonucu bizzat kendisi görmelidir ,sonunda sen haklımışsın diyecek ama yaşamasılazım.sevgiyle kalın ,DOSTKOLİKLER
cemalreis
05.Nisan.2009, 21:31
yorumlarınız için teşekkürler can dostlar
Mustafa ÇİL
06.Nisan.2009, 20:49
BU YAZILANLARI YORUMDAN SAYMA ABİ
SAMİMİ DÜŞÜNCELER VE GÖNÜLDEN AKANLAR
Sevgili Cemal, yüreğine sağlık. Bilesin ki, gönüller bir.
Selam ve sevgiler.
levent ustalardan
07.Nisan.2009, 20:54
Cemal tertip merhaba;
Merhabalar tüm arkadaşlar;
Sitemizin üyeleri ve ilgilenenleri sayıca azımsanamıyacak kadar var kanaatimce. Cemal arkadaşım ince bir mesaj vermiş bizlere. Bu sitenin seviyesi ve ilgilenenlerin sayısını yükseltmek yöneticiler ve biz üyelerin gayretiyle olacak. Yanlış anlaşılmasın sitemiz baş tacımız ama sürekli her konuda ilerlemek teknolojiden faydalanmak gerekir. Sitemizde birçok konu açılıp yorum, tenkit, tartışma veya fikir beyan ediyoruz. İnanın farkında olmadan birçok şeyleri öğreniyoruz sıkılmadan hatta doğru bildiğimiz yanlışları bile düzeltebiliyoruz. Güzel ülkemin güzel kalpli insanları farkında olmadan bazan karşınızdaki insanı üzebilir kalbini kırabilirsiniz ama bilerek asla yapmayalım. Mesajlar, konular, uyarılar seviyeli ve ölçülü olsun. Hepimiz anlayışlı olmaya çalışalım inanın her yöremizin anlatım şekli, hitap şekli değişiyor ben İstanbul da oturuyorum her yöreden arkadaşlarım var hatta işim gereği çok seyahat ediyorum. Bizim memlekette (Mersin veya Adana) inanın çok samimi olan arkadaşlar karşılaşınca münakaşa ediyor sanırsınız ama sitem ediyor veya hasret gideriyordur.
İşin özü bazı hassas konuları sitede açmamak veya tartışmamak gerektiğine inanıyorum.
İyi geceler dileklerimle,
Saygılar/Sevgiler.
levent ustalardan
08.Nisan.2009, 07:05
Günaydınlar;
Cemal bey bizlere birşeyler anlatmak istiyor. Öğüt, nasihat, tarz, davranış, hoş görü anlamında olumlu şeyler yapmamız ile ilgili bu konuya ilgi gösterilmemesi üzücü veya ilgi gösterilse bile bir arkadaşımızın dediği gibi gerçekten yüzeysel.
Cemal abimiz haklı olarak üzülebilir birazcık zaman ayırıp değerli yorumlarımızı yollayalım.
Saygılar/Sevgiler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.